خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

دوستان ببخشید چرا قیمتهایlcd سامسونگ داخل و خارج از کشور اینقدر با هم متفاوت من تو این سایت http://www.nextag.com/Samsung--500014/brand-htmlدیدم مثلا همون مدلی که خودم میخوام بخرم قیمت 40 اینچ a650دو تا قیمت زده بود یکی 1169دلار و 1249دلار که خیلی با ایران تفاوت داره مگه سامسونگ نمایندگیهاش نباید همین قیمت رو بدن مگه تعرفه های گمرک چند درصد فکر نمیکنم اینقدر زیاد باشه یا اشکال از فروشنده هاست که اینقدر بی انصافن مگه نظارت نیست از طرف دولت

دوستان ببخشید چرا قیمتهایlcd سامسونگ داخل و خارج از کشور اینقدر با هم متفاوت من تو این سایت http://www.nextag.com/Samsung--500014/brand-htmlدیدم مثلا همون مدلی که خودم میخوام بخرم قیمت 40 اینچ a650دو تا قیمت زده بود یکی 1169دلار و 1249دلار که خیلی با ایران تفاوت داره مگه سامسونگ نمایندگیهاش نباید همین قیمت رو بدن مگه تعرفه های گمرک چند درصد فکر نمیکنم اینقدر زیاد باشه یا اشکال از فروشنده هاست که اینقدر بی انصافن مگه نظارت نیست از طرف دولت
کدوم محصول داخل ایران با قیمت جهانی یکی هست که حالا سامسنگ اینجوری باشه !؟
شرکت بازرگانی سونی هم قیمتاش 2 برابر هست چه برسه به samsung .. !

آخرین ویرایش:
دوستان میشه بگید طرفای یک میلیون چه تلویزیونی خوبه؟a650 خوبه؟ یا مارک های دیگه تو این قیمت بهتر دارن؟
اگه a650 بخرم پشیمون نمیشم؟

آخرین ویرایش:
گه a650 بخرم پشیمون نمیشم؟
تا بحال کسی پشیمون نشده!
هرکسی خریده من فقط ازش تعریف شنیدم!
شرکت بازرگانی سونی هم قیمتاش 2 برابر هست چه برسه به سونی .. !
تقصیری هم ندارن قانون گمرک ایران برای این کالاها 100% گمرک اعلام شده!
یعنی شما جنس 1500 دلاری رو بیاری باید 1500 دلار هم به گمرک بسلفی

خوب میشه مدل های دیگه با همیپن مشخصات و قیمت a650 را نام ببرید که یه مقدار هم بزرگتر باشه تا جایی که قیمتش از یک و دویست دیگه بیشتر نشه،اون پاناسونیک و سونی که دوستمون gpod صفحه قبل گفت چه جورین؟

دوستان درخواست کرده بودن که یه سری تنظیمات برای تصویر W400 بزاریم. منم حرف گوش کردم:دی
User Menu Settings
Picture Mode : Standard (**Note each setting (Vivid, Standard, Cinema, Custom) are slightly different by default.
Backlight: 6 (really turns this into an impressive display. its just right)
Picture: 95 (there really isnt a reason to have it lower or higher)
Brightness : 50 ( 50 hits the mark for no loss of shadow detail)
Color : 49
Hue : 0
Color Temperature : Neutral
Sharpness : 2 (perfect. i believe its the lower the better here. Please only increase this if you are fairly far away from your set. but 2 gives very eye pleasing results without the ugly super sharp image)
Noise Reduction : Off
MPEG NR : Off
Advanced Settings
Black Corrector : OFF
Advanced CE : OFF (I used to be a fan but ive realized ACE dims whites and alters skin tones to almost pale)
Gamma : OFF (do not touch this)
Clear White : OFF (not really needed after all)
Live Color : off
White Balance : Factory default (all zero)
Motion Enhancer : High (games and blu rays)
Cinemotion : OFF (Auto2 for Blu-rays -OFF for games)
Game Mode : Off. (really not needed for games. Keep that Motion Enhancer on.)
Video/Photo Optimizer: Video
Picture mode: Cinema
Back Light: 6
Picture: Max
Brightness: 45
Color: 48
Hue: 0
Color Temperature: Neutral
Sharpness: 18
Noise Reduction: Off
MPEG Noise Reduction: Off

Advanced Settings

Black Corrector: Medium
Advanced C.E.: Low
Gamma: Off
Clear White: High
Live Color: Medium

