خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

درود
این مانیتور P23500 که به من معرفی کردید ورودی HDMI نداره، بعد اونوقت مشکلی ایجاد نمیشه اگه از تبدیلش استفاده کنیم؟ یعنی کیفیتش پایین نمیاد؟(اینو از 1کی از دوستام شنیدم)
بعد اونوقت برا صدا چطو میشه؟

در محدوده 32 اینچ به نظرم برو تو سیستم ال ای دی سامسونگ که خیلی خوشگل و خفنه! قیمتش هم یه میلیونه!
اورکید و اینارو ول کن! ال سی دی _ ال ای دی فقط سامسونگ ;) واقعا چیزی فراتر از پولی که میدی میارزه
درود
فعلا نمیتونم 1 تومن هزینه کنم چون میخوام گوشیم رو عوض کنم ، PS3 هم بخرم و یک کار دیگه ! اون مادیران رو هم به خاطر قیمتی که تو سایتش دیدم گفتم چون اگر اشتباه نکنم 480 بود . حالا الان 25 اینچ سامسونگ که HD باشه و دو تا ورودی HDMI داشته باشه میشه دورو بر 400 - 500 پیدا کرد ؟ یا اصلا همچین مدلی وجود داره ؟ چون من سایت ها رو که میگشتم زیر 32 اکثرا نبود .

آخرین ویرایش:
یعنی هر بازی که بخوای میشه 3D بازی کرد یا بازی هایی مثل KZ3 و .. ؟
باید تلویزیونت 3d ساپورت کنه... ال ای دی های معمولی که ساپورت نمیکنند! فکر میکنم فقط 2تا مدل 3بعدی سامسونگ داره که بالای 50 اینچه و 47اینچه;)
درود
این مانیتور P23500 که به من معرفی کردید ورودی HDMI نداره، بعد اونوقت مشکلی ایجاد نمیشه اگه از تبدیلش استفاده کنیم؟ یعنی کیفیتش پایین نمیاد؟(اینو از 1کی از دوستام شنیدم)
اصلا به ابدا کیفیت کم نخواهد شد
برای صدا کابل صدای خود پی اس 3 رو وصل میکنی به اسپیکرت......
درود
فعلا نمیتونم 1 تومن هزینه کنم چون میخوام گوشیم رو عوض کنم ، PS3 هم بخرم و یک کار دیگه ! اون مادیران رو هم به خاطر قیمتی که تو سایتش دیدم گفتم چون اگر اشتباه نکنم 480 بود . حالا الان 25 اینچ سامسونگ که HD باشه و دو تا ورودی HDMI داشته باشه میشه دورو بر 400 - 500 پیدا کرد ؟ یا اصلا همچین مدلی وجود داره ؟ چون من سایت ها رو که میگشتم زیر 32 اکثرا نبود .
به نظرم یدونه LG M2794 بگیر 490 تومن فول اچ دی + اوتو تیونر ;) نیازی به انتن برای تی وی دیدن نداری;)

• Motionflow™ 100
• Full HD 1080
• BRAVIA Engine™ 3
• Intelligent Picture Plus
• MPEG Noise Reduction
• USB Photo/Music/Video

آخرین قیمتی هم که گرفتم 850 هزار تومان بود........

پ.ن:سامسونگ هم 40" آخرین قیمش 800 هزار تومان بود که البه مدلش رو یادم رفت بپرسم:blushing:
پ.ن2:خواهش میکنم:-"

دوسته عزیز می شه آدرس یا شماره جایی که تو بندرعباس این قیمت ها رو می ده واسم پم خصوصی کنید در ضمن led 3d samsung تو بندرعباس پیدا می شه؟!!

با تشکر از دوستان.

بحثی شد که زیر 1میلیون sony EX500 40 بگیرم.ولی بعضی جاها حرف از این شد که تو این رنج ال ای دی شارپ عالی هست.به لینک زیر سر بزنید.
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=405692
نظرتون چیه؟

در ضمن مشخصات کاملsony EX500 40 در لینک زیر موجوده
http://www.denakala.com/product/906

دوسته عزیز می شه آدرس یا شماره جایی که تو بندرعباس این قیمت ها رو می ده واسم پم خصوصی کنید در ضمن led 3d samsung تو بندرعباس پیدا می شه؟!!
نمایندگی های معتبر سام سرویس عرضه میکنه
با تشکر از دوستان.

بحثی شد که زیر 1میلیون sony EX500 40 بگیرم.ولی بعضی جاها حرف از این شد که تو این رنج ال ای دی شارپ عالی هست.به لینک زیر سر بزنید.
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=405692
نظرتون چیه؟

در ضمن مشخصات کاملsony EX500 40 در لینک زیر موجوده
http://www.denakala.com/product/906
به نظر من ال ای دی سامسونگ 32 اینچ بگیر یا بین این دوتا سونیه رو بگی..... (من سلیقم رو گفتم نه دلیل علمیه خاصی) ;)

نمایندگی های معتبر سام سرویس عرضه میکنه

به نظر من ال ای دی سامسونگ 32 اینچ بگیر یا بین این دوتا سونیه رو بگی..... (من سلیقم رو گفتم نه دلیل علمیه خاصی) ;)

دوسته عزیز نمایندگی ها که زنگ می زنی می گی تلویزیون سه بعدی یا 3d انگار داری حرف زشت بهشون می زنی بهشون بر می خوره سر بالا حوابتو می دن :laughing:!!!

