خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

یه سوال مانیتور بین 26 تا 30 اینچ که نیاز به تبدیلو جنگولک بازی نداشته باشه از ال جی یا سامسونگ چی پیشنهاد میکنید؟خودم 2261 دیدم ولی خیلی کوچیکه
ممنون

آخرین ویرایش:
بابا یکی کمک کنه تروخدا یعنی هیچ کسی اینجا نیست که اطلاعاتی داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

بابا snake جان من درخدمتتم:love: . مانیتوری که تو این رنج اینچ باشه من فقط
M2794DP
مانیتور ال جی 27 اینچ FULL HD هست که میشناسم البته مانیتور و تلوزیونه و کلی ورودی داره و انتخابه عالییه من خودم 2261VP رو دارم و راضیم این مدل هم سعی کن از نمایندگی بگیر فقط فکر کنم قیمتش کمی بالاست حدود 400ت اکثرا مانیتورهایی که اینچشون بالاست تلوزیون هم هستن تا اونجایی که دیدم میگم .

موفق باشی:cool:

M2794DP
مانیتور ال جی 27 اینچ FULL HD هست که میشناسم البته مانیتور و تلوزیونه و کلی ورودی داره و انتخابه عالییه من خودم 2261VP رو دارم و راضیم این مدل هم سعی کن از نمایندگی بگیر فقط فکر کنم قیمتش کمی بالاست حدود 400ت اکثرا مانیتورهایی که اینچشون بالاست تلوزیون هم هستن تا اونجایی که دیدم میگم .

این مانیتوری که این دوستمون میگه رو دیدم کرک پرم ریخت کیفیت تصویر عالی :eek:
2 تا HDMI هم داره . اگه اشتباه نکنم 470 بود .
یه چیزی میگم تا نبینید باور نمی کنید .
خیلی کیفیتش عالی بود .

سلام دوستان!داره وقت خرید میرسه!انتخاب من مانیتور dell مدل sx2210 بوده که فول اچ دی هستش واید 16.9 و با response time 2 ms و کنتراست داینامیک 50000 !!نسبت امکانات و قیمتش عالیه و در چندین بررسی تخصصی و نظراتی که در مورد این مانیتور خواندم کاربران از کیفیت و عملکردش در فیلم و بازی تعریف کردن!قیمتش حدود 280 هزار تومن هست و با 3 سال گارانتی تعویض(من هند هستم)!فقط در یک مورد در یک فروم خارجی یک نفر نوشته بود که اگه گیمر هستید طرف این مدل نرید ولی همینطور که گفتم در چندین بررسی تخصصی(به خضوض بررسی سایت cnet) و همچنین نظرات دارندگان این مدل اونها از عملکردش در بازی و فیلم تعریف کردن!به نظرتون چیکار کنم؟؟؟اینجا الجی مدل w2261vp نیست!benq هست acer هست dell هست samsung هست و چند مدل محدود الجی!!همین dell رو بردارم؟؟؟:)در ضمن فرق کابل hdmi v1.3a با 1.3b چی هست؟کدومش رو باید بگیرم???در ضمن کدوم ورژن (1.3a یا 1.3b) رزولوشن p1080 رو ساپورت میکنند؟؟؟:-":-"

M2794DP

منم از همین مانیتور تیوی استفاده میکنم واقعا کیفیت تصویر بالایی داره..سایز27 اینچ هم بهترین اندازه برای اتاق هست نه کوچیکه ونه بزرگ.. جون میده برای گیم مخصوصا وقتی میذاری رو 1080p:love:
تیوی هم داره که اگه علاقه ای به دیدن تلوزیون ایران کردی:-" تیونر دیجیتال داره و با یه انتن سرخود 2000 تومنی کیفیت دیجیتال دریافت میکنی:biggrin1:

کمک فوری !!!

سلام دوستان من یه 2261v گرفتم و یه ps3 حالا صداشو از کجا بگیرم ؟!!!!!! مانیتورم که speaker نداره! فقط یه اسپیکر کامپیوتر دارم که فقط یه فیش سبز داره که میره پشت کامپوتر حالا چیکار کنم؟؟؟؟؟ صدا از کجا بگیرم؟

کمک فوری !!!

سلام دوستان من یه 2261v گرفتم و یه ps3 حالا صداشو از کجا بگیرم ؟!!!!!! مانیتورم که speaker نداره! فقط یه اسپیکر کامپیوتر دارم که فقط یه فیش سبز داره که میره پشت کامپوتر حالا چیکار کنم؟؟؟؟؟ صدا از کجا بگیرم؟
PS3 رو با HDMI وصل کردی دیگه؟ در اینصورت همون فیش سبز رنگ که از کامپیوترت صدا رو میبره به اسپیکر میتونی به پشت مانیتور وصل کنی و صدا بگیری.

دوستام من يه مانيتور سامسونگ مدل BW1953 دارم .
يه تبديل خريدم و ورودی DVI مانيتور رو به HDMI تبديل کردم
من ايکس باکسم رو از طريق کابل HDMI که مال خود پک Elite هست به مانيتور وصل ميکنم و خيلی قشنگ هم تصوير ميگيرم ولی وقتی که کابل HDMI رو از ايکس باکس جدا ميکنم و به ورودی HDMI پلی 3 ميزنم هيچجوری بهم تصوير نميده
چه کار کنم ؟؟؟؟
خواهشاً کمک کنيد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or