خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

سلام.
من میخوام یه تلویزیون برای اتاقم بگیرم که هم به PS3 و هم به 360 وصل کنم خودم گشتم اینو پیدا کردم W550 سونی 32 اینچ Full HD با وضوح 1080p.
به نظر شما دوستان این مدل خوبه؟

سلام به تمام دوستان عزيز ( پاچه خواري تا اين حد نديده بودم ) :cheesygri:p

من ميخوام بدونم براي گيم كدام يك از اين 4 تا مناسبتر هستند و تا سقف 1مليون هم بوجه ام است :
1) تلويزيون ال سي دي مدل B650 يا همون B690 (اينچ 32)
2) تلويزيون ال سي دي مدل W550 (اينچ 32)
3) مانيتور ال سي دي مدل W2261vp ( جزو بهترين مانيتورها براي گيم )
4) مانيتور ال سي دي و تي وي مدل 2794DP
حتما ميپرسيد براي چي دو تا مانيتور ال سي دي گذاشته ديوانست ديگه خوب ال سي دي تي وي ها كه بهتر ................... ؟!
الان دليش رو مي گم :
1) اول اينجا كسي تا حالا با يكي از اين دو ال سي تي وي بازي كرده منظورم ( B690 و W550 ) اگه بازي كرده تا حالا با افت سرعت در ال سي دي مواجه شده يا نه مثلا در بازي هاي سريع مثل فوتبال يا بازي هاي اكشن كه حركات سريع توش هست با به جاماندگي تصوير مواجه شده باشه( يا با ال سي دي تي وي هاي ديگر با اين مشكل تا حالا مواجه شده )

2) من ميخواستم يك ال سي دي بگيرم براي همين قبلش در سايتهاي مختلف مثل ......... ......... ......... اطلاعات كسب كردم كه براي بازي ال سي دي خوب يا نه كه گفته بودند نه منظورشون اون نه كه اصلا ال سي دي بدرد گيم نميخوره گفته شده بود حدل امكان پلاسما براي گيم بهتره بيشتر همه نظرشون روي پلاسما بود و دلايل منطقي هم اورده بودند مثلا بخاطر اينكه پلاسماها به دليل بالا بودن هرتزشان به جاماندگي تصوير ندارن ولي كنتراست پايين دارن و ....... و اونا براي گيمG10 رو معرفي كرده بودند اينم پگم خودم اصلا از پلاسما خوشم نمي ياد مثل همين G10 كه نه قيافه داره و نه امكانات ولي خدا وكيلي براي بازي از تمام ال سي دي ها بهتره . مثلا همين B690 سرعت پاسخ گويش اينجوري كه تو سايت سامسونگ زده 4ms است و 100 هرتز است چشم انسان موقع حركات سريع اصلا متوجه به جاماندگي تصوير ميشه . من مي خوام يك چيزي بگيرم كه با اين مشكلها هم مواجه نشم دوستان گلم ال سي دي براي گيم بهتره يا مانيتور ال سي دي مثل همينايي كه معرفي كردم اگه شما هم مدلهايي بهتر از اين مدلهايي كه من معرفي كردم مي شناسيد ممنون ميشم معرفي كنيد .
فقط به بزرگي خودتون ببخشيد كه تايپيكم طولاني و اگه حرفايي كه زده ام اماتوريه چون من يك ........... ، بازم به بزرگي خودتان ببخشيد ممنون ميشم اگه من را راهنمايي كنيد . :biggrin1:

3) ((( سوال اخرم ديگه سوال نمي كنم براي يك اتاق 10 يا 12 متري 32 اينچ بهتره يا 37 يا 42 )))

آخرین ویرایش:
دوستان هرچی ال.سی.دی TV توپ،Full HD خلاصه یه چیز شاخ میدونین معرفی کنین.
فقط 27inch!:biggrin1:
قیمت رو هم بدید لطفاً.

27 inch ؟

بابا صفای ال سی دی به بزرگ بودنشه ! الان قیمتا خیلی افت کرده ! آخه ال سی دی 27 اینچ فول اچ دی به چه درد میخوره ! فول اچ دی واسه سایز 37 به بالا مهمه !

من اگه جای تو بودم ، نمی خواستم ام زیاد هزینه بکنم ! می رفتم یه مانیتور سایز 21.5 ، 2261vp LG می خریدم ! تا زمانی که پول دستم بیاد و یه ال سی دی سایز بزرگ بگیرم ! دو رو بر 220 اینا قیمتشه !

دیگه میل خودته :biggrin1: ، راستی نگفتی بودجه ت چقدره ؟

27 inch ؟

بابا صفای ال سی دی به بزرگ بودنشه ! الان قیمتا خیلی افت کرده ! آخه ال سی دی 27 اینچ فول اچ دی به چه درد میخوره ! فول اچ دی واسه سایز 37 به بالا مهمه !

من اگه جای تو بودم ، نمی خواستم ام زیاد هزینه بکنم ! می رفتم یه مانیتور سایز 21.5 ، 2261vp LG می خریدم ! تا زمانی که پول دستم بیاد و یه ال سی دی سایز بزرگ بگیرم ! دو رو بر 220 اینا قیمتشه !

دیگه میل خودته :biggrin1: ، راستی نگفتی بودجه ت چقدره ؟
آخه امیر جان من تو اطلاقم به حدی شلوغه جای نشستن ندارم.:biggrin1:tv بزرگ بگیرم چون جا زیاد ندارم باید بچسبم زیرش بعد کور بشم.:biggrin1:
در مورد full hd یعنی زیر 37 فول hd با hd فرقی نداره؟
از اونور میگی 27 کوچیکه بعد 21.5 پیشنهاد میدی.آخه مانیتور کوچیک حال نمیده،همین tv رو بگو لطفاً.
بودجه متغییره:biggrin1: شما پیشنهاد بده چندتا مدل خوب رو.:love:

اگه نظر من رو می خوای:biggrin1:. خب اگه 32 می خوای و خوب می تونی یه سری x براویا led بگیری . اگه تا 40 می تونی بری خب یه سری z اش رو بگیر . به خاطر200 hz موشن فلو واقعا خوبه. من خودم تست های مختلفش رو با سامسونگ یا ال جی دیدم و می تونم بگم واقعا خوبه.

دوستان سلام!
یه مانیتور میخوام که ورودی HDMI و COMPOSITE داشته باشه!
LED باشه و ترجیحا دارای اسپیکر باشه....
سایزش کمتر از 22 نباشه و ترجیحا 24.....
مدلش سامسونگ باشه اگه نیست خوب یه چیز دیگه بگید :دی!
اگه دقیق نیست اولویت با hdmi و سامسونگ و 24 ه!

دوستان این HDTV های زیر 32 اینچ که توی بازار هستند چه ورودیهایی دارند؟
آیا بعنوان مانیتور کامپیوتر هم خوب کار می کنند؟
قیمتشون چنده و چه برندایی دارند؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or