خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

من میخوام از بانه بخرم که قیمتاش خیلی ارزونتره البته گارانتی ندارن ولی به قیمتش میرزه . من 1350000 تومن میخوام هزینه کنم که از برند سونی میتونم یه 40 اینچ سری v بخرم . البته برندهای ال جی و سامسونگ خیلی ارزونترن مثلا اسکارلت 42 اینچ فول اچ دی (اون مدل که قسمت پایین پنلش پهنه و پشتش قرمزه ) حدودا 1100000 تومنه و همچنین سامسونگ .
راستش خودم میدونم سری x و w سونی خیلی عالین ولی قیمتشون خیلی بیشتر میشه ولی نمیخوام بیشتر هزینه کنم . در ضمن مگه سری v اینقدر بده که میگید نخرم ؟ مشکلش چیه ؟ من تو مقایسش با همین اسکارلت کیفیت سونی رو بهتر دیدم چون دقیقا کنار هم بودن و همزمان یه فیلم پخش میکردن . حداقل توی کیفیت رنگ سونی بهتر بود .
بهر حال پیشنهادهای خودتونو بگین از هر برندی که باشه مهم نیست مهم کیفیته .

مهدی جون البته من نمیگم چه مدلی بخر ولی Lcd همیشه سامسونگ بهترینه و پیشنهاد میکنم دور و بر ساسونگ یه چیزی رو انتخاب کن.
سونی هم خوبه ولی سامسونگ هم جا افتاده تره و نسبت سونی امکانات بیشتری دار.
در مورد سری اسکارلت ال جی هم اطلاعاتی در موردش ندارم ولی اون هم باید خوب باشه.
رامین جان البته سامسونگ از نظر تیراژ تولید ال سی دی یکی از سردمداران هستش ولی از نظر کیفیت برندهایی مثل شارپ یا توشیبا و یا حتی فیلیپس بهتر عمل کردن . نمیخوام چیزی بخرم که فردا پشیمون بشم . من علاقه خاصی به سونی دارم ولی در مورد ال سی دی یه خورده قضیه فرق میکنه و چون این صنعت جدیده با اطمینان نمیشه گفت سونی بهترینه چون در این مورد تجربه زیاد مهم نیست بلکه تکنولوژی این صنعت حرف اول رو میزنه .

رامین جان البته سامسونگ از نظر تیراژ تولید ال سی دی یکی از سردمداران هستش ولی از نظر کیفیت برندهایی مثل شارپ یا توشیبا و یا حتی فیلیپس بهتر عمل کردن . نمیخوام چیزی بخرم که فردا پشیمون بشم . من علاقه خاصی به سونی دارم ولی در مورد ال سی دی یه خورده قضیه فرق میکنه و چون این صنعت جدیده با اطمینان نمیشه گفت سونی بهترینه چون در این مورد تجربه زیاد مهم نیست بلکه تکنولوژی این صنعت حرف اول رو میزنه .
مهدی جان پیشنهاد میکنم بجای 40 یه 32 بگیری چون مطمئنم که اگه V 40 اینچ بخری بعدا پشیمون میشی میل خودته! با این بودجه من پیشنهاد میکنم یه W400 32 اینچ بگیری!
الان مگه بانه چقدر ارزانتره که میخوای ریسک کنی از اونجا بگیری؟(من خودم قیمت یه s310 رو از بانه گرفتم فقط 100 تومن از اینجا ارزونتر بود) اگه وسط راه مامورا بهت گیر دادن چی؟یا باید بذاری tv رو ببرن یا باید به اونا هم یه پولی بدی تا بیخیال بشن
در ضمن سامسونگ نسبت به سونی خدمات پس از فروش بهتری داره اما به هیچ وجه نمیشه گفت از سونی بهتره بلکه باید گفت قیمتاش نسبت به سونی مناسبتره!

