این لینک اون مدلمدلش چیه؟
زیاد توی خرید عجله نکن مخصوصا حالا که میخوای از شارپ و فیلیپس و کلا این برندهایی که زیاد محصولاتشون تو بازار نیست خرید کنی.
تو کاتالوگ مادیران برای این نزده بود 100 هرتز پس 100 هرتز نیست.نگاش کردم بدک نیست. فقط نمیدونم 100هرتزه یا 50. خودت آمارشو نداری؟ قیمتشم اگه داری بگو
اصلا همه تو این سایت a650 دارن:laughing:بابا یه چیز جدید پیشنهاد بدید.
شما هم به جمع A650 داران بپیوند
سلام دوستان کسی میدونه که 40a650 بدون گارانتی الان بانه چنده؟ اگه الان تهران 2 تومن با گارانتی باشه امکان داره بانه بدون گارانتی یک و نیم باشه؟ آقایون MEHDIMDI و Meysam شما اطلاع ندارین؟در ضمن اطمینانی به جنساش هست؟چون بدون گارانتی هستش میگم، 40a650 اصل کره پیدا میشه؟اگه کره نباشه اشکالی داره؟
لطفآ سریع جواب بدین چون فامیلمون داره میره اونجا میخوام ببینم اگه خیلی ارزونتره بگم برام بخره صحبت یک و نیم میلیون پول زبون بسته هست
من الان داشتم سایت سام سرویس رو نگاه میکردم ، دو مدل A650 و A550 حدود 90% مشخصاتشون شبیه هم هست و هر دو FULL HD هستن ؛ غیر از اینکه A650 خوشکل تر هست ! :biggrin1::biggrin1::biggrin1:
این 2 تا تفاوت قیمتشون چقدر هست ؟؟؟ ( کسی قیمت A550 رو داره ؟؟ ) :confused::confused:
اصلا همه تو این سایت a650 دارن:laughing:
نمیدونم چه قضیه ایه من هر lcd رو هم میبینم با A650 مقایسه میکنن به a650 بیشتر امتیاز میدن!
از lg scarlet خوشم اومد هر ریویو دیدم میگفتن کیفیت تصویرش به a650 نمیرسه!
انصافا این اسکارلت قرمزش چه خوشگله آدم یاده فراری میوفته:cheesygri