GTA
کاربر سایت
استاد اون hdmi که روی لپتاب هست خروجیه نه ورودی!!! یعنی فقط میتونی وصل کنی hd tv مثلا فیلم بلو ری ببینی همین و بس!!!بله میشه
..........
استاد اون hdmi که روی لپتاب هست خروجیه نه ورودی!!! یعنی فقط میتونی وصل کنی hd tv مثلا فیلم بلو ری ببینی همین و بس!!!بله میشه
..........
استاد اون hdmi که روی لپتاب هست خروجیه نه ورودی!!! یعنی فقط میتونی وصل کنی hd tv مثلا فیلم بلو ری ببینی همین و بس!!!
جناب AYARAN ممنون میشم تو این موردم کمکم کنید من تصمیم گرفتم به جای LCD خالی LCD TV بگیرم ممنون میشم بهترین مدل رو معرفی کنید که 22 اینچ باشه و البته full hd و HDMI هم که ساپورت کنه .
خیلی ممنون
استاد اون hdmi که روی لپتاب هست خروجیه نه ورودی!!! یعنی فقط میتونی وصل کنی hd tv مثلا فیلم بلو ری ببینی همین و بس!!!
والا من HP دارم . کارمم فیلم برداری مجالس عروسیو این حرف هاست.فیلم که میخوام کپچر کنم از HDCamera خیلی وقت ها با لپ تاپ میگیریم.این کارم یعنی ورودی.
همه ی لپ تاپ هارو نمیدونم.
چی شد پس؟میشه؟خیلی مهمه لطفا کسی که اطلاعات درست داره جواب بده
چی شد پس؟میشه؟خیلی مهمه لطفا کسی که اطلاعات درست داره جواب بده
به نظر من داری اشتب میکنی اگه بخوای لپ تاپ بگیری که پلی3 هم بهش وصل کنی.... یه مانیتور معمولی مثل t1900 کارت رو راه میندازه...هنوز نگرفتم این سوال رو به خاطره این پرسیدم چون جایی قراره برم که به tv دسترسی ندارم
به نظر من داری اشتب میکنی اگه بخوای لپ تاپ بگیری که پلی3 هم بهش وصل کنی.... یه مانیتور معمولی مثل t1900 کارت رو راه میندازه...
نه.کلا یه لبتاپ می خوام بگیرم.جایی که قراره برم مانیتور و ... نمیشه برد.بهترین راه همینه.(اگه کسی اطلاعات داره لبتاپ که ساپورت میکنه رو میعرفی کنه)
سلام دوستان من LCD 1931 + Samsung دارم و وقتی میخوام تبدیل HDMI به DVI رو بزنم و اجرا کنم ارور Not Optimize Mode رو میده و RECOMMOND میکنه که باید 1280 بر 1024 داشته باشه که مانیتور من ساپورت میکنه به نظرتون چرا این ارور رو میده؟
چند ثانیه دکمه پاور رو نگه دار....... بعدش تنظیمات رو ردیف کن.....اصلا بالا نمیاد نمیدونم که بخوام تنظیم کنم