عزیز این حرفی که شما میزنی درست نیست الان سامسونگ از نظر کیفیت از این برندهایی که شما گفتی خیلی بهتر عمل میکنه یه برند که نمیتونه با کیفیت پایین بالاترین تیراژ تولید تو جهان داشته باشه الان سامسونگ با سونی از نظر کیفیت رقابت دارن چون همیشه سونی تو همه محصولاتش کیفیت رو در الویت قرار میده

از دوستانی که تو بانه هستند خواهشا بیان قیمتهای بانه رو بزارن ببینیم چقدر تفاوت قیمت دارن میصرفه به ریسکش یا نه من خودم میخوام یه 40 اینچ a650 سامسونگ بگیرم میخوام ببینم تفاوتش چقدره در ضمن داش Meysam من فکر میکنم تفاوت قیمت بیشتر از اینی که شما گفتی هست پارسال یکی از دوستان از بانه یه 32 اینچ سری 4 سامسونگ اورد که تفاوت قیمتش با اینجا خودش میگفت 280 تومن بود ولی الان نمیدونم چقدر تفاوت دارن

سلام
من خودم خیلی وقته که دارم روی LCD ها تحقیق می کنم و بالاخره هم انتخابم رو کردم و Samsung A650 گرفتم " 32 . من که خیلی راضیم واقعا از هر لحاظ حرف نداره من خودم اول میخواستم Sony W400 بگیرم من خودم اتفاقا خیلی از Sony خوشم میاد ولی خئوب با تحقیقاتی که کردم به نظر من A650 مناسب تر بود .
هر کس عقیده ای داره و مطابق اون عمل میکنه . هم W400 و هم A650 جفتشون توی " 32 خیلی خوبن .
دیگه این بستگی به انتخاب خود فرد داره .
من که الان از A650 راضیم و ایرادی هم هنوز نتونستم ازش بگیرم .
در کل اصلا تو خرید این دو تا شک نکنید . نمیشه گفت چون Sony گون تره بهتره یا Samsung ارزون تره خوب نیست .
دیگه همموم میدونیم که ما چیزی به اسم قیمت جهانی نداریم و همیشه Sony ه خاطر اون اسمش یه مقدار تو ایران گرون تر فروخته میشه .

مهدی جان پیشنهاد میکنم بجای 40 یه 32 بگیری چون مطمئنم که اگه V 40 اینچ بخری بعدا پشیمون میشی میل خودته! با این بودجه من پیشنهاد میکنم یه W400 32 اینچ بگیری!
الان مگه بانه چقدر ارزانتره که میخوای ریسک کنی از اونجا بگیری؟(من خودم قیمت یه s310 رو از بانه گرفتم فقط 100 تومن از اینجا ارزونتر بود) اگه وسط راه مامورا بهت گیر دادن چی؟یا باید بذاری tv رو ببرن یا باید به اونا هم یه پولی بدی تا بیخیال بشن
در ضمن سامسونگ نسبت به سونی خدمات پس از فروش بهتری داره اما به هیچ وجه نمیشه گفت از سونی بهتره بلکه باید گفت قیمتاش نسبت به سونی مناسبتره!

دلیله اینکه میگی پشیمون میشی چیه ؟
اصلا به 32 اینچ فکر هم نمیکنم چون 32 خیلی کوچیکه و اصلا باهاش حال نمیکنم تازه اگه بشه میخوام 42 یا 46 بگیرم .
تفاوت قیمت بانه با کرمانشاه در کمترین حالت 200 تومنه البته در رده بدون گارانتی ها و با گارانتی دارها حدودا800 تا 500 تومن در (رده lcd های 2000000 تومنی ) تفاوت داره ( تهران رو نمیدونم). شک نکنید قیمتها توی بانه خیلی ارزونتره . به جنسهای تک و کم اصلا گیر نمیدن اگه وسیله هات زیاد باشن مثلا چند تا lcd و ... باهات باشه گیر میدن .
الان خیلیها میان از بانه خرید میکنن و یه جنس 2 میلیونی رو حداقل 500 هزار تومن ارزونتر میخرن .

عزیز این حرفی که شما میزنی درست نیست الان سامسونگ از نظر کیفیت از این برندهایی که شما گفتی خیلی بهتر عمل میکنه یه برند که نمیتونه با کیفیت پایین بالاترین تیراژ تولید تو جهان داشته باشه الان سامسونگ با سونی از نظر کیفیت رقابت دارن چون همیشه سونی تو همه محصولاتش کیفیت رو در الویت قرار میده

یعنی شما میگید سامسونگ از شارپ و توشیبا بهتره ؟؟؟!!! نه دوست من شما کافیه یه تحقیق کوچولو راجع به تکنولوژی lcd در دنیا بکنید تا متوجه اوضاع بشید . الان سامسونگ دومین تولید کننده بزرگ lcd در دنیاست ولی نه از نظر کیفیت بلکه از نظر کمیت . درسته که قابلیتهای زیادی رو توی lcd هاش میذاره ولی هنوز نتونسته حرف اول رو تو کیفیت بزنه .

