خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

ببخشید می خواستم بدونم X.VISION LCD TV 32 orchid و مانیتور 27 اینچ LG-M2794DP کدوم بهترن باسه ps3 ??
اصلا خوب هستن ؟ اگه مدل بهتری هست لطفا بگید ( قیمت 300 تا 500 ) . مرسی

ببخشید می خواستم بدونم X.VISION LCD TV 32 orchid و مانیتور 27 اینچ LG-M2794DP کدوم بهترن باسه ps3 ??
اصلا خوب هستن ؟ اگه مدل بهتری هست لطفا بگید ( قیمت 300 تا 500 ) . مرسی
به نظر من تقریبا جفتشون تو یه سطح هستن ولی خوب شما که میخوای بخری XVISION بهتره ، چون اولا HDTV ه ولی اون یکی Monitor با این یکی ورودی انتن داره ف بعد هم اینکه خوب XVISION سایزش بزرگتره که خودش یه مزیت حساب میشه . :smile:

به نظر من تقریبا جفتشون تو یه سطح هستن ولی خوب شما که میخوای بخری XVISION بهتره ، چون اولا HDTV ه ولی اون یکی Monitor با این یکی ورودی انتن داره ف بعد هم اینکه خوب XVISION سایزش بزرگتره که خودش یه مزیت حساب میشه . :smile:
خیلی ممنون . جز این 2تا دیگه چه مدلایی باسه ps3 خوبه ؟

خیلی ممنون . جز این 2تا دیگه چه مدلایی باسه ps3 خوبه ؟
بین همنی رنج که شما گفتی یعنی 300 تا 500 همین خوبه مگر اینکه بخوای قیمتت رو ببری بالتر ، البته از HDTV های سامسونگ هم میتونی بگیری .
اگر HDTV میخوای بگیری باید بری از نزدیک تصویراشون رو ببینی ، اونجوری انتخابت راحت تر و بهتره .
قربانت :smile:

سلام.
ما قصد خرید یه تلویزیون ال سی دی فول اچ دی 32 اینچ رو داریم هم برای بازی هم برای تماشای شبکه های ایرانی با انتن معمولی. حالا دوباره موندیم W450یا B650.در ضمن تلویزیون مورد علاقه من مدل g10 پاناسونیک هستش که توی سایز 42 کیفیت تصویر شبکه های ایرانی خیلی بد میشه!

سلام دوستان
من به یک مشورت اساسی نیاز دارم
میخوام واسه گیم HDTV بخرم ولی موندم که پلاسما بخرم یا lcd
از یک طرف تلویزیون G10 پاناسونیک واقعا از نظرم خارق الاده و بی نظیر میاد از یه طرف قیمت پایینش نسبت به lcd ادمو به شک میندازه که نکنه یه جای کارش میلنگه
به نظرتون من واقعا چیکار کنم؟؟؟G10 انتخاب خوبیه؟سامسونگم یه پلاسمای توپ به اسم PN50B860 بیرون داده،این بهتره یا G10????
لطفا کامل راهنماییم کنید

