دروددر محدوده 32 اینچ به نظرم برو تو سیستم ال ای دی سامسونگ که خیلی خوشگل و خفنه! قیمتش هم یه میلیونه!
اورکید و اینارو ول کن! ال سی دی _ ال ای دی فقط سامسونگ واقعا چیزی فراتر از پولی که میدی میارزه
باید تلویزیونت 3d ساپورت کنه... ال ای دی های معمولی که ساپورت نمیکنند! فکر میکنم فقط 2تا مدل 3بعدی سامسونگ داره که بالای 50 اینچه و 47اینچهیعنی هر بازی که بخوای میشه 3D بازی کرد یا بازی هایی مثل KZ3 و .. ؟
اصلا به ابدا کیفیت کم نخواهد شددرود
این مانیتور P23500 که به من معرفی کردید ورودی HDMI نداره، بعد اونوقت مشکلی ایجاد نمیشه اگه از تبدیلش استفاده کنیم؟ یعنی کیفیتش پایین نمیاد؟(اینو از 1کی از دوستام شنیدم)
بعد اونوقت برا صدا چطو میشه؟
به نظرم یدونه LG M2794 بگیر 490 تومن فول اچ دی + اوتو تیونر نیازی به انتن برای تی وی دیدن نداریدرود
فعلا نمیتونم 1 تومن هزینه کنم چون میخوام گوشیم رو عوض کنم ، PS3 هم بخرم و یک کار دیگه ! اون مادیران رو هم به خاطر قیمتی که تو سایتش دیدم گفتم چون اگر اشتباه نکنم 480 بود . حالا الان 25 اینچ سامسونگ که HD باشه و دو تا ورودی HDMI داشته باشه میشه دورو بر 400 - 500 پیدا کرد ؟ یا اصلا همچین مدلی وجود داره ؟ چون من سایت ها رو که میگشتم زیر 32 اکثرا نبود .
• Motionflow™ 100
• Full HD 1080
• BRAVIA Engine™ 3
• Intelligent Picture Plus
• MPEG Noise Reduction
• USB Photo/Music/Video
آخرین قیمتی هم که گرفتم 850 هزار تومان بود........
پ.ن:سامسونگ هم 40" آخرین قیمش 800 هزار تومان بود که البه مدلش رو یادم رفت بپرسم:blushing:
پ.ن2:خواهش میکنم
نمایندگی های معتبر سام سرویس عرضه میکنهدوسته عزیز می شه آدرس یا شماره جایی که تو بندرعباس این قیمت ها رو می ده واسم پم خصوصی کنید در ضمن led 3d samsung تو بندرعباس پیدا می شه؟!!
به نظر من ال ای دی سامسونگ 32 اینچ بگیر یا بین این دوتا سونیه رو بگی..... (من سلیقم رو گفتم نه دلیل علمیه خاصی)با تشکر از دوستان.
بحثی شد که زیر 1میلیون sony EX500 40 بگیرم.ولی بعضی جاها حرف از این شد که تو این رنج ال ای دی شارپ عالی هست.به لینک زیر سر بزنید.
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=405692
نظرتون چیه؟
در ضمن مشخصات کاملsony EX500 40 در لینک زیر موجوده
http://www.denakala.com/product/906
نمایندگی های معتبر سام سرویس عرضه میکنه
به نظر من ال ای دی سامسونگ 32 اینچ بگیر یا بین این دوتا سونیه رو بگی..... (من سلیقم رو گفتم نه دلیل علمیه خاصی)
مطمعنی؟؟ اما در تهران که تبلیغ زیادی در مغازه ها میشه! متاسفانه برای ارسال 3d به شهرستان راهی بجز خرید اینترنتی نیستدوسته عزیز نمایندگی ها که زنگ می زنی می گی تلویزیون سه بعدی یا 3d انگار داری حرف زشت بهشون می زنی بهشون بر می خوره سر بالا حوابتو می دن :laughing!
مطمعنی؟؟ اما در تهران که تبلیغ زیادی در مغازه ها میشه! متاسفانه برای ارسال 3d به شهرستان راهی بجز خرید اینترنتی نیست
مانیتور من سامسونگ 2253 هستش که ورودی hdmi نداره با رزلوشن 1680*1050 و ورودی dvi
میشه با تبدیل بهش hdmi وصل کرد؟ افت کیفیت داره(حتی اندک)؟
میشه اینو به جایی رسوند یا به فکر یه مانیتور جدید باشم؟
حالااگر وصلشم کردم!
1.تصویر 720p رو بد نشون نمیده؟چون رزولوشن نیتیوش نیست؟ چون تئوری که فکر میکنم باید بد شه. الانم با pc تو گیم با هر رزولوشنی به جز 1680*1050 افت کیفیت شدید داره.
2.برای صداش چکار کنم؟میشه هم hdmi ازش گرفت هم با کابل av صدا؟
در اخربا بودجه 250 برای ps3 در نهایت چی توصیه میشه؟
23500 یا 2261 ؟
درود
این مانیتور P23500 که به من معرفی کردید ورودی HDMI نداره، بعد اونوقت مشکلی ایجاد نمیشه اگه از تبدیلش استفاده کنیم؟ یعنی کیفیتش پایین نمیاد؟(اینو از 1کی از دوستام شنیدم)
بعد اونوقت برا صدا چطو میشه؟
ال سي دي هاي xvision بگير خيلي عاليهدرود
فعلا نمیتونم 1 تومن هزینه کنم چون میخوام گوشیم رو عوض کنم ، PS3 هم بخرم و یک کار دیگه ! اون مادیران رو هم به خاطر قیمتی که تو سایتش دیدم گفتم چون اگر اشتباه نکنم 480 بود . حالا الان 25 اینچ سامسونگ که HD باشه و دو تا ورودی HDMI داشته باشه میشه دورو بر 400 - 500 پیدا کرد ؟ یا اصلا همچین مدلی وجود داره ؟ چون من سایت ها رو که میگشتم زیر 32 اکثرا نبود .
درود
من میخواستم یه ال سی دی بگیرم.که ارزون باشه چون بودجه هم 630 تومان است و هم میخواستم یه ps3 slim 250 gb بگیرم و با دسته و چند تا بازی لطفا بهترین چیزی که میتونم تهیه بهم معرفی کنید و قیمت و مکان تهیش هم بگید.:blushing: