خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

ممنون ميشم ترو خدا كمك كنيد؟چي بگم يه مدلي بگيد كه مشخصات بالا رو 100 درصد داشته باشه مخصوصا 2تا HDMI و 1080 P ؟ايا مدل LG W2261V واقعا 1080P هست؟

w2261vp رو بگيرو خيالت راحت باشه . من خودم يك ماهه كه خريدمش و واقعا ازش راضيم. 1080p هم هستش. ;)

w2261v با w2261vp فرقی داره یا شما اون p رو از خودتون به آخرش اضافه میکنین ؟
در ضمن دوست عزیز من 360 رو صداشو از مانیتور میگیرم واسه ps3 می خوام اینکارو بکنم .

w2261v با w2261vp فرقی داره یا شما اون p رو از خودتون به آخرش اضافه میکنین ؟
در ضمن دوست عزیز من 360 رو صداشو از مانیتور میگیرم واسه ps3 می خوام اینکارو بکنم .
فرق v وVp تو کنتراست شونه!!! اولی 20000:1 دومی 50000:1 ه!! در ضمن v تو بازار پیدا نمیشه!!! فکر کنم دیگه تولید نمیشه!!! همشون vp هستند!!!;)

خب شما از همون componet میتونی صدارو بگیری!!! یعنی میشه تصویرو از hdmi بگیری صدارو از com!!! شما تو Audio setting ps3 برو آپشنش وجود داره!!!;) منتهی شما باید یک چیزی داشته باشی که اون فیش های سفید و قرمز بهش بخوره!!! البته تبدیل این دوتا فیش به فیش تکی Auido وجود داره!!!

فرق v وVp تو کنتراست شونه!!! اولی 20000:1 دومی 50000:1 ه!! در ضمن v تو بازار پیدا نمیشه!!! فکر کنم دیگه تولید نمیشه!!! همشون vp هستند!!!;)

خب شما از همون componet میتونی صدارو بگیری!!! یعنی میشه تصویرو از hdmi بگیری صدارو از com!!! شما تو Audio setting ps3 برو آپشنش وجود داره!!!;) منتهی شما باید یک چیزی داشته باشی که اون فیش های سفید و قرمز بهش بخوره!!! البته تبدیل این دوتا فیش به فیش تکی Auido وجود داره!!!
خوب يكيشون v هست و اون يكي vp كنتراست هر كدوم بالاتر باشه بهتره؟vp بهتره كلا يا v؟

بله!!! من خودم چند تا پست قبل همین سوالو پرسیدم!!! اونی که بالاتره بهتره!!! پس Vp بهتره!!! در ضمن من خودم دیروز یکی خریدم 225 از علادین!!! از نظر تصویر به نظرم نسبت به قیمتش هیچی کم نداره!!!

یکسری مشخصات منو گیج کرده ولی خودم با سونی موافقم.سامسونگ کنتراست5000000و200هرتزوهمچنین ال ای دی تکنولوزی جدید قیمت2700000وسونی کنتراست100000و100هرتزوقیمت3000000تومان.حالا چی

آخرین ویرایش:
اگر نظر من رو میخوای سامسونگ بگیر.چون واقعا نسبت به قیمتش کارش عالیه.من خودم سونی دارم ازشم راضی هستم چون با اسلیم انجینش ست میشه.ولی زیاد اونش مهم نیست.همون سامسونگرو بگیر

یک صفحه از مجله OPM-UK
فکر کردم ممکنه به دوستان کمک کنه.
jk009.jpg

سلام
من می خوام مانیتور crt الانم رو که LG CB 775E هست و تا رزلوشن 1280x1024 ساپرت می کنه رو بدم و یه مانیتور LG فلترون که تا 1600x1400 ساپرت کنه بگیرم و بزنم به ps3 ، می خواستم بپرسم اگه این کار رو کنم رو رزلوشن 1600x1400 تصویر بهتری می گیرم یا نه ؟
اگه یا مانیتور ال سی دی 17 اینچ بدون dvi بگیرم فرقش با یا مانیتور فلترون 1600x1400 چقدره ؟
ضمنا من با vga box پلی3 رو به مانیتور می زنم و vga box ام هم تا 1080p ساپرت می کنه ، پس خواهشا نگید برو مانیتور 19 اینچ dvi دار یا تلویزیون یه میلیون تومنی بخر و... ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or