میشه یکی کمک کنهیه سوال مانیتور بین 26 تا 30 اینچ که نیاز به تبدیلو جنگولک بازی نداشته باشه از ال جی یا سامسونگ چی پیشنهاد میکنید؟خودم 2261 دیدم ولی خیلی کوچیکه
ممنون
بابا یکی کمک کنه تروخدا یعنی هیچ کسی اینجا نیست که اطلاعاتی داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این مانیتوری که این دوستمون میگه رو دیدم کرک پرم ریخت کیفیت تصویر عالیبابا snake جان من درخدمتتم . مانیتوری که تو این رنج اینچ باشه من فقط
M2794DP
مانیتور ال جی 27 اینچ FULL HD هست که میشناسم البته مانیتور و تلوزیونه و کلی ورودی داره و انتخابه عالییه من خودم 2261VP رو دارم و راضیم این مدل هم سعی کن از نمایندگی بگیر فقط فکر کنم قیمتش کمی بالاست حدود 400ت اکثرا مانیتورهایی که اینچشون بالاست تلوزیون هم هستن تا اونجایی که دیدم میگم .
موفق باشی
بابا snake جان من درخدمتتم . مانیتوری که تو این رنج اینچ باشه من فقط
M2794DP
مانیتور ال جی 27 اینچ FULL HD هست که میشناسم البته مانیتور و تلوزیونه و کلی ورودی داره و انتخابه عالییه من خودم 2261VP رو دارم و راضیم این مدل هم سعی کن از نمایندگی بگیر فقط فکر کنم قیمتش کمی بالاست حدود 400ت اکثرا مانیتورهایی که اینچشون بالاست تلوزیون هم هستن تا اونجایی که دیدم میگم .
موفق باشی
تا اونجائی که من میدونم بیشتر از نظر فرمتهای صدای HD که ساپورت میکنن تفاوت دارن و ورژن 3 فرمتهای بیشتر و جدید تری رو میتونه به پخش کننده ارسال کنه.فرق 2 hdmi با 3 hdmi چی هست؟
PS3 رو با HDMI وصل کردی دیگه؟ در اینصورت همون فیش سبز رنگ که از کامپیوترت صدا رو میبره به اسپیکر میتونی به پشت مانیتور وصل کنی و صدا بگیری.کمک فوری !!!
سلام دوستان من یه 2261v گرفتم و یه ps3 حالا صداشو از کجا بگیرم ؟!!!!!! مانیتورم که speaker نداره! فقط یه اسپیکر کامپیوتر دارم که فقط یه فیش سبز داره که میره پشت کامپوتر حالا چیکار کنم؟؟؟؟؟ صدا از کجا بگیرم؟