خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

اولا که اقای خوشحال(:laughing:) من اصلا با شما بحثی نداشتم که یهو پریدید وسط گود !

دوما کنتراست مانیتور من از HDTV م بالاتره و میگم دومی قوق العاده بهتره . اگه مساوی بود که دیگه هیچی ..... .

سوما اختلاف قیمت بخشیش به خاطر اینایی که گفتید .... .

بعدم دیگه با دادن این نظرات بی پایه و اساس قشنگ و اصرار کردن روشون مراتب رودل کردن اعضا رو فراهم نکنید ...... .

بامزه بود:)

سلام.
کلا" برای بازی مانیتور خوبه یا تلویزیون LCD ؟
آخه مثلا" میبینی که مشخصات مانیتور خیلی بهتر از تلویزیونه واسه همین میپرسم (مثلا" زمان پاسخ گویی 2ms در مانیتور و زمان پاسخ گویی 8ms در LCD TV) ، اونایی که هر دو رو تجربه کردن بگن.

سلام.
آخه مثلا" میبینی که مشخصات مانیتور خیلی بهتر از تلویزیونه واسه همین میپرسم (مثلا" زمان پاسخ گویی 2ms در مانیتور و زمان پاسخ گویی 8ms در LCD TV) ، اونایی که هر دو رو تجربه کردن بگن.

اگه سایز صفحه زیاد برات مهم نیست یه مانیتور 24inch بگیر full HD که کنتراستشم بالا باشه.هم هزینت خیلی کمتره هم برای pc میتونی استفاده کنی.درضمن مانیتوری بخر که HDMI ساپورت باشه.اگرم که نمیخوای یه TV بگیر.

سلام.

مانیتور قابل مقایسه با تلویزیون هست ؟؟:eek:
هر کدوم مورد استفاده خودش رو دارن . مهمترینش اینکه شما جلوس مانیتور باید سیخ بشینی بخاطر زاویه دید محدود مانیتور نسبت به تلویزیون . نمیشه لم بدی کف اتاق و با مانیتور بازی کنی . چون اصولا تکنولوژی ساخت اینها برای موارد استفادشون اپتیمایز میشه .
شما بسته به جای استفاده و هزینت باید یکی رو انتخاب کنی !

این یه نظر شخصیه

به نظر من یه مانیتور حتی اگه FullHD هم باشه اصلا با یه LCD TV سایز بالا (بیشتر از 37 ) قابل مقایسه نیست.

خودم جفتش رو تجربه کردم ولی لذت دیدن تصویر HD ، توی LCD TV یا پلاسما ، اونم در سایز بزرگ ، یه چیز دیگه اس .

مثلا شما بلوری فیلم نجات سرباز رایان رو بذار توی HDTV و لذت دو عالم رو ببر ....

این یه نظر شخصیه

به نظر من یه مانیتور حتی اگه FullHD هم باشه اصلا با یه LCD TV سایز بالا (بیشتر از 37 ) قابل مقایسه نیست.

خودم جفتش رو تجربه کردم ولی لذت دیدن تصویر HD ، توی LCD TV یا پلاسما ، اونم در سایز بزرگ ، یه چیز دیگه اس .

مثلا شما بلوری فیلم نجات سرباز رایان رو بذار توی HDTV و لذت دو عالم رو ببر ....

یعنی اگه من 22 بگیرم تصویرش خوب نیست؟ حتما" باید اینچ بالا بگیرم؟ من مانیتور دارم می خوام LCD TV بگیرم. مانیتورم هم W2261V هستش. :biggrin1:

دوستان یک مانیتور LED سامسونگ 20 انچ یا 22 اینچ با ورودی HDMI میخوام بخرم ممنون میشم راهنمییم کنید :)

البته اگرم نظرتون روی غیر سامسونگ هست ممنون میشم بگید :| کارت گرافیکم هم ATI 4850 HD هست .

دوستان یک مانیتور LED سامسونگ 20 انچ یا 22 اینچ با ورودی HDMI میخوام بخرم ممنون میشم راهنمییم کنید :)

البته اگرم نظرتون روی غیر سامسونگ هست ممنون میشم بگید :| کارت گرافیکم هم ATI 4850 HD هست .
والا من توی مونیتورا LED که تا الان دیدم هنوز هیچ کدوم HDMI ساپورت نبودن جز LEDTV ها.حالا بازم یه سوالی بکن ولی فکر نکنم باشه.

آخرین ویرایش:
والا مدل V22 AOC هست اما WLED داره این همونه یا فرق داره ؟
http://us.aoc.com/lcd_monitors/v22
لینک رو چک کردم.این مدل کنتراستش 100000:1 هست در صورتی که LED ها کنتراستشون 1000000.1 به بالا هست.بعنی 10 برابر بیشتر از این مدل حداقل.
درضمن fullHD هم نیست این مدل

آخرین ویرایش:
خیلی ممنون روشنم کردی داشتم به جای W2261V LG اینو میگرفتم به نظرتون امکانش هست که HDMI LED بیاد ؟ یعنی صبر کنم میصرفه یا اینکه همین الجی رو بگیرم ؟ این کنتراستی که گفتید اینقدر ارزشش رو داره که LED بگیرم یا نه زیاد توفیری نمیکنه ؟
thx

سلام به دوستان عزیز...
یه سوال داشتم اگه راهنماییم کنید ممنونتون میشم...
امروز صبح اپل سری جدید iMac رو معرفی کرد ، سایزشون 21 و 27 اینچ (16 9) که هر دو FULLHD هستند. من تو توضیحاتشون که میخوندم دیدم نوشته میتونید به مدل 27 اینچی یک سورس تصویر وصل کنید و از مانیتور imac به عنوان یک نمایشگر استفاده کرد...حالا میخوام بدونم من درست خوندم و فقط به 27 اینچیا میشه تصویر وصل کرد یا به 21 اینچیا هم میشه... و اینه با 2 تا تبدیل از PS3 میشه رو iMac تصویر گرفت ؟
(HDMI --> DVI , DVI --> Mini Display Port )
ممنون دوستان....

Mini DisplayPort.

The Mini DisplayPort lets you connect an external display, including the Apple LED Cinema Display, to your iMac. On the 27-inch iMac, the same port offers input, too. So you can connect any external source that has DisplayPort output — including a MacBook or MacBook Pro — and use your iMac as a display

منبع
یعنی هیچکی جواب سوال منو نمیدونه؟! یا نکنه بن شدم؟!؟!؟!:eek: چون یادمه دفعه قبلم که سوال کردم هیچی جوابمونداد...!:cheesygri

ببخشيد چندتا سوال داشتم:
مانيتورهاي SONY براي PS3 بهترند يا SAMSUNG ؟
مانيتورهاي سوني بينشون مانيتورهاي وايد نيست؟وايد برا پلي3 بهتره يا معمولي؟
كدام يك از اين 2 برند با توجه به قيمتشون كيفيتشون عاليه؟
20" باشه خوبه؟سايز بزرگتر خيلي قيمت ميره بالا؟
اينايي كه گفتم منظورم مانيتورهاي داراي ورودي HDMI و كيفيت FULLHD بود.
اگه ميشه كمك كنيد.
اصلا عجله در خريد ندارم اگه مدلي هم هست كه قرار است بياد و قيمتش هم خوب بگيد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or