از دوستانی که تو بانه هستند خواهشا بیان قیمتهای بانه رو بزارن ببینیم چقدر تفاوت قیمت دارن میصرفه به ریسکش یا نه من خودم میخوام یه 40 اینچ a650 سامسونگ بگیرم میخوام ببینم تفاوتش چقدره در ضمن داش Meysam من فکر میکنم تفاوت قیمت بیشتر از اینی که شما گفتی هست پارسال یکی از دوستان از بانه یه 32 اینچ سری 4 سامسونگ اورد که تفاوت قیمتش با اینجا خودش میگفت 280 تومن بود ولی الان نمیدونم چقدر تفاوت دارن

همین سونی 40 اینچ سری v توی بانه 1350000 تومنه و توی کرمانشاه در ارزونترین حالت 1550000 تومنه . با گارانتیش که فکر کنم زیر 2 میلیون نباشه . ال جی هم 42 اینچ مدل اسکارلت (606)که فول hd و برنده بهترین طراحی و ... هستش توی بانه 1100000 و توی کرمانشاه 1350000 تومنه . گفتم که حداقل 200 هزار تومن اختلاف قیمت بانه با کرمانشاه هستش .

سلام
من خودم خیلی وقته که دارم روی LCD ها تحقیق می کنم و بالاخره هم انتخابم رو کردم و Samsung A650 گرفتم " 32 . من که خیلی راضیم واقعا از هر لحاظ حرف نداره من خودم اول میخواستم Sony W400 بگیرم من خودم اتفاقا خیلی از Sony خوشم میاد ولی خئوب با تحقیقاتی که کردم به نظر من A650 مناسب تر بود .
هر کس عقیده ای داره و مطابق اون عمل میکنه . هم W400 و هم A650 جفتشون توی " 32 خیلی خوبن .
دیگه این بستگی به انتخاب خود فرد داره .
من که الان از A650 راضیم و ایرادی هم هنوز نتونستم ازش بگیرم .
در کل اصلا تو خرید این دو تا شک نکنید . نمیشه گفت چون Sony گون تره بهتره یا Samsung ارزون تره خوب نیست .
دیگه همموم میدونیم که ما چیزی به اسم قیمت جهانی نداریم و همیشه Sony ه خاطر اون اسمش یه مقدار تو ایران گرون تر فروخته میشه .

البته نمیدونم ملاک شما برای انتخابتون چی بوده ولی سونی بخاطر اسمش گرونتر نیست بلکه همیشه کیفیت باعث برتریش نسبت به برندهای دیگه بوده . من میخوام ال سی دی بالای 40 اینچ بخرم نه تنها برای 360 و ps3 بلکه میخوام یه سینمای خانگی خیلی خوب داشته باشم . 32 اینچ خیلی کوچیکه .

آخرین ویرایش:
دلیله اینکه میگی پشیمون میشی چیه ؟
اصلا به 32 اینچ فکر هم نمیکنم چون 32 خیلی کوچیکه و اصلا باهاش حال نمیکنم تازه اگه بشه میخوام 42 یا 46 بگیرم .
تفاوت قیمت بانه با کرمانشاه در کمترین حالت 200 تومنه البته در رده بدون گارانتی ها و با گارانتی دارها حدودا800 تا 500 تومن در (رده lcd های 2000000 تومنی ) تفاوت داره ( تهران رو نمیدونم). شک نکنید قیمتها توی بانه خیلی ارزونتره . به جنسهای تک و کم اصلا گیر نمیدن اگه وسیله هات زیاد باشن مثلا چند تا lcd و ... باهات باشه گیر میدن .
الان خیلیها میان از بانه خرید میکنن و یه جنس 2 میلیونی رو حداقل 500 هزار تومن ارزونتر میخرن .

