خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

سلام دوستان
من می خوام یه مانیتور LG M2794dp بگیرم.
زمان پاسخش 5 میلی ثانیه هست.
آیا تو بازیهای سریع مثل فوتبال با مشکل روبرو میشه؟
دوستانی که این مدل رو دارن من را راهنمایی کنن و بگن که نظرشون درباره این مدل چی هست.

نظرتون در مورد مارک AOC چیه؟؟؟؟

کدوم از این سه تا بهتره؟ سامسونگ b690 یا براویا w550 یا w400 همه اینا سایز32 اینچ هستند

بدون شک سونی بگیر.... و بین سونی ها من با براویا w550 بیشتر حال کردم.... قیمتش چنده؟؟؟

Last edited by a moderator:
سلام دوستان
من می خوام یه مانیتور LG M2794dp بگیرم.
زمان پاسخش 5 میلی ثانیه هست.
آیا تو بازیهای سریع مثل فوتبال با مشکل روبرو میشه؟
دوستانی که این مدل رو دارن من را راهنمایی کنن و بگن که نظرشون درباره این مدل چی هست.

من این مدل رو دارم و هیچ مشکلی نیست.....5میلی ثانیه خیلی کمه ..الان خیلی از ال سی دی ها روی 8 میلی هستند و هر کی داره برای بازی کردن هیچ مشکلی نداره....:smile:

سلام به دوستان عزیز...
یه سوال داشتم اگه راهنماییم کنید ممنونتون میشم...
امروز صبح اپل سری جدید iMac رو معرفی کرد ، سایزشون 21 و 27 اینچ (16 9) که هر دو FULLHD هستند. من تو توضیحاتشون که میخوندم دیدم نوشته میتونید به مدل 27 اینچی یک سورس تصویر وصل کنید و از مانیتور imac به عنوان یک نمایشگر استفاده کرد...حالا میخوام بدونم من درست خوندم و فقط به 27 اینچیا میشه تصویر وصل کرد یا به 21 اینچیا هم میشه... و اینه با 2 تا تبدیل از PS3 میشه رو iMac تصویر گرفت ؟
(HDMI --> DVI , DVI --> Mini Display Port )
ممنون دوستان....

Mini DisplayPort.

The Mini DisplayPort lets you connect an external display, including the Apple LED Cinema Display, to your iMac. On the 27-inch iMac, the same port offers input, too. So you can connect any external source that has DisplayPort output — including a MacBook or MacBook Pro — and use your iMac as a display

منبع

response time بالاس . در ضمن کنتراستشم پایینه.HDMI هم فکر نکنم ساپورت کنه
عکس گویای همه چی هست.....;)
samsung-t240hd_567227.jpg

Resolution: 1920x1200
Pixel-response rate: 5ms
Contrast ratio: 1000:1, 10,000:1 (Dynamic)
Brightness: 300cd/m2
Connectivity: HDMI , DVI, VGA, Coaxial, Component
HDCP compliant? Yes
Included video cables? HDMI, DVI

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or