خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

دوستام من يه مانيتور سامسونگ مدل BW1953 دارم .
يه تبديل خريدم و ورودی DVI مانيتور رو به HDMI تبديل کردم
من ايکس باکسم رو از طريق کابل HDMI که مال خود پک Elite هست به مانيتور وصل ميکنم و خيلی قشنگ هم تصوير ميگيرم ولی وقتی که کابل HDMI رو از ايکس باکس جدا ميکنم و به ورودی HDMI پلی 3 ميزنم هيچجوری بهم تصوير نميده
چه کار کنم ؟؟؟؟
خواهشاً کمک کنيد

کيست مرا ياری کند ؟!؟

سلام
اگه ممکنه یکی از دوستان یه مانیتور 720p بدون dvi و ترجیحا واید بهم معرفی کنه که بدرد ps3 بخوره...
قیمتش هم کمتر از 150 تومن شه...
(می خواستم w2261 بخرم ولی بخاطر نزدیک بودن ریلیز hr پولم بهش نمی رسه :()
راستی تلویزیونی که 720p ساپرت کنه حداقل چنده ؟ (دست دوم)
مرسی...

به من بدبخت که رسيد آسمون تپيد !
بابا هيچکسی نميدونه بايد چکار کنم ؟؟

خب شما با یه کابل دیگه امتحان کن
=======================
البته مطمعنا بعد از وصل کردن دست خود را روی دکمه پاور به مقداری که 2 عدد صدای بوق بشنوید گزاشته اید دیگه؟

دوستام من يه مانيتور سامسونگ مدل BW1953 دارم .
يه تبديل خريدم و ورودی DVI مانيتور رو به HDMI تبديل کردم
من ايکس باکسم رو از طريق کابل HDMI که مال خود پک Elite هست به مانيتور وصل ميکنم و خيلی قشنگ هم تصوير ميگيرم ولی وقتی که کابل HDMI رو از ايکس باکس جدا ميکنم و به ورودی HDMI پلی 3 ميزنم هيچجوری بهم تصوير نميده
چه کار کنم ؟؟؟؟
خواهشاً کمک کنيد

تا اونجایی که من می دونم HDMI ایکس باکس به PS3 نمی خوره...
==========================
لطفا یکی هم به سوالی که من پرسیدم جواب بده...

سلام!دوستان من امروز مانیتور dell مدل sx2210 رو خریدم!همه چیز عالیه!تمام تنظیمات رو روی high resolution کردم!در قسمت منوی مانیتور وقتی که در بک گراند اصلی ps3 هستم مقدار رزولوشن رو 1080p نشون میده در هنگام فیلم دیدن نیز مانیتور رزولوشن رو 1080p نشون میده ولی موقع بازی فیفا 10 و uncharted2 مانیتور مقدار رزولوشن رو 720p شناسایی میکنه!!این در حالی که وقتی از بازی میام بیرون و در صفحه ی اصلی (دسکتاپ)ps3 قرار میگیرم دوباره رزولوشن به 1080p تغییر میکنه!!به نظرتون دلیلش چیه!؟؟؟چندین بار تنظیمات رو چک کردم!همه چیز بر روی high قرار داره!مانیتور هم فول hd هست با زمان پاسخگویی 2 میلی سکند!امکان داره رزولوشن خود این دو بازی همین مقدار (720p) باشه؟؟؟!در ضمن احساس میکنم تصویر در هنگام بازی فیفا وقتی شوت میکنم مقدار خیلی خیلی اندکی تار میشه البته زیاد قابل تشخیص نیست و خیلی باید دقت کرد توی تصویر!دوستان یه راهنمایی کلی بکنند تا خیال من راحت بشه!در ضمن پلی استیشن رو با یه بازی رایگان(uncharted2) و یک سال گارانتی به قیمت 21500 روپیه هند(473 هزار تومن ایران) خریدم!مانیتور رو هم حدود 285 هزار تومن ایران خریدم!!کابل hdmi من هم حدود 35 هزار تومن ایران هست مدل پاناسونیک version 1.3a!!!پساپیش تشکر از راهنمایی شما...:blushing:

