خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

اول در مورد بانه بگم. 2هفته پیش دوستم یه lg 42 اینچ گرفت 1280. قیمتش با گارانتی 2تومن بود

آقا مهدی سری v چون فول اچ دی نیست ممکنه یه مقدار مشکل ساز بشه. به خاطر همین سری v و s بهتره که 32اینچش خریده بشه. هر چند کیفیت تصویر 40اینچشم حرفای زیادی برای گفتن داره

ممنون از راهنماییت ولی این مدا v 400 سونی فول اچ دیه و جالبه که سونی توی کاتالوگاش و حتی سایت ایرانش این مدل رو نزده . من پشت این مدل رو نگاه کردم که زده بود مالزی . بعضیا میگن بعضی مدلهاش مونتاژ ایرانه و یا چین . منم حتما میخوام فول اچ دی بخرم .
البته شنیدم a560 سامسونگ هم خوبه . اسکارلت ال جی هم 42 رو توی کرمانشاه میدن 1300000 و بانه حدود 1100000 . موندم بین سامسونگ a650 - سونی v 400 - ال جی اسکارلت 606

32 اینچش فول نیست . واقعا موندم چیکار کنم . البته بنظر من درسته که سونی خیلی بهتره ولی نه این مدلای متوسطش بلکه مدلای بالاش مثل سری x که تفاوت زیادی توی کیفیتش با سامسونگ و یا ال جی داره .هر چند که تفاوت قیمتش هم خیلی زیاده . البته کنتراست سامسونگ و ال جی از v 400 بیشتره اونا 1:50000 هستن و v 400 1:33000 هرچند که این اعداد رو خیلی نمیشه ملاک قرار داد ولی بازهم بنظر میاد که خرید سامسونگ a650 و یا اسکارلت منطقی تر باشه .

یعنی شما میگید سامسونگ از شارپ و توشیبا بهتره ؟؟؟!!! نه دوست من شما کافیه یه تحقیق کوچولو راجع به تکنولوژی lcd در دنیا بکنید تا متوجه اوضاع بشید . الان سامسونگ دومین تولید کننده بزرگ lcd در دنیاست ولی نه از نظر کیفیت بلکه از نظر کمیت . درسته که قابلیتهای زیادی رو توی lcd هاش میذاره ولی هنوز نتونسته حرف اول رو تو کیفیت بزنه . ........................................................................................................................................................................................................................ عزیز این حرفی که شما میزنید اشتباه الان سامسونگ 23 تولید lcdدنیا رو در دست داره و سونی با 13 درصد مقام دوم داره امکاناتش که خیلی بالاست کیفیتش همچنین در ضمن از نظر کیفیت به نظر من و خیلیهای دیگه سامسونگ از شارپ و توشیبا کیفیت بالاتری داره این ثابت شدست به قول خودتون یه سرچ کوچولو بکنید

شما اشتباه می کنی چون سامسونگ پرفروش ترین برنده و البته بزرگترین تولید کننده پنل LCd که حتی سونی پنل های Full hd شو از سامسونگ تهیه میکنه
شما میتونی به سایت های معتبر اروپایی و امریکایی بری و ببینید که سامسونگ تو اکثر نقد ها و امتیاز ها با پایونیر و پانا سونیک رقابت داره و سونی کمتر تونسته از این سه برند تو کیفیت جلو بزنه مخصوصا نقدی که من خودم در مورد مدل سری 9 سامسونگ خوندم مدل A950 که فکر کنم 1 به 100000 بود کنتراستش و منتقد خیلی از شفافیت تصویر 1080 P و رنگ های زنده و کنتراست عالیه رنگ ها و و تصویر مشکی فیکس تعریف کرده بود
البته لینکش رو فکر کنم از دوست خوبم پدرام (console ) گرفته بودم حالا اگه پیدا کردم میزارم

شما اشتباه می کنی چون سامسونگ پرفروش ترین برنده و البته بزرگترین تولید کننده پنل LCd که حتی سونی پنل های Full hd شو از سامسونگ تهیه میکنه
شما میتونی به سایت های معتبر اروپایی و امریکایی بری و ببینید که سامسونگ تو اکثر نقد ها و امتیاز ها با پایونیر و پانا سونیک رقابت داره و سونی کمتر تونسته از این سه برند تو کیفیت جلو بزنه مخصوصا نقدی که من خودم در مورد مدل سری 9 سامسونگ خوندم مدل A950 که فکر کنم 1 به 100000 بود کنتراستش و منتقد خیلی از شفافیت تصویر 1080 P و رنگ های زنده و کنتراست عالیه رنگ ها و و تصویر مشکی فیکس تعریف کرده بود
البته لینکش رو فکر کنم از دوست خوبم پدرام (console ) گرفته بودم حالا اگه پیدا کردم میزارم

این چیزی که کاملا مشخص که سامسونگ بزرگترین تولید کننده تو دنیاست این دوستمون این رو قبول نداره البته سامسونگ مدل 650 a که من دیدم عالی از نظر کیفیت کنتراستش هم 1 به 50000 اون مدل که شما گفتی الان قیمتش چنده 40 اینچش

این قبول که سامسونگ بزرگترین تولید کننده ی lcd در دنیاست اما تا اینجا کیفیتش به فیلیپس،توشیبا و شارپ نرسیده.بحث سر کیفیت هست نه این که کی بیشتر تولید می کنه...من خودم این چند روز خیلی دنبال sharp,philips,toshiba بودم و تونستم چند تا مدلای خوف از این سه برند رو تو بازار ایران که از سامسونگ،سونی و LG اشباع شده پیدا کنم ولی سایزش به دردم نمی خورد :دی
احتمالا مجبورم همون a650 بگیرم...:(

