خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

من پولش دارم ولی این 5ms و w2261vp 2 ms توی fifa10 تیکه نمیندازه

اهان از این لحاظ که درسته کلا 2ms خیلی بهتره و در حده tv .
5ms یکم زیاده دقیق نمیدونم چون جایی ندیدم و نشنیدم ولی توی fifa مشکلی نداشته باشه توی یه بازی دیگه ممکنه مشکل ایجاد کنه در کل از دوستانی که بیشتر اطلاع دارن خواهش میشه این دوستمون رو کاملتر راهنمایی کنن . من که خودم با 2ms اصلا مشکلی نداشتم و عالیه .

سلام من می خوام یه مونیتور جدید بگیرم/
بالای 20 اینچ باشه ps3 هم راحت وصل شه.اگه ورودی hdmi هم داشته باشه بهتر.
شما چی پیشنهاد می کنید؟
ممنون

سلام من می خوام یه مونیتور جدید بگیرم/
بالای 20 اینچ باشه ps3 هم راحت وصل شه.اگه ورودی hdmi هم داشته باشه بهتر.
شما چی پیشنهاد می کنید؟
ممنون

الان همه این مدل رو پیشنهاد میکنن که خودت هم حتما میدونی خودم دارم راضیم وصل شدن بهش هم اسونه و هیچی نمیخواد جز یه کابل hdmi همین هم زمان هم pc و هم ps3 رو میتونی باهاش کار کنی و برای رفتن از روی pc به ps3 یه دکمه کنارش هست که میزنی صدا هم راحت میگیری . 21.5 اینچ هم هست
w2261vp

انتخاب تلویزین LED مناسب

من میخوام تلویزین LED بخرم بین سامسونگ 40 اینچ سری 7 (40B7000WW) و ال-جی 42 اینچ اس ال 900 کدوم رو پیشنهاد می کنید؟:confused:​

LG W2363V تا تابستون بالاخره میاد؟؟
هیچ کس توی ایران نمیاره؟
من صد در صد یکی میخوام
اگه مادیران بیاره خودشم مونتاژش کنه اونوقت مثل سامسونگ ایران از قابلیتاش کم میکنن؟؟؟
من Cw1931 قبلا خریدم زده بود HDCP داره روی کارتون و پشت مانیتور ولی وقتی کابل HDMItoDVI رو وصل کردم بهش جواب نداد
از چند نفرم پرسیدم تو نت دیدم مال اونا هم جواب نداده و HDCP شو به خاطر سود بیشتر حذف کردن

آخرین ویرایش:
اتفاقا ميگن پلاسما براي ديدن فيلم ها بهتره. صحنه هاي فيلم رو زنده تر نشون ميده.
براي بازي بيشتر LCD توصيه ميشه.
در كل پلاسما براي همه چيز بهتره.
براي بازي مهمترين چيز كم بودن رسپانس تايم نمايشگره كه براي پلاسماها خيلي كمتره نسبت به ال سي دي و ال اي دي ها.

بهترين تي وي در ايران پلاسما جديد پاناسونيكه (G10 و V10)

این یه نظر شخصیه

به نظر من یه مانیتور حتی اگه FullHD هم باشه اصلا با یه LCD TV سایز بالا (بیشتر از 37 ) قابل مقایسه نیست.

خودم جفتش رو تجربه کردم ولی لذت دیدن تصویر HD ، توی LCD TV یا پلاسما ، اونم در سایز بزرگ ، یه چیز دیگه اس .

مثلا شما بلوری فیلم نجات سرباز رایان رو بذار توی HDTV و لذت دو عالم رو ببر ....

Saving Private Ryan بزار بيرون بياد بعد شما خيال بافي كن!:laughing:

این یه نظر شخصیه

به نظر من یه مانیتور حتی اگه FullHD هم باشه اصلا با یه LCD TV سایز بالا (بیشتر از 37 ) قابل مقایسه نیست.

خودم جفتش رو تجربه کردم ولی لذت دیدن تصویر HD ، توی LCD TV یا پلاسما ، اونم در سایز بزرگ ، یه چیز دیگه اس .

مثلا شما بلوری فیلم نجات سرباز رایان رو بذار توی HDTV و لذت دو عالم رو ببر ..
منم کاملا با شما موافقم.بازی کردن توی LCD TV واقعا لذت بیشتری نسبت به مانیتور داره ولی خوب هر کسی جا و یا قدرت مالی خرید LCD TV رو نداره برای همین از مانیتور استفاده میکنه
Saving Private Ryan بزار بيرون بياد بعد شما خيال بافي كن!
این فیلم هم HD یش اومده و من MKV یش رو دارم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or