یعنی شما میگید سامسونگ از شارپ و توشیبا بهتره ؟؟؟!!! نه دوست من شما کافیه یه تحقیق کوچولو راجع به تکنولوژی lcd در دنیا بکنید تا متوجه اوضاع بشید . الان سامسونگ دومین تولید کننده بزرگ lcd در دنیاست ولی نه از نظر کیفیت بلکه از نظر کمیت . درسته که قابلیتهای زیادی رو توی lcd هاش میذاره ولی هنوز نتونسته حرف اول رو تو کیفیت بزنه .

همین سونی 40 اینچ سری v توی بانه 1350000 تومنه و توی کرمانشاه در ارزونترین حالت 1550000 تومنه . با گارانتیش که فکر کنم زیر 2 میلیون نباشه . ال جی هم 42 اینچ مدل اسکارلت (606)که فول hd و برنده بهترین طراحی و ... هستش توی بانه 1100000 و توی کرمانشاه 1350000 تومنه . گفتم که حداقل 200 هزار تومن اختلاف قیمت بانه با کرمانشاه هستش .

البته نمیدونم ملاک شما برای انتخابتون چی بوده ولی سونی بخاطر اسمش گرونتر نیست بلکه همیشه کیفیت باعث برتریش نسبت به برندهای دیگه بوده . من میخوام ال سی دی بالای 40 اینچ بخرم نه تنها برای 360 و ps3 بلکه میخوام یه سینمای خانگی خیلی خوب داشته باشم . 32 اینچ خیلی کوچیکه .
دیگه هرجور خودت صلاح میدونی مهدی جان!
اینطور که داری میگی باید یه سر به بانه بزنم حتما هفته آینده یه سر میزنم!
شما اگه رفتی یه قیمت از سری X و W سونی و A650 سامسونگ در بانه بذار!

سلام.
مدتي پيش از جلوي نمايندگي سوني رد ميشديم كه يه چيز عجيب ديدم! ال سي دي هاي 32 اينچ با ال سي دي هاي 40 (يا 42) اينچ كنار هم بودند (مثلا يه 32 اينچ سري w درست زيرش مدل 42 اينچش قرار داشت) همزمان هم يه برنامه ورزشي با كيفيت بالا از همه تلويزيونها پخش ميشد ولي به صورت كاملا محسوس تصاوير ال سي دي هاي 40 اينچ بسيار روشن تر و داراي كيفيت رنگ بالاتر بودند! :eek:
من فكر ميكردم هر چي تلويزيون كوچكتر باشه كيفت رنگ و تصويرش بالاتره ولي انگار اشتباه ميكردم.حالا بنظرتون كيفيت رنگ و تصوير بازي هاي ps3 روي ال سي دي 32 بهتره يا 40؟

بهترین HDTV های دنیا 33 تا 43 اینچ:

http://reviews.cnet.com/best-33-43-inch-hdtvs

بهترین HDTV های دنیا 32 اینچ و کمتر:

http://reviews.cnet.com/best-32-inch-hdtvs

بهترین HDTV های دنیا 44 تا 54 اینچ:

http://reviews.cnet.com/best-44-54-inch-hdtvs

بهترین HDTV های دنیا 55 اینچ به بالا:

http://reviews.cnet.com/best-55-inch-hdtvs

بهترین HDTV های دنیا در مجموع:

http://reviews.cnet.com/best-high-definition-tvs

1-ببخشید فرق بین کنتراست داینامیک با ایستاتیک چی هستش؟
2-32w400 بهتره یا 32a650 ؟
3-کیفیت تصویر 32a650 با 40a650 چقدر فرق داره؟خیلی چشمگیر هستش؟
4-لطفآ یه مدل که طرفای یک و دویست باشه بگین که اکثرآ اونو از بقیه هم قیمت هاش بهتر بدونند
لطفآ به سوالاتم جواب بدین،مرسی

