خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

عکس گویای همه چی هست.....;)
samsung-t240hd_567227.jpg

Resolution: 1920x1200
Pixel-response rate: 5ms
Contrast ratio: 1000:1, 10,000:1 (Dynamic)
Brightness: 300cd/m2
Connectivity: HDMI , DVI, VGA, Coaxial, Component
HDCP compliant? Yes
Included video cables? HDMI, DVI

Pixel-response rate: 5ms
Contrast ratio: 1000:1, 10,000:1 (Dynamic)

خیلی پایینه . الا LED اومده دیگه.همچین کنتراستی و این سرعت response خیلی کمه خدایی.

دوست عزیز میشه فرقشونو بگید؟
به جزء دز نظر گرفتن سایز

کلا رنگ و لعاب یا همون کانتراست HDTV خیلی بهتر از مانیتور LCD هست که این خیلی تو بازیهای کنسول نمود داره . اما واسه بازیهای PC بیشتر رزولوشن مطرحه که خب مانیتور بهتر جوابگو هست . (این تجربه ی شخصی خودمه ..... .)

کلا رنگ و لعاب یا همون کانتراست HDTV خیلی بهتر از مانیتور LCD هست که این خیلی تو بازیهای کنسول نمود داره . اما واسه بازیهای PC بیشتر رزولوشن مطرحه که خب مانیتور بهتر جوابگو هست . (این تجربه ی شخصی خودمه ..... .)

شاید تجربه شخصی باعث این حرف شده ولی رنگ لعاب مثلا یه HDTV با LCD HD که مثلا جفتشون سامسونگ و کنتراسته 3000.1 دارن دقیقا با هم برابره.

اتفاقا من هم HDTV سامسونگ دارم که کنتراستش 30000.1 ه و هم یه مانیتور سامسونگ دارم که کنتراستش 50000.1 هسش در حالی که اصلا قابل مقایسه نیسن ازین لحاظ ..... .
منم همینطور ولی سونی.جفتشونم با کابل HDMI وصل کردم.نمیشه ولی مقایسه کرد باهم چون مثل هم هستند.کنتراسته جفتشونم یکیه.

شاید تجربه شخصی باعث این حرف شده ولی رنگ لعاب مثلا یه HDTV با LCD HD که مثلا جفتشون سامسونگ و کنتراسته 3000.1 دارن دقیقا با هم برابره.

اتفاقا من هم HDTV سامسونگ دارم که کنتراستش 30000.1 ه و هم یه مانیتور سامسونگ دارم که کنتراستش 50000.1 هسش در حالی که اصلا قابل مقایسه نیسن ازین لحاظ ..... .

اصلا این با عقل جور درمیاد که یه HDTV حداقل 700-800 تومنی با یه مانیتور 200-300 تومنی کیفیت یکسان داشته باشن ؟؟

اصلا این با عقل جور درمیاد که یه HDTV حداقل 700-800 تومنی با یه مانیتور 200-300 تومنی کیفیت یکسان داشته باشن ؟؟
:laughing: بحث با شما نتیجه نداره.اگر کنتراسته 2تاشون یکی باشه میفهمید حرف من رو.درضمن اختلاف قیمت هم به خاطر tuner و دیگر امکانات HD TV مثل مثلا 3 تا ورودی HDMI و 3 تا ورودی AVI و از همه مهمتر سایزش..... ;)

:laughing: بحث با شما نتیجه نداره.اگر کنتراسته 2تاشون یکی باشه میفهمید حرف من رو.درضمن اختلاف قیمت هم به خاطر tuner و دیگر امکانات HD TV مثل مثلا 3 تا ورودی HDMI و 3 تا ورودی AVI و از همه مهمتر سایزش..... ;)

اولا که اقای خوشحال(:laughing:) من اصلا با شما بحثی نداشتم که یهو پریدید وسط گود !

دوما کنتراست مانیتور من از HDTV م بالاتره و میگم دومی قوق العاده بهتره . اگه مساوی بود که دیگه هیچی ..... .

سوما اختلاف قیمت بخشیش به خاطر اینایی که گفتید .... .

بعدم دیگه با دادن این نظرات بی پایه و اساس قشنگ و اصرار کردن روشون مراتب رودل کردن اعضا رو فراهم نکنید ...... .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or