آقا مهدی میشه قیمت v400 رو بگید؟
حتی سونی پنل های Full hd شو از سامسونگ تهیه میکنه
دوستان بهتره که دیگه این بحث رو تمامش کنیم. این تاپیک مشاورست و توی همچین تاپیکی نباید در این موارد صحبت بشه

این چیزی که کاملا مشخص که سامسونگ بزرگترین تولید کننده تو دنیاست این دوستمون این رو قبول نداره البته سامسونگ مدل 650 a که من دیدم عالی از نظر کیفیت کنتراستش هم 1 به 50000 اون مدل که شما گفتی الان قیمتش چنده 40 اینچش
من خودم A650 سام دارم 40 و کاملا راضیم چون نسبت به x350 کاملا برتری داشت انتخاب کردم
و البته نسبت به قیمتش عالیه
دوست من سام سرویس تازه a750 رو وارد کرده و تا a950 وارد ایران بشه طول میکشه
این قبول که سامسونگ بزرگترین تولید کننده ی lcd در دنیاست اما تا اینجا کیفیتش به فیلیپس،توشیبا و شارپ نرسیده.بحث سر کیفیت هست نه این که کی بیشتر تولید می کنه...من خودم این چند روز خیلی دنبال sharp,philips,toshiba بودم و تونستم چند تا مدلای خوف از این سه برند رو تو بازار ایران که از سامسونگ،سونی و LG اشباع شده پیدا کنم ولی سایزش به دردم نمی خورد :دی
شما مطمئنی ؟:smile:
شما بهتره اخرین مدل رگزا توشیبا رو با a650 سام مقایسه نکنی چون از نظر قیمت زمین تا اسمون متفاوتن و بهتره هر مدل رو با توجه به زمان عرضه و تکنولوزی ساخت با مدل های مشابه از برند های دیگه مقایسه کرد
مسلما الان همه میدونن بهترین پلاسمای جهان در اختیار پانا سونیک هست
یا در مورد پایونیر که مطمئنا از برند هایی که نام بردید خیلی با کیفیت تر هست همه میدونن بهترین کیفیت Lcd رو داره ولی همیشه در خرید به چیز های دیگه هم دقت کرد اینجاست که قیمت تنوع مدل هم به اندازه کیفیت برا خریدار اهمیت پیدا میکنه
مثلا شما این مدل پایونیر رو ببینین به نظر من که بی نظیره یه Led tv عالی و یونیک
http://reviews.cnet.co.uk/televisions/0,39030219,49300333,00.htm
و مقایسه کنین با این مدل سام سونگ
که محصول اکتبر 2008 هست
http://reviews.cnet.co.uk/televisions/0,39030219,49299289,00.htm
میبینید پس سامسونگ از لحاظ کیفیت در این دوران اینقدر بالا هست که هم از لحاظ فروش اول باشه هم تولید
و اینم از اخرین مدل های رگزا توشیبا که شما معتقید کیفیت بلاتری نسبت به بقیه LCD tv ها داره و لطفا به امتیاز 3 تا lcd که گذاشتم توجه کنین
http://reviews.cnet.co.uk/televisions/0,39030219,49300744,00.htm
خوب پس میبینید که تموم بازار اون حرفهایی نیست که از بچگی تو گوشمون خوندن
که سونی اخرت کیفیته و سامسونگ اشغاله یا پانا و پایونیر حرفی برا گفتن ندارن
و در اخر هم tv سونی میزارم که خودتون قضاوت کنین که همون w4000 یا به قول خودمون w400
http://reviews.cnet.co.uk/televisions/0,39030219,49298631,00.htm

آقا مهدی میشه قیمت v400 رو بگید؟

دوستان بهتره که دیگه این بحث رو تمامش کنیم. این تاپیک مشاورست و توی همچین تاپیکی نباید در این موارد صحبت بشه

v 400 سونی 40 اینچ توی بانه 1300000 تا 1350000 تومنه وتوی کرمانشاه 1550000 تومنه .جالب اینکه خود فروشنده های بانه هم سامسونگ وال جی رو پیشنهاد میکنن بخاطر اینکه میگن اونا حداقل ساخت کره هستن ولی سونی زیاد اعتباری به صحت کشور سازندش نیست .
راستش دارم به a650 سامسونگ هم فکر میکنم ولی قیمتش رو توی بانه ندارم و همچنین اسکارلت 606 ال جی که قیمتش خیلی مناسبه .

عزیز این برندهایی که شما گفتی کجا سامسونگ کجا الان سامسونگ دیگه تنها رقیب جدیش سونی واقعا تو lcd فقط سونی سامسونگ

کلا الان سونی و سامسونگ انتخابهای بهتری هستند نسبت به دیگر برندها اما توشیبا هم قرار نسل جدید رگزا رو تو سال 2010 که با استفاده از پردازنده سل که تو ps3 هم استفاده شده به بازار بده که رزولیشنش 4000 پیکسل هست که این یه شاهکار البته این رزولیشن بیشتر برای سایزهای بسیار بزرگ که با بزرگتر شدن سایز یکم کیفیت پایینی پیدا میکردن بسیار مناسبه البته تا اون موقع باید دید بقیه چه کار میکنند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or