کنتراست 2261v 20000 هست و کنتراست 2261vp 50000 هست.خود 2261 بهترين مانيتوري هست كه ميتوني تهيه كني.
Full HD , واقعا كنتراستش 50000 هست چون كاملا با 20000 تفاوت داره و هر كي ميگه 20000 هست الكي ميگه. 1 DVI داره و براي بازي واقعا عاليه. شك نكن.
جان من؟البته به این نکته باید توجه داشته باشید که این کنتراستها واقعی نیستند و جنبه تبلیغاتی دارند (به اصطلاح Dynamic میگن)
کنتراست واقعی یه مانیتور 22 اینچ نمیتونه از 1000 بیشتر باشه
بله . برای مثال یه مانیتور حداکثر 24 اینچ با کنتراست 1.1000 (که داینامیکش رو معمولا 1به 10 یا 20 هزار اعلام میکنند) همون کیفیت تصویری رو که یه HDTV با سایز 46 اینچ با کنتراست 1.100000 یا 1.1000000 (که این کنتراستها هم داینامیک هست البته! واقعیش میشه حدود 30 یا 40 هزار) به نمایش میگذاره . حتی به خاطر سایز کوچکتر یک مانیتور در ویدئوها و تصاویر با رزولِیشن پاییتر خیلی بهتر عمل میکنهجان من؟
یعنی فقط در اینچ های بالا کنتراست بالاست؟
حتما یه کابل HDMI تهیه کن! صد در صد رزولِشن استاندارد 480i (که با کابلهای AV دست میاد) با رزولِیشنهای HD اصلا قابل مقایسه نیست.سلام
من يه lcd jvc 32bx19 خريدم الانم با همون كابل كه داخل ps3 بود باهاش بازي مي كنم
ميخوام بدونم لازمه يه كابل hdmi بگيرم يعني از لحاظ تصوير خيلي فرقشه يا نه . بازيهام هم un2 و killzone هست.
ارزش نداره یه مانیتور 26 اینچ بگیری بجاش میشه یه LCD خوب در همین سایزها با قیمت مناسب گرفتسلام
دوستان مانیتور 26 اینچ FULL HD الان تو بازار چیزی هست؟
t260hd سامسونگ اومده؟
مدل های بهتر هم هست؟
ممنون
تو اون سایزی که شما مد نظرته پلاسما نداریم پلاسما بالای 40 اینچهسلام.
به نظر شما LCD یا پلاسما؟
و چه مدلی ؟
21 اینچ باشه قیمتش هم خوب باشه.
ممنون.
تو اون سایزی که شما مد نظرته پلاسما نداریم پلاسما بالای 40 اینچه
میتونی یکی از مدلهای LCD 22 اینچ سامسونگ رو انتخاب کنی هم کیفیت خوبی دارن هم اینکه به صرفه هستند.
يكي هم به ما رسيدگي كنهسلام از چند تا دوستاني كه مانيتور LG W2261VP دارند خواهش ميكنم چند تا عكس بذارند من ببينم فقط عكس ها با كيفيت باشه يه عكس موقع بازي و يه عكس هنگام خاموش بودن.ممنون