خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

من الان داشتم سایت سام سرویس رو نگاه میکردم ، دو مدل A650 و A550 حدود 90% مشخصاتشون شبیه هم هست و هر دو FULL HD هستن ؛ غیر از اینکه A650 خوشکل تر هست ! :biggrin1::biggrin1::biggrin1:
این 2 تا تفاوت قیمتشون چقدر هست ؟؟؟ ( کسی قیمت A550 رو داره ؟؟ ) :confused::confused:

شارپ یه مدل 37 اینچ FHD داره...تو ایران هست؟الان تو رنج 1 میلیون تومان بهترین انتخاب همین 32 اینچ a650 هست؟
شارپ روی 42 اینچ یدونه بلوری پلیر هم میده(با گارانتی مادیران)
در کل فردا می خوام خرید رو انجام بدم.سایز هم 32 یا 37 اینچ ولا غیر...چی بگیرم؟ممنون.

شارپ یه مدل 37 اینچ FHD داره...تو ایران هست؟
مدلش چیه؟
زیاد توی خرید عجله نکن مخصوصا حالا که میخوای از شارپ و فیلیپس و کلا این برندهایی که زیاد محصولاتشون تو بازار نیست خرید کنی.

مدلش چیه؟
زیاد توی خرید عجله نکن مخصوصا حالا که میخوای از شارپ و فیلیپس و کلا این برندهایی که زیاد محصولاتشون تو بازار نیست خرید کنی.
این لینک اون مدل
تو کاتالوگ مادیران بود ولی فروشنده میگفت شرکت وارد نکرده.

شاید بعضی مشخصاتش چنگی به دل نزنه ولی 37 اینچه...

اگه دیر بجنبم از دستم می پره :دی

سلام دوستان کسی میدونه که 40a650 بدون گارانتی الان بانه چنده؟ اگه الان تهران 2 تومن با گارانتی باشه امکان داره بانه بدون گارانتی یک و نیم باشه؟ آقایون MEHDIMDI و Meysam شما اطلاع ندارین؟در ضمن اطمینانی به جنساش هست؟چون بدون گارانتی هستش میگم، 40a650 اصل کره پیدا میشه؟اگه کره نباشه اشکالی داره؟

لطفآ سریع جواب بدین چون فامیلمون داره میره اونجا میخوام ببینم اگه خیلی ارزونتره بگم برام بخره صحبت یک و نیم میلیون پول زبون بسته هست:(

آخرین ویرایش:
نگاش کردم بدک نیست. فقط نمیدونم 100هرتزه یا 50. خودت آمارشو نداری؟ قیمتشم اگه داری بگو:دی
تو کاتالوگ مادیران برای این نزده بود 100 هرتز پس 100 هرتز نیست.
زنگ زدم خود مادیران گفت وارد نکردیم :دی
پس این هیچی...شما چه مدلی پیشنهاد می کنی؟احتمالا باید A650 رو بگیرم.

سلام دوستان من یه پیشنهادی میدم به تمام دوستان باور کنید باور کنید هیچ LCD TV به دست سامسونگ مدل 40f88 یا اگر بیشتر پول دارید 46f88نیامده به جان مولام علی یه دونست........
2uffy2c.jpg

بابا یه چیز جدید پیشنهاد بدید.

شما هم به جمع A650 داران بپیوند:دی
اصلا همه تو این سایت a650 دارن:laughing:
نمیدونم چه قضیه ایه من هر lcd رو هم میبینم با A650 مقایسه میکنن به a650 بیشتر امتیاز میدن!
از lg scarlet خوشم اومد هر ریویو دیدم میگفتن کیفیت تصویرش به a650 نمیرسه!
انصافا این اسکارلت قرمزش چه خوشگله آدم یاده فراری میوفته:cheesygri

سلام دوستان کسی میدونه که 40a650 بدون گارانتی الان بانه چنده؟ اگه الان تهران 2 تومن با گارانتی باشه امکان داره بانه بدون گارانتی یک و نیم باشه؟ آقایون MEHDIMDI و Meysam شما اطلاع ندارین؟در ضمن اطمینانی به جنساش هست؟چون بدون گارانتی هستش میگم، 40a650 اصل کره پیدا میشه؟اگه کره نباشه اشکالی داره؟

