t220hd samsung هستش که با این بودجت مناسبه...دنبال یه Lcd 22 هستم که حتما Hdmi داشته باشه. قیمتشم بیشتر از 250 نشه.
الان چه مدلهایی تو بازار هست ?? (به غیر از W2261V
اگر قیمت هم بزارین عالی میشه
البته این مدل رو میگن HDMI نمیخوره و پورت DVI دارهt220hd samsung هستش که با این بودجت مناسبه...
t220hd samsung هستش که با این بودجت مناسبه...
ببین HDMi نداره.... ولی خیلی عالیه...میتونی از تمامی نمایندگی های سام سرویس تهیه کنید...قیمتش چنده ؟ از کجا میشه خرید ؟
ببین دوست عزیز من تازه یه w550 40 اینچ خریدم که کانالهای تلویزیونو واقا عالی نشون میده تازه با انتن معمولی...سلام.
بین دو تا ال سی دی w550 و b690 کدوم بدون رسیور شبکه های ایرانی رو بهتر میگیره؟ چون ما از انتن معمولی استفاده می کنیم:cheesygri
فکر میکنم w550 40 اینچ بهترین گزینه باشه با قیمت 1765000 تومن ...من که خیلی راضیم به شما هم پیشنهاد میکنمبا 2میلیون بهترین hdtv که واسه ps3 میشه خرید چیه؟
ww2261 گرفتم پورت HDMI داره کنتراس 50.000 و 2 میلی ست حدود قیمت 225 تا 232 تومنه الان و ریخته تو بازار و ملت مثل چی دارن میخرن.با سلام...
با 250000 تومان مانیتور برای بازی چی پیشنهاد میدید؟
صداشو چیکار کنم؟
ایراد از کابلت نیست فریدون؟یه مشکلی دارم دوستان برای وصل کردن ps3 به 2261 با کابل HDMI.
مانیتور رو حالت HDMI میزارم ولی ps3 نمیتونه ارتباط برقرار کنه!. وقتی از تنظیمات تصویر گذینه HDMI رو انتخاب میکنم 30 ثانیه تصویر از TV میره باز برمیگرده بدون اینکه اتفاقی در مانیتور بیافته. کسی اطلاعی داره؟
ممنون
ww2261 گرفتم پورت HDMI داره کنتراس 50.000 و 2 میلی ست حدود قیمت 225 تا 232 تومنه الان و ریخته تو بازار و ملت مثل چی دارن میخرن.