سلام!دوستان من امروز مانیتور dell مدل sx2210 رو خریدم!همه چیز عالیه!تمام تنظیمات رو روی high resolution کردم!در قسمت منوی مانیتور وقتی که در بک گراند اصلی ps3 هستم مقدار رزولوشن رو 1080p نشون میده در هنگام فیلم دیدن نیز مانیتور رزولوشن رو 1080p نشون میده ولی موقع بازی فیفا 10 و uncharted2 مانیتور مقدار رزولوشن رو 720p شناسایی میکنه!!این در حالی که وقتی از بازی میام بیرون و در صفحه ی اصلی (دسکتاپ)ps3 قرار میگیرم دوباره رزولوشن به 1080p تغییر میکنه!!به نظرتون دلیلش چیه!؟؟؟چندین بار تنظیمات رو چک کردم!همه چیز بر روی high قرار داره!مانیتور هم فول hd هست با زمان پاسخگویی 2 میلی سکند!امکان داره رزولوشن خود این دو بازی همین مقدار (720p) باشه؟؟؟!در ضمن احساس میکنم تصویر در هنگام بازی فیفا وقتی شوت میکنم مقدار خیلی خیلی اندکی تار میشه البته زیاد قابل تشخیص نیست و خیلی باید دقت کرد توی تصویر!دوستان یه راهنمایی کلی بکنند تا خیال من راحت بشه!در ضمن پلی استیشن رو با یه بازی رایگان(uncharted2) و یک سال گارانتی به قیمت 21500 روپیه هند(473 هزار تومن ایران) خریدم!مانیتور رو هم حدود 285 هزار تومن ایران خریدم!!کابل hdmi من هم حدود 35 هزار تومن ایران هست مدل پاناسونیک version 1.3a!!!پساپیش تشکر از راهنمایی شما...:blushing: