کاملا اشتباهه. Full HD به مانیتورهایی گفته میشه که از رزولویشن 1920 * 1080 یا بالاتر پشتیبانی می کنند.
در بازار ایران به جز LG هم مانیتورهایی هستند که Full HD اند و از نسبت 16:9 برخوردارند. مثل p22500 و p22700 از سامسونگ که زمان پاسخگویی 2 ms و کنتراست داینامیک 1:50000 دارند.
البته یکم تفاوت داره با گفته دوستمون:
FullHD به 1920در1080 ای گفته میشه که اسکن پروگرسیو (P) رو ساپورت کنه.در واقع 1080i FullHD محسوب نمیشه و تقریبا تمام LCD TV ها ساپورتش میکنن ولی مدلهای 1080P FullHD هستند و گرونتر هم هست قیمتشون.
در مورد خرید LCD هم انتخاب هوشمندانه خریدن مانیتوریه که FullHD باشه ، درسته که در حال حاضر اکثر بازیها 1080 نیستند و 720P اجرا میشن ( تمام LCD مانیتورها 720 رو دارند و کمتر از 1024در768 نیستند قالبا) ولی برای آینده بهتره مانتوری که 1080p رو پشتیبانی کنه بخرید.
ورودی HDMI بودنش خیلی مزیت داره اما با تبدیل به DVI (البته با مبدل خوب) هیچ اتفاقی در کیفیت نمی افته و شما فقط صدا رو که در HDMI با تصویر رو یک کابل منتقل میشه و در DVI نیست رو از دست میدید که اون رو هم میشه از خروجی های دیگه کنسول گرفت.
HDMI فرمتیه که برای Home Entertainment طراحی شده و مزیت اصلی اون علاوه بر کابل و کانکتور کوچکتر انتقال همزمان صدا با کیفیت بالا و چند کانال هست ، فرمت DVI فقط تصویر رو منتقل میکنه ولی قابلیت این رو داره که روی مانیتورهایی که بیش از 1080 روهم ساپورت میکنند بتونه تصاویر رو منتقل کنه ، همونطور که احتمالا میدونید مانیتور هایی از قبل بوده و هستند که میتونند رزولوشن های بالاتر از 1080 رو هم نمایش بدند و قبل از همه گیر شدن HDMI در مانیتورهای کامپیوتری استفاده داشته اند.(با VGA یا DVI )
اینطور که من تو بازار گشتم در حال حاضر 2261VP از LG نسبت به قیمت و امکانات مناسبتره ولی اگر کمی پول داشته باشید SAMSUNG 23500 و هم رده هاش تصویر بهتری دارند به نظر من.
خودم در حال حاضر PS3 و XBOX360 رو در کنار PC دارم و PS3 رو در حالت 720 و XBOX رو 1280 در 1024 استفاده میکنم. XBOX چون از فرمت 4:3 پشتیبانی میکنه هیچ مشکلی نداره ولی تصویر 720p PS3 کمی در راستای عمودی کشیده میشه که خیلی مهم نیست برام.
امیدوارم کمکی شده باشه به دوستان.