خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

HDMI Samsung LE32B350F1W 32 in. TV داره ؟چون من یک F1000 HDTV HDMI CABLE دارم که میخوام ps3 رو بهش وصل کنم ... و قیمتش چنده , برا PS3 خوبه ؟

24957.jpg

http://icecat.co.uk/p/Samsung/LE-32B350F1/LE32B350F1W.htm#

آخرین ویرایش:
دوستان کدوم از این مانیتور ال سی دی براه بازی ا ایکس باکس و پلی 3 خوبه مممنون میشم که منو راهنمایی کنید
LG - 27" - M2794DP + TV + MONITOR + REMOTE
LG - 21.5" - W2261VP

سلام. يك مانيتور 20 تا 22 اينچ مي خوام كه هم بتونم كامپيوترم رو بهش وصل كنم، هم PS3 رو ... مي شه بهترين گزينه ها رو + قيمتشون بدين؟

LG W2261vp بهترین مدل هست به نظر من ! قیمتش ام از 200 تا 220 هست :smile:

من خودم خریدم ، خیلی ام ازش راضی هستم ، البته من فقط PC بهش وصل کردم ولی برای دیدن فیلم که حرف نداره ، قطعا برای PS3 ام خوبه !

در ضمن FULL HD هست و کنترست داینامیک اش 1 به 50000 هست .

سلام
یه دو تا سوال داشتم:
1.یکی از بچه ها میگفت که ps3 با تلویزیون های معمولی میشه مثل بازی های ps2 درسته؟
2.این led خوفه؟ "LED سامسونگ 46 اینچ B6000"
نه دیگه تا اون حد نیست ولی خیلی از کیفیت بازی ها کاسته میشه
LED هم چیزی هست که قراره جای LCD رو بگیره.زیاد گول تبلیغاتش رو نخورید.
نظرتون راجع به مانیتور LED SAMSUNG XL2370 چیه .... ؟؟؟
بگیرمش
مانیتور فوق العاده خوبی هست.نقد هاش که خیلی مثبت بوده البته من قیمتش توی ایران دستم نیست ولی 300 دلار قیمته خوبیه برای یه مانیتور 23 اینچ LED
با توجه به قیمت و مشخصاتش به نظر من انتخاب خوبیه البته قیمتش رو توی ایران نمیدونم
HDMI Samsung LE32B350F1W 32 in. TV داره ؟چون من یک F1000 HDTV HDMI CABLE دارم که میخوام ps3 رو بهش وصل کنم ... و قیمتش چنده , برا PS3 خوبه ؟
آره.2 تا هم داره
قیمت رو نمیدونم ولی اصلا مناسب گیم نیست چون فول اچ دی نیست و رزولوشنش 1366 در 768 هست
ارزونترین hdtv یا مانیتور که به درد ps3 بخوره با ودودی Hdmi و vga چنده!!!!
مرسی
به نظرم همون 2261 خودمون باشه که قیمتش هم 220 تومن هست.مانیتور خیلی خوبیه و سه تا ورودی داره
دوستان کدوم از این مانیتور ال سی دی براه بازی ا ایکس باکس و پلی 3 خوبه مممنون میشم که منو راهنمایی کنید
LG - 27" - M2794DP + TV + MONITOR + REMOTE
LG - 21.5" - W2261VP
مشخصا دومی
اگه برای شما تی وی هم مهمه که اولی بهتره
سلام. يك مانيتور 20 تا 22 اينچ مي خوام كه هم بتونم كامپيوترم رو بهش وصل كنم، هم PS3 رو ... مي شه بهترين گزينه ها رو + قيمتشون بدين؟
ال جی 2261 و قیمتش هم 220

مشکل

سلام دوستان من یه مانیتور 23اینچ سامسونگ مدلp23700گرفتم کیفیت پخش خوبی دارد اما متاسفانه نه اسپیکر دارد ونه ورودی اسپیکر لطفا هر چه سریعتر به من کمک کنید.