دوسته عزیز نمایندگی ها که زنگ می زنی می گی تلویزیون سه بعدی یا 3d انگار داری حرف زشت بهشون می زنی بهشون بر می خوره سر بالا حوابتو می دن :laughing:!!!
مطمعنی؟؟ اما در تهران که تبلیغ زیادی در مغازه ها میشه! متاسفانه برای ارسال 3d به شهرستان راهی بجز خرید اینترنتی نیست

مطمعنی؟؟ اما در تهران که تبلیغ زیادی در مغازه ها میشه! متاسفانه برای ارسال 3d به شهرستان راهی بجز خرید اینترنتی نیست

عزیز موضوع ارسال نیستش کلآ هیچکسی نداره شما اگه پیدا کردید فقط آدرس فروشگاه رو بدید من فرداش می یام تهران واسه خرید!!!

الان بهترین Tv 3d توی بازار چنده و مدلش چیه بهترین منظورم گرون ترین نیست منظورم بیشترین امکانات با کمترین قیمته؟
همچنین یه سوال دیگه ممنون میشم راهنمایی کنین یه مانیتور 120 Hz معرفی میکنین؟بهترین نوعش رو معرفی کنید همراه با قیمت و مشخصات
ممنون

مانیتور من سامسونگ 2253 هستش که ورودی hdmi نداره با رزلوشن 1680*1050 و ورودی dvi
میشه با تبدیل بهش hdmi وصل کرد؟ افت کیفیت داره(حتی اندک)؟
میشه اینو به جایی رسوند یا به فکر یه مانیتور جدید باشم؟
حالااگر وصلشم کردم!
1.تصویر 720p رو بد نشون نمیده؟چون رزولوشن نیتیوش نیست؟ چون تئوری که فکر میکنم باید بد شه. الانم با pc تو گیم با هر رزولوشنی به جز 1680*1050 افت کیفیت شدید داره.
2.برای صداش چکار کنم؟میشه هم hdmi ازش گرفت هم با کابل av صدا؟
در اخربا بودجه 250 برای ps3 در نهایت چی توصیه میشه؟
23500 یا 2261 ؟

آخرین ویرایش:
سلا به همه ی دوستان

اول یه معذرت خواهی بکنم که من تو چند صفحه قبل مدل Sony ex500 رو 850000 قیمت دادم که اشتباه بود!!!:blushing:

و اما امروز رفتم بازار آخرین قیمتا رو گرفتم:
SONY EX500===>1000000
LG LH20===>780000
Samsung lcd series 6===>950000

پ.ن:قیمتا رفته بالا چون درهم از 273 رفته 288.......

مانیتور من سامسونگ 2253 هستش که ورودی hdmi نداره با رزلوشن 1680*1050 و ورودی dvi
میشه با تبدیل بهش hdmi وصل کرد؟ افت کیفیت داره(حتی اندک)؟
میشه اینو به جایی رسوند یا به فکر یه مانیتور جدید باشم؟
حالااگر وصلشم کردم!
1.تصویر 720p رو بد نشون نمیده؟چون رزولوشن نیتیوش نیست؟ چون تئوری که فکر میکنم باید بد شه. الانم با pc تو گیم با هر رزولوشنی به جز 1680*1050 افت کیفیت شدید داره.
2.برای صداش چکار کنم؟میشه هم hdmi ازش گرفت هم با کابل av صدا؟
در اخربا بودجه 250 برای ps3 در نهایت چی توصیه میشه؟
23500 یا 2261 ؟

براي رزولوشن 720 نبايد مشكلي باشه . براي فول ديدن شايد به مشكل بخوري. شايد تنظيمات مانيتورت صحيح نيست
براي ps3 حتما 2261 بگير چون نبود hdmi اذيتت ميكنه

درود

چرا آقا ... كيفيت مياد پايين . اگر ميخواي hdmi داشته باشه فقط 2261
شك نكن
23500 بگيري پششيمون ميشي

درود
ال سي دي هاي xvision بگير خيلي عاليه
http://www.maadiran.com/Persian/Products/TV/TVList.asp?ID=162
پنل ها بيشترشون كره اي هستن. كيفيت هاشون هم خوبه
به نظر من xvision بگير با گارانتي كه ماديران ميده خيالت راحته
قيافه هاشونم خوبه
اركيد و انيكس خوبن . من قيافه لوتوس رو نميپسندم
TV_32orchid_BigImg.JPG

در ضمن قيمت هاي موجود در سايت ماديران چرته . اصولا قيمت ها رو ميخوايد بايد بپرسيد

آخرین ویرایش:
درود
من میخواستم یه ال سی دی بگیرم.که ارزون باشه چون بودجه هم 630 تومان است و هم میخواستم یه ps3 slim 250 gb بگیرم و با دسته و چند تا بازی لطفا بهترین چیزی که میتونم تهیه بهم معرفی کنید و قیمت و مکان تهیش هم بگید.:blushing:

درود
من میخواستم یه ال سی دی بگیرم.که ارزون باشه چون بودجه هم 630 تومان است و هم میخواستم یه ps3 slim 250 gb بگیرم و با دسته و چند تا بازی لطفا بهترین چیزی که میتونم تهیه بهم معرفی کنید و قیمت و مکان تهیش هم بگید.:blushing:

دوستان میشه یه کمکی بکنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or