White Balance
R-Gain: -7
G-Gain: -5
B-Gain: -6
R-Bias: -4
G-Bias: -2
B-Bias: -3

Motion Enhancer: High
Cinemotion: Auto 1
Picture Mode: Cinema
Backlight: 5 (6 for gaming systems)
Picture: 100
Brightness : 50 (45 for gaming systems)
Color : 47
Hue : 0
Color Temperature : Neutral
Sharpness : 9
Noise Reduction : Med
MPEG NR : Off
Advanced Settings
Black Corrector : OFF
Advanced CE : High
Gamma : Med
Clear White ff
Live Color : off
White Balance :
R-Gain: -1
G-Gain: -1
B-Gain: -4
R-Bias: -3
G-Bias: 3
B-Bias: -2
Motion Enhancer : Standard
Cinemotion : Auto 1
هر 3تاشونو امتحان کنید ببینید با کدوم بیشتر حال می کنید. در ضمن باید ps3 یا 360 از طریق hdmi به TV وصل بشه
این تنظیمات بیشتر برای گیم خوبه

من میخوام یه سونی 40 اینچ سری وی ، فول hd بخرم . کسی هست که این مدل رو تجربه کرده باشه ؟ کلا نظرتون راجع به خرید یه ال سی دی 40 یا 42 (از نظر برند) چیه ؟

من میخوام یه سونی 40 اینچ سری وی ، فول hd بخرم . کسی هست که این مدل رو تجربه کرده باشه ؟ کلا نظرتون راجع به خرید یه ال سی دی 40 یا 42 (از نظر برند) چیه ؟
مهدی جان پیشنهاد میکنم پول به سری V ندی ارزش خریدن نداره! همونطور که سعید جان گفت فقط W یا X!
اگه از نظر بودجه محدودیت نداری سری X بخر!

برای خرید از برند سونی بهتره که فقط به فکر سری W و X باشید
وقتی بودجه رو مشخص کنید راحت تر میشه در مورد برند نظر داد

مهدی جان پیشنهاد میکنم پول به سری V ندی ارزش خریدن نداره! همونطور که سعید جان گفت فقط W یا X!
اگه از نظر بودجه محدودیت نداری سری X بخر!

من میخوام از بانه بخرم که قیمتاش خیلی ارزونتره البته گارانتی ندارن ولی به قیمتش میرزه . من 1350000 تومن میخوام هزینه کنم که از برند سونی میتونم یه 40 اینچ سری v بخرم . البته برندهای ال جی و سامسونگ خیلی ارزونترن مثلا اسکارلت 42 اینچ فول اچ دی (اون مدل که قسمت پایین پنلش پهنه و پشتش قرمزه ) حدودا 1100000 تومنه و همچنین سامسونگ .
راستش خودم میدونم سری x و w سونی خیلی عالین ولی قیمتشون خیلی بیشتر میشه ولی نمیخوام بیشتر هزینه کنم . در ضمن مگه سری v اینقدر بده که میگید نخرم ؟ مشکلش چیه ؟ من تو مقایسش با همین اسکارلت کیفیت سونی رو بهتر دیدم چون دقیقا کنار هم بودن و همزمان یه فیلم پخش میکردن . حداقل توی کیفیت رنگ سونی بهتر بود .
بهر حال پیشنهادهای خودتونو بگین از هر برندی که باشه مهم نیست مهم کیفیته .

من میخوام از بانه بخرم که قیمتاش خیلی ارزونتره البته گارانتی ندارن ولی به قیمتش میرزه . من 1350000 تومن میخوام هزینه کنم که از برند سونی میتونم یه 40 اینچ سری v بخرم . البته برندهای ال جی و سامسونگ خیلی ارزونترن مثلا اسکارلت 42 اینچ فول اچ دی (اون مدل که قسمت پایین پنلش پهنه و پشتش قرمزه ) حدودا 1100000 تومنه و همچنین سامسونگ .
راستش خودم میدونم سری x و w سونی خیلی عالین ولی قیمتشون خیلی بیشتر میشه ولی نمیخوام بیشتر هزینه کنم . در ضمن مگه سری v اینقدر بده که میگید نخرم ؟ مشکلش چیه ؟ من تو مقایسش با همین اسکارلت کیفیت سونی رو بهتر دیدم چون دقیقا کنار هم بودن و همزمان یه فیلم پخش میکردن . حداقل توی کیفیت رنگ سونی بهتر بود .
بهر حال پیشنهادهای خودتونو بگین از هر برندی که باشه مهم نیست مهم کیفیته .
مهدی جون البته من نمیگم چه مدلی بخر ولی Lcd همیشه سامسونگ بهترینه و پیشنهاد میکنم دور و بر ساسونگ یه چیزی رو انتخاب کن.
سونی هم خوبه ولی سامسونگ هم جا افتاده تره و نسبت سونی امکانات بیشتری دار.
در مورد سری اسکارلت ال جی هم اطلاعاتی در موردش ندارم ولی اون هم باید خوب باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or