خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

داداش v22t زمان پاسخگوییش 5میلی ثانیه است.و از لحاظ کیفیت تصویر خیلی تعریفش رو شنیدم. حالا من یه سوال دیگه داشتم. اگر من یه سامسونگ fullhd بگیرم که ورودیه dvi داشته باشه اگر با تبدیل hdmi کنسول رو وصل کنم چه ps3 چه 360 بازم تصویر رو fullhd بهم میده؟ واگر آره کدوم مانیتوره سامسونگ رو معرفی میکنید که fullhd باشه و قیمتش تا سقف 250چوق باشه؟
آره مثل اینکه با یه مدل قدیمی تر اشتباه گرفتمش سرچ کردم همون 5 میلی ثانیه بود .
بله با تبدیل HDMI to DVI کنسولتون رو وصل کنید مشکلی نداره. مثل همون HDMI ـه
بهترین مانیتورهای سامسونگ پارسال مدلهای , T220hd T240hd بودند. (بسته به سایزشون حدودای 300 تا 400 تومان) به خاطر نسبت تصویر 16:10 با وجود مانیتورهای دیگه که از لحاظ قیمت هم به صرفه تر از اینها بودن خریدشون برای کنسول داران توصیه نمیشد.

Samsung P2250

P2250_medium.jpg

نسبت تصویر 16:9 پاسخگویی به تصویر (2ms (GTG
ورودی های D-SUB, DVI-D
220/30 تومان

Samsung p2270

D2_mediumcopy.jpg

اینم مشخصاتش مثل مانیتور بالاییه با این تفاوت که فقط ورودی DVI داره (no D-SUB)
250/60 تومان

به هر حال من XL2370 توصیه میکنم
در مورد قیمتش تو پست قبلیم یه چیز دیگه گفتم ویرایش کردم 360 تومانه!
البته جدیدا کاهش قیمت داشته شاید در کم شدن قیمت این مانیتور تو کشورمون تاثیر بگذاره .

آخرین ویرایش:
بچه ها من یه کابل برای ps3 دوستم گرفتم که یه طرفش hdmi و یه طرفش کامپوننت
component-video-cable.jpg

مشکلی که من دارم اینه که نمیتونم تصویر بگیرم:(
TV دوستم پاناسونیک 26 هستش و ورودی کامپوننت داره
یکی گفت 5 ثانیه دکمه power رو نگه دار خودش set میشه ولی نشد
تو قسمت display رفتم و تنظیماتو رو کابل کامپوننت میزارم تا next میکنم تصویر میره و بعد 30 ثانیه میاد

خواهش میکنم اگه کسی بلده توضیح کامل برام بده:love:

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELP:biggrin1:

اول بگو TV دوستتون LCD ـه یا از این SDTV هاست؟ اگه از همین تلویزیونهای معمولی باشه شما همون دکمه پاور رو نگه دار تا دو تا بوق بزنه تنظیمات رزولِیشن کنسول reset میشه بعد Display Settings >Video output Settings > Component > Automatic در این صورت بستگی به اینکه تلوزیون 480p رو پشتیبانی کنه میره روی این رزولِیشن اگر هم نه روی همون 480i اجرا میشه.
اگر هم LCD باشه همین کارو تکرار میکنی با این تفاوت که روی رزولِیشن 720p یا 1080i قرار میگیره . (ضمنا به صورت Custom هم میتونید رزولِشنهای مورد نظر رو انتخاب کنید.)

در صورتی که همه اینها رو انجام دادی و نشده احتمالا ورودی کامپوننت تلویزیونت ایراد داره!!

اول بگو TV دوستتون LCD ـه یا از این SDTV هاست؟ اگه از همین تلویزیونهای معمولی باشه شما همون دکمه پاور رو نگه دار تا دو تا بوق بزنه تنظیمات رزولِیشن کنسول reset میشه بعد Display Settings >Video output Settings > Component > Automatic در این صورت بستگی به اینکه تلوزیون 480p رو پشتیبانی کنه میره روی این رزولِیشن اگر هم نه روی همون 480i اجرا میشه.
اگر هم LCD باشه همین کارو تکرار میکنی با این تفاوت که روی رزولِیشن 720p یا 1080i قرار میگیره . (ضمنا به صورت Custom هم میتونید رزولِشنهای مورد نظر رو انتخاب کنید.)

در صورتی که همه اینها رو انجام دادی و نشده احتمالا ورودی کامپوننت تلویزیونت ایراد داره!!
LCD دوست عزیز
همین کارو کردم تصویر میره و بعد 30 ثانیه رو تنظیمات قبلی که همون کامپوزیته میاد:(
رو دو تا LCD امتحان کردم فکر نکنم اشکال از ورودی کامپوننت باشه
احتمال داره PS3 کابل کامپوننت مخصوصی بخواد ؟ آخه هم سه رنگ هست هم پنج رنگ

همین کارو کردم تصویر میره و بعد 30 ثانیه رو تنظیمات قبلی که همون کامپوزیته میاد:(
رو دو تا LCD امتحان کردم فکر نکنم اشکال از ورودی کامپوننت باشه
احتمال داره PS3 کابل کامپوننت مخصوصی بخواد ؟ آخه هم سه رنگ هست هم پنج رنگ
فکر کنم مشکلتو فهمیدم .گفتی اون کابلی که شما استفاده میکنی یه سرش HDMI ـه؟ خب همین باعث شده مشکل داشته باشی

41dy-21mAtL._SL500_AA300_.jpg

شما باید این کابل رو امتحان کنید.

فکر کنم مشکلتو فهمیدم .گفتی اون کابلی که شما استفاده میکنی یه سرش HDMI ـه؟ خب همین باعث شده مشکل داشته باشی

41dy-21mAtL._SL500_AA300_.jpg

شما باید این کابل رو امتحان کنید.
درسته همین کابله منتها سه رنگ سبز-آبی-قرمز داره... پس باید کابلو عوض کنم ؟
ممنون که راهنمایی میکنی دوست عزیز:love:
راستی این کابلی که معرفی کردی کیفیت کابل HD رو میده ؟ چون الان با کابل معمولی کیفیتش مثل ps2 میمونه!

آخرین ویرایش:
درسته همین کابله منتها سه رنگ سبز-آبی-قرمز داره... پس باید کابلو عوض کنم ؟
ممنون که راهنمایی میکنی دوست عزیز:love:
راستی این کابلی که معرفی کردی کیفیت کابل HD رو میده ؟ چون الان با کابل معمولی کیفیتش مثل ps2 میمونه!
خواهش میکنم
کابل Component هم برای رزولِیشنهای HD ـه . HDMI سیگنالهای صوتی و تصویری رو به صورت دیجیتال منتقل میکنه Component به صورت آنالوگ .
همه رزولِیشنها رو هم ساپورت میکنه 480i,480p,576i,576p,720p,1080i,1080p

خرید مانیتور

خسته نباشید
بنده هیچ گونه اطلاعاتی راجع به مانیتور ندارم و به خاطر عرضه gof 3 در صدد خرید ps3 هستم
( به علت نداشتن بودجه مناسب قادر به خرید lcd نیستم )
دوستان اگر لطف کنن یک یا دو گزینه مناسب مانیتور تا سقف قیمت 250-280 جهت بازی با ps3 که دارای بلندگو هم باشند معرفی کنن دعا های بنده رو همراه خودشون نموده اند.
:cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or