سلام.
ما قصد خرید یه تلویزیون ال سی دی فول اچ دی 32 اینچ رو داریم هم برای بازی هم برای تماشای شبکه های ایرانی با انتن معمولی. حالا دوباره موندیم W450یا B650.در ضمن تلویزیون مورد علاقه من مدل g10 پاناسونیک هستش که توی سایز 42 کیفیت تصویر شبکه های ایرانی خیلی بد میشه!
اول بگم که HDTV Full HD اونم در سایز 32 فرق چندانی با HDready ها نمیکنه
مدلهای W450 سونی براویا و B650 سامسونگ هر دو عالی هستند. از دیدگاه تئوری امکاناتشون در سطح هم هست . زیاد به کنتراستهای داینامیکی که اعلام میکنند توجهی نکنید خصوصا اونهایی که از جانب شرکت سامسونگ اعلام میشه!
B650 رو پیشنهاد میکنم چون از بهترین LCD های امسالش هست که در Cnet مدل 50 اینچش جزو سه HDTV برتر قرار داره . (البته سایز 50 تا 32 مدل B650 فرقهایی با هم دارن ولی ساختار و طراحیشون یکیه) مشکی عمیق همراه با رنگهای دقیقی داره و مثل HDTV های دیگه امسال از امکانات اینترنتی هم بهره میبره طراحی و ظاهر زبیایی هم داره.
این لینک Review مدل B650 سایز 32 هست از Cnet اگر خواستی بخون
اگه قصد داری از سونی مدلی بگیری سعی کن یکی از مدلهای سری جدیدش رو در نظر بگیری چون w450 درسته که HDTV خوبیه ولی دیگه قدیمیه با این سیر عظیم HDTV های هر سال دیگه جایی برای این مدل نمی مونه در حال حاضر W550 و XBR9 در بارازه که رقیب همین مدلهای B750 و B650 سامسونگ هست.
اینم بگم مدلهای W550 وXBR9 واقعا از هر نظر بی نقص و عالین جزو بهترینهای امسالن
سلام دوستان
من به یک مشورت اساسی نیاز دارم
میخوام واسه گیم HDTV بخرم ولی موندم که پلاسما بخرم یا lcd
از یک طرف تلویزیون G10 پاناسونیک واقعا از نظرم خارق الاده و بی نظیر میاد از یه طرف قیمت پایینش نسبت به lcd ادمو به شک میندازه که نکنه یه جای کارش میلنگه
به نظرتون من واقعا چیکار کنم؟؟؟G10 انتخاب خوبیه؟سامسونگم یه پلاسمای توپ به اسم PN50B860 بیرون داده،این بهتره یا G10????
لطفا کامل راهنماییم کنید
G10 واقعا پلاسمای عالیه در خریدش شک نکنید.
دلیل اینکه فکر میکنید قیمت پلاسماها پایینه اینه که در سایزهای بزرگتر (40 به بالا) ساخت پنلهای LCD هزینه نسبتا زیاد تری میبره که باعث میشه قیمتش در سایزهای بزرگتر خیلی بیشتر بشه. در واقع تولید پلاسما در سایزهای بالاتر از لحاظ اقتصادی به صرفه تره و از نظر کیفیت هم به مراتب بهتر از LCD هاست.(کلا برای همین هم هست که پاناسونیک منتقده در سایزهای بالای 40 اینچ فقط پلاسما تولید کنه) در حال حاضر دیگه پلاسماها اون مشکلات قدیمی رو ندارن و حتی طول عمرشون نه تنها به اندازه LCD هاست بلکه در پلاسماهای پاناسونیک بیشتر هم هست!
فقط اگه به تنظیمات جزء به جزء و پیچیده علاقه دارید G10 نمیتونه راضیتون کنه چون فقط تنظیمات کم و ابتدایی رو در اختیارتون میگذاره. در واقع کار باهاش خیلی راحته .
بیخیال اون پلاسمای سامسونگ بشید!تعریفی نداره!

سلام.
اگه ميخواى 32 بگيرى SAMSUNG خيلي عاليه كيفيت تصويرى كه خودم به چشم ديدم از Full Hd هاى ديگه خيلى بهتر بود خودشم كه FULL HD هستش از اینچ هاي بالا خيلي شفاف تره Contrast شم بهتر مشخصه اينا كه گفتم مال BN65 SERIES 5

اقا من ميخوام يه LCD monitor full HD بگيرم.
الان خودم samsung sync master gw 1932 دارم كه هم به PC وصله و هم به PS3 ...
دنبال يه LCD monitor full HD هستم كه از 22 اينچ بالاتر باشه و ورودي HDMI داشته باشه...
اصلا به نظرتون مي ارزه يه LCD monitor ديگه بگيرم يا با همين بسازم ؟!؟
:confused:

دوستان من میخوام یه LCD HD MONITOR بگیرم.... چی رو پیشنهاد میکنین... (قیمتش مناسب باشه)

دنبال يه LCD monitor full HD هستم كه از 22 اينچ بالاتر باشه و ورودي HDMI داشته باشه...

من به شما دوستان مدل 22500 سامسونگ را پیشنهاد می کنم.

البته کابل HDMI نمیخوره.

این هم مشخصاتیش

http://www.digikala.com/Reviews/Computers/Details.asp?PId=CA-MON-Sam-P22500

به نظر من پول الکیه اگه داری ولی خوب اگه میخوای بگیری یه samsung t240 بگیر.
24inch و کنتراستشم 50.000
من خیلی راضی هستم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or