Emin3mzizou
کاربر سایت
W2261v :biggrin1:
قيمت ؟ دوستان كلا رو LG نظري ندارم . سامسونگ با همين مشخصات چي هست الان ؟ قيمتش چنده ؟ راسي از يه بابايي تعريف مانيتورهاي جديد Asus رو شنيدم خيلي . اونا چطورن ؟ به پاي سامسونگ ميرسن ؟
W2261v :biggrin1:
به نظر من تقریبا جفتشون تو یه سطح هستن ولی خوب شما که میخوای بخری XVISION بهتره ، چون اولا HDTV ه ولی اون یکی Monitor با این یکی ورودی انتن داره ف بعد هم اینکه خوب XVISION سایزش بزرگتره که خودش یه مزیت حساب میشه . :smile:ببخشید می خواستم بدونم X.VISION LCD TV 32 orchid و مانیتور 27 اینچ LG-M2794DP کدوم بهترن باسه ps3 ??
اصلا خوب هستن ؟ اگه مدل بهتری هست لطفا بگید ( قیمت 300 تا 500 ) . مرسی
خیلی ممنون . جز این 2تا دیگه چه مدلایی باسه ps3 خوبه ؟به نظر من تقریبا جفتشون تو یه سطح هستن ولی خوب شما که میخوای بخری XVISION بهتره ، چون اولا HDTV ه ولی اون یکی Monitor با این یکی ورودی انتن داره ف بعد هم اینکه خوب XVISION سایزش بزرگتره که خودش یه مزیت حساب میشه . :smile:
بین همنی رنج که شما گفتی یعنی 300 تا 500 همین خوبه مگر اینکه بخوای قیمتت رو ببری بالتر ، البته از HDTV های سامسونگ هم میتونی بگیری .خیلی ممنون . جز این 2تا دیگه چه مدلایی باسه ps3 خوبه ؟
اول بگم که HDTV Full HD اونم در سایز 32 فرق چندانی با HDready ها نمیکنهسلام.
ما قصد خرید یه تلویزیون ال سی دی فول اچ دی 32 اینچ رو داریم هم برای بازی هم برای تماشای شبکه های ایرانی با انتن معمولی. حالا دوباره موندیم W450یا B650.در ضمن تلویزیون مورد علاقه من مدل g10 پاناسونیک هستش که توی سایز 42 کیفیت تصویر شبکه های ایرانی خیلی بد میشه!
G10 واقعا پلاسمای عالیه در خریدش شک نکنید.سلام دوستان
من به یک مشورت اساسی نیاز دارم
میخوام واسه گیم HDTV بخرم ولی موندم که پلاسما بخرم یا lcd
از یک طرف تلویزیون G10 پاناسونیک واقعا از نظرم خارق الاده و بی نظیر میاد از یه طرف قیمت پایینش نسبت به lcd ادمو به شک میندازه که نکنه یه جای کارش میلنگه
به نظرتون من واقعا چیکار کنم؟؟؟G10 انتخاب خوبیه؟سامسونگم یه پلاسمای توپ به اسم PN50B860 بیرون داده،این بهتره یا G10????
لطفا کامل راهنماییم کنید
اگه ميخواى 32 بگيرى SAMSUNG خيلي عاليه كيفيت تصويرى كه خودم به چشم ديدم از Full Hd هاى ديگه خيلى بهتر بود خودشم كه FULL HD هستش از اینچ هاي بالا خيلي شفاف تره Contrast شم بهتر مشخصه اينا كه گفتم مال BN65 SERIES 5سلام.
ما قصد خرید یه تلویزیون ال سی دی فول اچ دی 32 اینچ رو داریم هم برای بازی هم برای تماشای شبکه های ایرانی با انتن معمولی. حالا دوباره موندیم W450یا B650.در ضمن تلویزیون مورد علاقه من مدل g10 پاناسونیک هستش که توی سایز 42 کیفیت تصویر شبکه های ایرانی خیلی بد میشه!
دوستان من میخوام یه LCD HD MONITOR بگیرم.... چی رو پیشنهاد میکنین... (قیمتش مناسب باشه)
اقا من ميخوام يه LCD monitor full HD بگيرم.
الان خودم samsung sync master gw 1932 دارم كه هم به PC وصله و هم به PS3 ...
دنبال يه LCD monitor full HD هستم كه از 22 اينچ بالاتر باشه و ورودي HDMI داشته باشه...
اصلا به نظرتون مي ارزه يه LCD monitor ديگه بگيرم يا با همين بسازم ؟!؟
:confused:
اقا من ميخوام يه LCD monitor full HD بگيرم.
الان خودم samsung sync master gw 1932 دارم كه هم به PC وصله و هم به PS3 ...
دنبال يه LCD monitor full HD هستم كه از 22 اينچ بالاتر باشه و ورودي HDMI داشته باشه...
اصلا به نظرتون مي ارزه يه LCD monitor ديگه بگيرم يا با همين بسازم ؟!؟
:confused: