خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

در سایز 32 full hd lcd tv فرقی بین 1080p_720p هست؟؟؟ درضمن من تلوزیون lcd 22 samsung دارم که تا 1080i میاره اگه مثلا یه bravia 32 full hd مدل v550 بگیرم فرقی با این که الان دارم نداره؟
شاید از نظر کنتراست و رنگ با هم تفاوت داشته باشن.
ولی راستشو بخوای از نظر 1080p زیر 40 اینچ اصلا فکرشو نکن که بتونی کیفیت واقعیشو بگیری.
پس اگر از نظر 1080p میخوای بهتره همون سامسونگ خودتو نگه داری ولی باز هم انتخاب با خودته.

یعنی این 32 ها1080p واقعی نیستن ؟ حیف شد 40 که خیلی بزرگه کدوم بهتره سامسونگ یا سونی؟
1080 واقعی که هستن ولی چون صفحشون کوچیکه برای ذهن ما فرقی با 720 نداره.
رفیق مگه برای چه اتاقی میخوای که 40 بزرگه؟تلویزیون واید زیر 40 اصلا جالب نیست
به نظر من هیچ کدوم. شما یه نگاه به پنل های پاناسونیک بندازی و کیفیت تصویرشونو ببینی متوجه میشی.
حالا شما بگو چقدر میخوای خرج کنی؟

عراقی.boy

1080 واقعی که هستن ولی چون صفحشون کوچیکه برای ذهن ما فرقی با 720 نداره.
رفیق مگه برای چه اتاقی میخوای که 40 بزرگه؟تلویزیون واید زیر 40 اصلا جالب نیست
به نظر من هیچ کدوم. شما یه نگاه به پنل های پاناسونیک بندازی و کیفیت تصویرشونو ببینی متوجه میشی.
حالا شما بگو چقدر میخوای خرج کنی؟

چی بگم من بخاطر اندازه وکیفیت 1080p قصد خرید یه تلوزیون 32 دارم. اللبته من از این 22 سامسونگ راضی نیستم کمی کوچیکه! حالا بااین حرفا نا امیدم کردی . از بین سامسونگ وسونی براویا رو انتخاب کردم اون هم مدل v550 سایز 32 قیمتش 1.300 فعلا بازی 1080p نداریم قراره gow3 1080p باشه حالا چیکار کنم؟؟ این همه که 32 دارن پشیمون نیستن؟!

چی بگم من بخاطر اندازه وکیفیت 1080p قصد خرید یه تلوزیون 32 دارم. اللبته من از این 22 سامسونگ راضی نیستم کمی کوچیکه! حالا بااین حرفا نا امیدم کردی . از بین سامسونگ وسونی براویا رو انتخاب کردم اون هم مدل v550 سایز 32 قیمتش 1.300 فعلا بازی 1080p نداریم قراره gow3 1080p باشه حالا چیکار کنم؟؟ این همه که 32 دارن پشیمون نیستن؟!
نا امیدی نداره پسره خوب.
شما یکم روی این پول بذاری میتونی پلاسما fullhd پاناسونیک 42 اینچش رو بخری.
مطمئن باش پشیمون نمیشی یه سر برو نمایندگی پاناسونیک یه نگاه بنداز متوجه میشی.

دوستان پیشنهاد منم LG m2794dp هست . منم دیروز گرفتم واقعا عالیه . این همه امکانات ارزش 470 رو داره شک نکنید بگیرید اندازش واسه بازیم خوبه من که راضیم و الان دارم uncharted2 رو با LG بازی میکنم . چه تبلیغی کردم واسه lg .

سلام
من قصد خرید یه LCD دارم که هم کامپیوتر رو بهش وصل کنم و هم PS3 ضمن اینکه میخوام قیمت مناسبیم داشته باشه ممنون میشم راهنماییم کنید :)

سلام.
تا یک میلیون و پونصد ششصد بهترین تلویزیون ال سی دی که 42 اینچ باشه چی میشه خرید؟
گرچه من خودم به این اشنامون میگم پلاسما بگیره ولی قبول نمیکنه:confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or