لطفآ سریع جواب بدین چون فامیلمون داره میره اونجا میخوام ببینم اگه خیلی ارزونتره بگم برام بخره صحبت یک و نیم میلیون پول زبون بسته هست:(

a650 توی بانه خیلی بعیده پیدا بشه وبهتره بگم اصلا نیست . دلیلشو نمیدونم ولی نیست . اگر هم پیدا بشه حدود 1300000 بیشتر نیست . a550 هست و قیمتش هم حدودا 1000000 تومنه . اصمینان که هست باید همونجا تستش کنی بعد از اون دیگه باید بیمه امام رضا و یا ... کنی :laughing:ولی خیلی امکان خرابیش کمه . این مدلای a550 و یا اسکارلت رو دیدم زده بود مالزی .
فکر نکنم هیچ فرقی داشته باشه . من شخصا مالزی رو بیشتر از کره قبول دارم .

من الان داشتم سایت سام سرویس رو نگاه میکردم ، دو مدل A650 و A550 حدود 90% مشخصاتشون شبیه هم هست و هر دو FULL HD هستن ؛ غیر از اینکه A650 خوشکل تر هست ! :biggrin1::biggrin1::biggrin1:
این 2 تا تفاوت قیمتشون چقدر هست ؟؟؟ ( کسی قیمت A550 رو داره ؟؟ ) :confused::confused:

غیر از قیافه a650 دو چیز مهم دیگه هم داره 1- 100 هرتزه 2- کنتراستش 1:50000 هستش . من وقتی دو تا شونو با هم مقایسه کردم از خرید a550 منصرف شدم چون توی کیفیت رنگ خیلی تفاوت داشتن .
تفوت قیمتشون توی 40 اینچ حدودا 400 تومنه .

اصلا همه تو این سایت a650 دارن:laughing:
نمیدونم چه قضیه ایه من هر lcd رو هم میبینم با A650 مقایسه میکنن به a650 بیشتر امتیاز میدن!
از lg scarlet خوشم اومد هر ریویو دیدم میگفتن کیفیت تصویرش به a650 نمیرسه!
انصافا این اسکارلت قرمزش چه خوشگله آدم یاده فراری میوفته:cheesygri

a650 کیفیت خیلی خوبی داره . انصافا بدنش هم خیلی جذابه . اسکارلت یه ضعف نسبت به a650 داره اونم اینکه 100 هرتز نیست وگرنه کنتراستش همونه و کیفیت تصویرش هم خوبه و از همه مهمتر قیمتشه که خیلی مناسبه
( 42 اینچشو توی بانه میتونی حدود 1 تا 1100000 بخریش ) . طراحیش هم فوق العادس بیخود نیست که برنده بهترین طراحی توی سال 2008 شده .

آقا مهدی لطف کن به این 3 تا سوالم هم بی زحمت جواب بده :
1- منظورتون اینه که 40a650 هنوز اونجا زیاد نیست و بعدآ بیشتر میشه درسته؟یعنی دیرتر ممکنه بانه هم راحت بشه گیر آورد؟
2- اگه تلویزیون 100 هرتز نباشه چه بدی داره؟اصلآ میشه بگین 100 هرتز یعنی چی؟
x360 -3 اونجا چقدر ارزونتره؟

آخرین ویرایش:
سلام !
یه سوال دارم ولی مزبوط به این بخش نمیشه :blushing: ولی چون دیگه کسی تو بخش ps2 فعالیت نمیکنه ، اینجا میپرسم :
با vga box میشه ps2 رو به مانیتور crt وصل کرد ؟

سلام
کسایی که مایلن ال سی دی های بدون گارانتی اما اصل (کره ای و ژاپنی) بخرن ، البته با قیمت فوالعاده پایین تر از بازار تهران با من تماس بگیرن . یه سری ال سی دی برام رسیده با قیمت های استثنائی .
Lg , Samsung , Toshiba
لازمه بگم که همه ال سی دی ها نو هستن .
قیمت های باورنکردنی
پیغام خوصی بدین .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or