لام دوستان من یه مانیتور 23اینچ سامسونگ مدلp23700گرفتم کیفیت پخش خوبی دارد اما متاسفانه نه اسپیکر دارد ونه ورودی اسپیکر لطفا هر چه سریعتر به من کمک کنید.
خوب از کابل کامپوزیت PS3 استفاده کن

سلام
lg w2286چطوره؟این بهتره یا lgw2261اصلا کنترانست چه تاثیری داره و اینکه اگه مانیتور بهتری هم دور و بر 320تومن هست که بهتر از ایناست بگید لطفا.
ممنون.
2286 یه مانیتور 16:10 هست و بدرد کنسول نمی خوره
2261 بهتره
من همین مانیتوری رو که دارم میفروشم کنار 2261 گذاشتم و به جرات میتونم بگم از لحاظ کنتراست و شفافیت تصویر خیلی بهتر هست و رنگ ها خیلی طبیعی تر هست.این مانیتور ها 2 تا بود که یدونش رو خودم برداشتم
ورودی های بی نظیر که باعث میشه هر کنسولی رو بتونید به مانیتور متصل کنید.2 تا ورودی HDMI و قیمته خیلی خوب
به نظرم اگه میخوای توی رنج 300 مانیتور بخری این مانیتور که من دارم 50 زیر قیمت آکبند میدم بهترین گزینه هست

LCD؟

سلام
دوستان من میخوام مغازه کلوپ بازی باز کنم
اگه ممکنه راهنماییم کنید
چه نوع lcd بخرم خوبه آحه میخوام کنسولهای ps3 و Wii, XBOX 360 رو ساپورت کنه
ضمنا از 22 اینچ بالاتر باشه و قیمتش زیر 300 هزار باشه
لطفا مدل و قیمتش رو واسم بنویسید
چون میخوام بدم از دبی واسم بیارن لطف کنید مشخصاتش رو کامل واسم بنویسید
اگه ممکنه یه سایت معرفی کنید جهت معرفی جدیدترین ال سی دی ها
با تشکر

سلام دوستان منيه مانيتور 2794 خريدم واقعا عاليه ولي فقط يه مشكلي وجود داره كه نميدونم از تي وي هست يا كابل پي اس تري يا هرچي كه نميدونم
مشكل اينهكه وسطه بازييه دفعهنور صفحه كمميشه خود به خود ولي محصوص نيست ولي چون من اين مشكل رو ديدم هر وقت اين جوري ميشه سريع متوجه ميشمو ازارم ميده و با دقت ميشه فهميد حالا ميخواستم ببينم مشكل از ال سي ديه يا مثلا چشمه ديجيتالي چيزي داره ممنون ميشم راهنمايي كنيد. در ضمن من PS3 رو با كابل HDMI وصل كردم

سلام دوستان منيه مانيتور 2794 خريدم واقعا عاليه ولي فقط يه مشكلي وجود داره كه نميدونم از تي وي هست يا كابل پي اس تري يا هرچي كه نميدونم
مشكل اينهكه وسطه بازييه دفعهنور صفحه كمميشه خود به خود ولي محصوص نيست ولي چون من اين مشكل رو ديدم هر وقت اين جوري ميشه سريع متوجه ميشمو ازارم ميده و با دقت ميشه فهميد حالا ميخواستم ببينم مشكل از ال سي ديه يا مثلا چشمه ديجيتالي چيزي داره ممنون ميشم راهنمايي كنيد. در ضمن من PS3 رو با كابل HDMI وصل كردم

سلام
مانيتور من سامسونگ است و يك سيستمي داره به اسم Dynamic Contrast وقتي روي اين سيستم تنظيم است روي فيلم يا بازي نور تصوير كم زياد ميشه! كاملا هم ميشه تشخيص داد كي نور كم ميشه كي زياد, اما روي تنظيمات كاربر به اين شكل نيست, شما دقت كن ببين ال جي اين سيستم را داره؟ امكان داره با اسم ديگه همچين سيستمي داشته باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or