MEHDIMDI
کاربر سایت
من میخوام از بانه بخرم که قیمتاش خیلی ارزونتره البته گارانتی ندارن ولی به قیمتش میرزه . من 1350000 تومن میخوام هزینه کنم که از برند سونی میتونم یه 40 اینچ سری v بخرم . البته برندهای ال جی و سامسونگ خیلی ارزونترن مثلا اسکارلت 42 اینچ فول اچ دی (اون مدل که قسمت پایین پنلش پهنه و پشتش قرمزه ) حدودا 1100000 تومنه و همچنین سامسونگ .
راستش خودم میدونم سری x و w سونی خیلی عالین ولی قیمتشون خیلی بیشتر میشه ولی نمیخوام بیشتر هزینه کنم . در ضمن مگه سری v اینقدر بده که میگید نخرم ؟ مشکلش چیه ؟ من تو مقایسش با همین اسکارلت کیفیت سونی رو بهتر دیدم چون دقیقا کنار هم بودن و همزمان یه فیلم پخش میکردن . حداقل توی کیفیت رنگ سونی بهتر بود .
بهر حال پیشنهادهای خودتونو بگین از هر برندی که باشه مهم نیست مهم کیفیته .
رامین جان البته سامسونگ از نظر تیراژ تولید ال سی دی یکی از سردمداران هستش ولی از نظر کیفیت برندهایی مثل شارپ یا توشیبا و یا حتی فیلیپس بهتر عمل کردن . نمیخوام چیزی بخرم که فردا پشیمون بشم . من علاقه خاصی به سونی دارم ولی در مورد ال سی دی یه خورده قضیه فرق میکنه و چون این صنعت جدیده با اطمینان نمیشه گفت سونی بهترینه چون در این مورد تجربه زیاد مهم نیست بلکه تکنولوژی این صنعت حرف اول رو میزنه .مهدی جون البته من نمیگم چه مدلی بخر ولی Lcd همیشه سامسونگ بهترینه و پیشنهاد میکنم دور و بر ساسونگ یه چیزی رو انتخاب کن.
سونی هم خوبه ولی سامسونگ هم جا افتاده تره و نسبت سونی امکانات بیشتری دار.
در مورد سری اسکارلت ال جی هم اطلاعاتی در موردش ندارم ولی اون هم باید خوب باشه.