آخرین ویرایش:
1-ببخشید فرق بین کنتراست داینامیک با ایستاتیک چی هستش؟
2-32w400 بهتره یا 32a650 ؟
3-کیفیت تصویر 32a650 با 40a650 چقدر فرق داره؟خیلی چشمگیر هستش؟
4-لطفآ یه مدل که طرفای یک و دویست باشه بگین که اکثرآ اونو از بقیه هم قیمت هاش بهتر بدونند
لطفآ به سوالاتم جواب بدین،مرسی
کنتراست داینامیک همونطور که از اسمش معلومه با کنتراست واقعی پنل که به اون کنتراست استاتیک و بعضی وقتا native هم میگن فرقش اینه که دائم در حال تغیره مثلا وقتی توی یه فیلم به نماهای تاریک میرسه پنل با پائین آوردن Brightnes یا همون شدت روشنایی سعی میکنه سیاه عمیق تری به وجود بیاره و برعکسم برای نماهای روشن صدق میکنه اما نتیجش باعث از دست رفتن جزئیات میشه بنابر این کنتراست داینامیک یا متغیر یه چیز تجاری به حساب میاد که برندهای کره ای و چینی مثل سامسونگ و ال جی برای فروش بیشتر خیلی روش مانور میدن.
2. نمیدونم
3. هیچ فرقی نداره اگر کسی تفاوتی دیده مربوط به تنظیمات بوده ولی 40a650 رزولوشن واقعیش 1080 هست ولی مدل 32 اینچ نیستش که علتشم اینه که توی اون سایز این رزولوشن تشخیص داده نمیشه.
4.الان بهترین انتخاب به نظر من 37LZ85 پاناسونیک هست قیمتشم 1 میلیونو 200 هزار هست توی اروپا و آمریکا هم پر فروش ترین پنل زیر 1500$ و زیر 42 اینچ هست.

آخرین ویرایش:
اول در مورد بانه بگم. 2هفته پیش دوستم یه lg 42 اینچ گرفت 1280. قیمتش با گارانتی 2تومن بود
عزیز این حرفی که شما میزنی درست نیست الان سامسونگ از نظر کیفیت از این برندهایی که شما گفتی خیلی بهتر عمل میکنه یه برند که نمیتونه با کیفیت پایین بالاترین تیراژ تولید تو جهان داشته باشه
اتفاقا این حرفی که شما میزنید اشتباهه. سامسونگ به دلیل زیبایی محصولات، امکانات جانبی بیشتر(مثلا تعداد پورت بیشتر) و ازهمه مهمتر قیمت کمتر الان بیشترین فروش رو داره.
شارپ بده؟ توی ژاپن که منبع تولید lcd هست بیشترین فروش رو داره برادر من. حتی برای بعضی از مدلهای توشیبا هم پنل میزنه. اولین lcd 120هرتز متعلق به شارپ بود. اون مدل TV توشیبا که پردازندش cell هستو ببین برات چه طوری تصویر پردازش میکنه. upscalingشو ببینی آب از لب و لوچت راه میفته. دوست دارم upscaling مدل A550 رو ببینی
آقا مهدی سری v چون فول اچ دی نیست ممکنه یه مقدار مشکل ساز بشه. به خاطر همین سری v و s بهتره که 32اینچش خریده بشه. هر چند کیفیت تصویر 40اینچشم حرفای زیادی برای گفتن داره
ال سي دي هاي 32 اينچ با ال سي دي هاي 40 (يا 42) اينچ كنار هم بودند (مثلا يه 32 اينچ سري w درست زيرش مدل 42 اينچش قرار داشت) همزمان هم يه برنامه ورزشي با كيفيت بالا از همه تلويزيونها پخش ميشد ولي به صورت كاملا محسوس تصاوير ال سي دي هاي 40 اينچ بسيار روشن تر و داراي كيفيت رنگ بالاتر بودند!
پنلهای استفاده شده توی سایزهای بالای 40 کیفیت بهتری دارن نسبت به زیر 40 اینچ
الان بهترین انتخاب به نظر من 37LZ85 پاناسونیک هست
پاناسونیک بعضی lcdهاش خیلی خوبن ولی خوب کار اصلیش نیست. همونطور که پلاسماهای سامسونگ و الجیو ... زیاد جالب نیستن
برادر alucard این لیستی که گذاشتید هر چند وقت تغییر میکنه. اصلا نمیشه بهش اطمینان کرد.
مثلا رتبه اول رو اختصاص داده به A450. افتضاح تر از این ندیدم تا حالا
cnet خیلی به قیمت اهمیت میده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or