سلام. يك مانيتور 20 تا 22 اينچ مي خوام كه هم بتونم كامپيوترم رو بهش وصل كنم، هم PS3 رو ... مي شه بهترين گزينه ها رو + قيمتشون بدين؟
نه دیگه تا اون حد نیست ولی خیلی از کیفیت بازی ها کاسته میشهسلام
یه دو تا سوال داشتم:
1.یکی از بچه ها میگفت که ps3 با تلویزیون های معمولی میشه مثل بازی های ps2 درسته؟
2.این led خوفه؟ "LED سامسونگ 46 اینچ B6000"
مانیتور فوق العاده خوبی هست.نقد هاش که خیلی مثبت بوده البته من قیمتش توی ایران دستم نیست ولی 300 دلار قیمته خوبیه برای یه مانیتور 23 اینچ LEDنظرتون راجع به مانیتور LED SAMSUNG XL2370 چیه .... ؟؟؟
بگیرمش
آره.2 تا هم دارهHDMI Samsung LE32B350F1W 32 in. TV داره ؟چون من یک F1000 HDTV HDMI CABLE دارم که میخوام ps3 رو بهش وصل کنم ... و قیمتش چنده , برا PS3 خوبه ؟
به نظرم همون 2261 خودمون باشه که قیمتش هم 220 تومن هست.مانیتور خیلی خوبیه و سه تا ورودی دارهارزونترین hdtv یا مانیتور که به درد ps3 بخوره با ودودی Hdmi و vga چنده!!!!
مرسی
مشخصا دومیدوستان کدوم از این مانیتور ال سی دی براه بازی ا ایکس باکس و پلی 3 خوبه مممنون میشم که منو راهنمایی کنید
LG - 27" - M2794DP + TV + MONITOR + REMOTE
LG - 21.5" - W2261VP
ال جی 2261 و قیمتش هم 220سلام. يك مانيتور 20 تا 22 اينچ مي خوام كه هم بتونم كامپيوترم رو بهش وصل كنم، هم PS3 رو ... مي شه بهترين گزينه ها رو + قيمتشون بدين؟
2286 یه مانیتور 16:10 هست و بدرد کنسول نمی خورهسلام
lg w2286چطوره؟این بهتره یا lgw2261اصلا کنترانست چه تاثیری داره و اینکه اگه مانیتور بهتری هم دور و بر 320تومن هست که بهتر از ایناست بگید لطفا.
ممنون.
سلام دوستان منيه مانيتور 2794 خريدم واقعا عاليه ولي فقط يه مشكلي وجود داره كه نميدونم از تي وي هست يا كابل پي اس تري يا هرچي كه نميدونم
مشكل اينهكه وسطه بازييه دفعهنور صفحه كمميشه خود به خود ولي محصوص نيست ولي چون من اين مشكل رو ديدم هر وقت اين جوري ميشه سريع متوجه ميشمو ازارم ميده و با دقت ميشه فهميد حالا ميخواستم ببينم مشكل از ال سي ديه يا مثلا چشمه ديجيتالي چيزي داره ممنون ميشم راهنمايي كنيد. در ضمن من PS3 رو با كابل HDMI وصل كردم