آخرین ویرایش:
سلام!دوستان من امروز مانیتور dell مدل sx2210 رو خریدم!همه چیز عالیه!تمام تنظیمات رو روی high resolution کردم!در قسمت منوی مانیتور وقتی که در بک گراند اصلی ps3 هستم مقدار رزولوشن رو 1080p نشون میده در هنگام فیلم دیدن نیز مانیتور رزولوشن رو 1080p نشون میده ولی موقع بازی فیفا 10 و uncharted2 مانیتور مقدار رزولوشن رو 720p شناسایی میکنه!!این در حالی که وقتی از بازی میام بیرون و در صفحه ی اصلی (دسکتاپ)ps3 قرار میگیرم دوباره رزولوشن به 1080p تغییر میکنه!!به نظرتون دلیلش چیه!؟؟؟چندین بار تنظیمات رو چک کردم!همه چیز بر روی high قرار داره!مانیتور هم فول hd هست با زمان پاسخگویی 2 میلی سکند!امکان داره رزولوشن خود این دو بازی همین مقدار (720p) باشه؟؟؟!در ضمن احساس میکنم تصویر در هنگام بازی فیفا وقتی شوت میکنم مقدار خیلی خیلی اندکی تار میشه البته زیاد قابل تشخیص نیست و خیلی باید دقت کرد توی تصویر!دوستان یه راهنمایی کلی بکنند تا خیال من راحت بشه!در ضمن پلی استیشن رو با یه بازی رایگان(uncharted2) و یک سال گارانتی به قیمت 21500 روپیه هند(473 هزار تومن ایران) خریدم!مانیتور رو هم حدود 285 هزار تومن ایران خریدم!!کابل hdmi من هم حدود 35 هزار تومن ایران هست مدل پاناسونیک version 1.3a!!!پساپیش تشکر از راهنمایی شما...:blushing:
همه بازی ها 1080 رو ساپورت نمیکنند و در واقع اکثر بازی ها 720 هستند نگران نباش ، پشت جعبه بازی رزولوشن هایی رو که بازی ساپورت میکنه نوشته میتونی ببینی از اونجا;)

دوستان کمکککککککک!ps3 رو که روشن میکنم ال سی دی روشن نمیشه و همونطور در حالت استند بای میمونه!!یکی از دکمه های منوی ال سی دی رو که میزنم روشن میشه ولی بعدش صدا نمیده!!!!تنظیمات ps3 رو ریست فکتوری کردم بازم درست نشد!!توی منوی ال سی دی تو قسمتی که نوع ارتباط دستگاه ها رو مشخص میکنیم گزینه ی auto detect انتخاب شده بود که به hdmi تغییر دادم و مشکل حل شد!ولی دوباره الان بعد از 3 ساعت که دستگاه رو روشن کردم باز هم ال سی دی در حالت استند بای باقی موند!!دوباره برای روشن کردن ال سی دی همون کارای قبلی رو انجام دادم و رفتم توی منوی ال سی دی و دیدم باز هم گزینه ی auto detect انتخاب شده!!!!به نظرتون مشکل از چیه؟؟!!کابل hdmi من پاناسونیک ورژن 1.3a هستش که حدود 35 هزار تومن خریدم ال سی دی هم dell sx2210 هستش!خواهشا همینجا کمکم کنید حوصله ی کل کل کردن با این هندیها رو ندارم!امیدوارم بر و بچ همین سایت بتونند منو راهنمایی کنند!

يه عكس ازش ميذاري؟ممنون
از LG W2261VP بهتره؟

راستشو بخوای اون مدل الجی رو ندیدم هنوز!ولی این مدل dell تو ریویوی سایت cnet امتیاز خوبی اورده و تو بنچ مارک با رقباش یا اول بود یا دوم!نسبت قیمت به امکاناتش هم نوشته بود عالیه!:
مشخصاتش اینه: dell sx2210
22 اینچ واید اسکرین 16.9
2 میلی سک زمان پاسخگویی
کنتراست 50000 داینامیک
فول hd
2 megapixel web camera
2 تا میکروفون
حدود 13 هزار روپیه هند که میشه 285 تومن ایران هم قیمتشه!
فقط الان تنها مشکلی که دارم همینیه که در پست قبلیم نوشتم!البته الان یه کشفی کردم!اگه برق اصلی ال سی دی رو قطع نکنم اون تنظیم hdmi به auto detect برنمیگرده و در نتیجه ال سی دی همزمان با ps3 روشن میشه!ولی اگه برق رو از خود محافظی که تمام دستگاهها رو بهش وصل کردم قطع کنم بعدا که میخوام دستگاه ها رو روشن کنم دوباره باید اون تنظیم رو از auto detect به hdmi برگردونم!!!!میخواستم بدونم ال سی دی های دیگه هم همینجوری هستن؟؟؟؟برا مثال الان من ps3 رو خاموش کردم!بعدش ال سی دی رو با استفاده از دکمه ی پاورش خاموش کردم دوباره بعد از چند دقیقه که روشنشون کردم هر دوتاشون همزمان با هم روشن شدند!در حالی که اگه برق اصلی رو قطع میکردم میبایست دوباره ال سی دی رو از auto detect به hdmi برگردونم!!
راستی این هم عکس ال سی دی:
dell_sx2210_lcd.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or