آقا مهدی لطف کن به این 3 تا سوالم هم بی زحمت جواب بده :
1- منظورتون اینه که 40a650 هنوز اونجا زیاد نیست و بعدآ بیشتر میشه درسته؟یعنی دیرتر ممکنه بانه هم راحت بشه گیر آورد؟
2- اگه تلویزیون 100 هرتز نباشه چه بدی داره؟اصلآ میشه بگین 100 هرتز یعنی چی؟
x360 -3 اونجا چقدر ارزونتره؟
چرا بابا خیلی اهمیت داره. این که دیگه dynamic contrast نیست که.
اصولا اگه TV 100هرتز باشه توی تصاویر سریع خیلی بهتر جواب میده و مقدار ghosting به حداقل میرسه
تا فردا صبر کن
1-آقا مهدی اگه منظورتون اسکارلت 42lg606 هستش که شما گفتید تو بانه میشه با این قیمت خرید شما چطوری تو کرمانشاه با این قیمت گرفتید؟پس اگه اینطوری باشه قیمتش با بانه چه فرقی داره؟البته به تازگی شنیدم در بانه یافت میشه . البته قیمتش فعلا یه خورده بالاست . شاید حدود 300 تومن زیر قیمت گارانتی دارشه .
2- اتفاق خاصی نمیفته زیاد به این چیزا اهمیت ندید .
3- منظورت براویاست ؟ اگه اینطوره باید بگم حدود 600 تومنی ارزونتره .
من یدونه اسکارلت خریدم البته از کرمانشاه . حالشون نداشتم برم بانه از همین جا 42 اینچ ساخت کره رو خریدم 1100000 تومن . کیفیت صدا و تصویرش هم عالیه . قیافش هم که فوق العادس .
A650 شک نکن ! من دارم و راضی هم هستمدوستان من میخوام lcd tv 32 inch بخرم حالا موندم سونیw400 بخرم یا سامسونگ a650
....?
لطفا یه راهنمایی کامل کنید...
با تشکر
1-آقا مهدی اگه منظورتون اسکارلت 42lg606 هستش که شما گفتید تو بانه میشه با این قیمت خرید شما چطوری تو کرمانشاه با این قیمت گرفتید؟پس اگه اینطوری باشه قیمتش با بانه چه فرقی داره؟
2-من شنیدم که برگه ی خرید کالا و از این حرفا میخواد و دیگه اینکه تا یه قیمتی مثلا 400 تومان بیشتر نمیشه خرید کرد،شما مطمعنی که گیر نمیدن؟یه وقت گیر ندن
اسکارلت هم مبارک