خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

دوستان یه سوال دارم...!...به نظر شما بنده یه مانیتور با ورودی HDMI بگیرم یا یه TV که ورودی HDMI و VGA داشته باشه تا بتونم همزمان ps3 و pc رو وصل کنم؟؟
اگر ممکنه از نظر کارایی و قیمت و کیفیت تصویر دهی بنده رو یه راهنمایی کنید و در صورت امکان چند مدل در همین زمینه با این مشخصات معرفی کنید...راستی دور و بر 20 اینچ میخوام:biggrin1:
ممنون

دوستان یه سوال دارم...!...به نظر شما بنده یه مانیتور با ورودی HDMI بگیرم یا یه TV که ورودی HDMI و VGA داشته باشه تا بتونم همزمان ps3 و pc رو وصل کنم؟؟
اگر ممکنه از نظر کارایی و قیمت و کیفیت تصویر دهی بنده رو یه راهنمایی کنید و در صورت امکان چند مدل در همین زمینه با این مشخصات معرفی کنید...راستی دور و بر 20 اینچ میخوام
ممنون
تی وی پایین تر از 23 پیدا نمیکنی که به نظر من فراموشش کن چون نیازی هم نداری
شما یه مانیتور بگیری که اچ دی ام آی و دی وی آی یا وی جی ای داشته باشه مشکلت حله و نیازی به تی وی نیست.اگه تی وی میخوای کمتر از 32 نگیر

فقط الان تنها مشکلی که دارم همینیه که در پست قبلیم نوشتم!

اون مشکلی که گفتی در واقع مشکل نیست، این بازی هایی که گفتی روی 720p اجرا میشن برای همین هم موقعی که اجراشون میکنی، رزولوشن عوض میشه. اگه بازی هایی مثل heavly sword یا mw2 رو که روی 1080P اجرا میشن رو تو دستگاهت بزاری میبینی که عوض نمیشه.

سلام
من یه ps3 خریدم وصل کردم به مانیتور t220p
الان واسه صدا باید چیکار کنم؟
میشه از خروجی av واسه صدا استفاده کرد همزمان با hdmi?

سلام
اره میشه.فقط باید از توی تنظیمات Sound Setting PS3 قسمت خروجی صدا رو تنظیم کنی روی AV.

با سلام یکی فوری میتونه کمک کنه
من میخوام یه مانیتور lg2394a را بخرم یا w2261vp سامسونگ 23700 را موندم پدرم خیلی اصرار داره که اون اولیه رو که tv هم داره بخر نصر شما چی

آخرین ویرایش:
m2394aیاw2261vp یکی زود بگه

هردوش خوبه اگر پولش رو داری و میخوایی از tv استفاده بکنی و تعداد وردی ها برات مهمه m2394a که حدود 400-350 هست اگر هم نه میخوای مانیتو باشه و بازی بکنی w2261vp که خودم الان دارم و راضیم یه dvi - hdmi - vga داره کیفیتش هم خوبه دیگه هرجور صلاح میدونی

هردوش خوبه اگر پولش رو داری و میخوایی از tv استفاده بکنی و تعداد وردی ها برات مهمه m2394a که حدود 400-350 هست اگر هم نه میخوای مانیتو باشه و بازی بکنی w2261vp که خودم الان دارم و راضیم یه dvi - hdmi - vga داره کیفیتش هم خوبه دیگه هرجور صلاح میدونی
من پولش دارم ولی این 5ms و w2261vp 2 ms توی fifa10 تیکه نمیندازه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or