خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

3. هیچ فرقی نداره اگر کسی تفاوتی دیده مربوط به تنظیمات بوده ولی 40a650 رزولوشن واقعیش 1080 هست ولی مدل 32 اینچ نیستش که علتشم اینه که توی اون سایز این رزولوشن تشخیص داده نمیشه.
خیلی ممنونم که جواب دادین ولی این که میگین مدل 32 ، full hd ـه واقعی نیست پس اگه این طوره خریدار برای چی باید بابت full hd بودنش پول بده در صورتی که در این سایز full hd واقعی وجود نداره و در حرف شما تناقض هم وجود داره شما میگی که هیچ فرقی نداره در صورتی که باز میگی full hd واقعی در 32 وجود نداره ممنون میشم یکم این قسمت را روشن تر پاسخ بدین،مرسی
یه سوال دیگر هم دارم : اگه من یه lcd tv بگیرم چطور میتونم ازش صدای دالبی بگیرم؟مرسی

آخرین ویرایش:
خیلی ممنونم که جواب دادین ولی این که میگین مدل 32 ، full hd ـه واقعی نیست پس اگه این طوره خریدار برای چی باید بابت full hd بودنش پول بده در صورتی که در این سایز full hd واقعی وجود نداره و در حرف شما تناقض هم وجود داره شما میگی که هیچ فرقی نداره در صورتی که باز میگی full hd واقعی در 32 وجود نداره ممنون میشم یکم این قسمت را روشن تر پاسخ بدین،مرسی

عزیز تو سایز 32 اینچ هم ful hd هست ولی چون این سایز اندازش خیلی بزرگ نیست تفاوت بین ful hd وhd خیلی زیاد نیست چون سایزش کو چیکه ولی هر چی سایز بالاتر میره به علت بزرگتر شدن صفحه اندازه پیکسلها یکم بزرگتر میشه در مدل hd...................................................... اگه شما یه lcdتو سایز 40 اینچ مقایسه ای بین hd با ful hd بدی میبینی تفاوت این دو رزولیشن با هم خیلی زیاد تو کیفیت تصویر اما تو سایز 32 اینچ این تفاوت کیفیت به علت کوچیکتر بودن اندازه کمتره نسبت به 40 اینچ هر چی سایز lcd بالاتر میره این اختلاف کیفیت تو تصویر بیشتر میشه به خاطر همین الان توشیبا داره lcd های خودش به نام رگزا برای سال اینده با رزولیشن 4000 پیکسل میده که این برای سایزهای خیلی بزرگ عالی ولی تو سایز 32 اینچ هم ful hd بدون شک هست

من میخوام یک lcd 26اینچ بگیرم برای ps3 ...نمیدونم سونی بگیرم یا سامسونگ...!!!!خوب سونی خوبه ولی 26 اینچ هاش سری s و u هست ..سامسونگم خوبه..نمیدونم سونی بگیرم که قیمتش یکم زیاده یا سامسونگ.. ..قیمت برام مهم نیست فقط کیفیت و با صرفه تر بودن ..اگه راهنمایی کنین ممنون میشم....امید وارم منظورم رو فهمیده باشین..خیلی بد گفتم:-":biggrin1:

سامسونگ از سری 3و4 فقط 26 اینچ داره که جالب نیستن. همون سونی سری s بهتره.
اگه من یه lcd tv بگیرم چطور میتونم ازش صدای دالبی بگیرم؟
حداقل امکانات برای داشتن صدای دالبی داشتن سینما خانگیه

هر جور میل شماست ولی من w400 رو پیشنهاد میکنم...;)

منم دوست دارم این مدل رو بگیرم ولی قیمتش بالاست و بنظر من پرداخت این اختلاف قیمت در مقایسه با تفاوت کیفیتش با سایر هم رده های خودش از برندهای دیگه اصلا بصرفه نیست . مگه این مدل چقدر با سامسونگ a650 و یا سری v400از نظر کیفیت تفاوت داره که بخوای 700 تومن بابتش بیشتر بدی ؟

شما مطمئنی ؟:smile:
شما بهتره اخرین مدل رگزا توشیبا رو با a650 سام مقایسه نکنی چون از نظر قیمت زمین تا اسمون متفاوتن و بهتره هر مدل رو با توجه به زمان عرضه و تکنولوزی ساخت با مدل های مشابه از برند های دیگه مقایسه کرد
مسلما الان همه میدونن بهترین پلاسمای جهان در اختیار پانا سونیک هست
یا در مورد پایونیر که مطمئنا از برند هایی که نام بردید خیلی با کیفیت تر هست همه میدونن بهترین کیفیت Lcd رو داره ولی همیشه در خرید به چیز های دیگه هم دقت کرد اینجاست که قیمت تنوع مدل هم به اندازه کیفیت برا خریدار اهمیت پیدا میکنه
مثلا شما این مدل پایونیر رو ببینین به نظر من که بی نظیره یه Led tv عالی و یونیک
http://reviews.cnet.co.uk/televisions/0,39030219,49300333,00.htm
و مقایسه کنین با این مدل سام سونگ
که محصول اکتبر 2008 هست
http://reviews.cnet.co.uk/televisions/0,39030219,49299289,00.htm
میبینید پس سامسونگ از لحاظ کیفیت در این دوران اینقدر بالا هست که هم از لحاظ فروش اول باشه هم تولید
و اینم از اخرین مدل های رگزا توشیبا که شما معتقید کیفیت بلاتری نسبت به بقیه LCD tv ها داره و لطفا به امتیاز 3 تا lcd که گذاشتم توجه کنین
http://reviews.cnet.co.uk/televisions/0,39030219,49300744,00.htm
خوب پس میبینید که تموم بازار اون حرفهایی نیست که از بچگی تو گوشمون خوندن
که سونی اخرت کیفیته و سامسونگ اشغاله یا پانا و پایونیر حرفی برا گفتن ندارن
و در اخر هم tv سونی میزارم که خودتون قضاوت کنین که همون w4000 یا به قول خودمون w400
http://reviews.cnet.co.uk/televisions/0,39030219,49298631,00.htm
اگر بنا به انتخاب بر اساس قیمت باشه اصلا نباید کسی بره طرف سونی :دی
چون می تونی با پولی کمتر بری بهترین مدل سامسونگ که همون سری 9 هست رو بخری...سری 9 سامسونگ واقعا چیز عالی ایه...
شما برو مدلPFL9703 از فیلیپس رو نگاه کن.خیلی چیز عالی ایه...42 اینچش 3200000تومان.واقعا آدم بره برای چی 3800000تومان پول بده برای سونی؟(x450)
در ضمن ما بحثمون سر lcd هست نه پلاسما و led...

آقا مهدی الان اختلاف قیمتش با a650 توی سایز 32 اینج 300 تومنه.

در سایزهای بالاتر اختلاف قیمت بیشتر میشه . ببینم چی میشه اگه نتونستم a650 (بدون گارانتی) توی بانه پیدا کنم یدونه اسکارلت میگیرم اونم کنتراستش 50000 و فکر کنم 100 هرتز باشه قیمتش هم خیلی مناسبه .

در سایزهای بالاتر اختلاف قیمت بیشتر میشه . ببینم چی میشه اگه نتونستم a650 (بدون گارانتی) توی بانه پیدا کنم یدونه اسکارلت میگیرم اونم کنتراستش 50000 و فکر کنم 100 هرتز باشه قیمتش هم خیلی مناسبه .

مهدی ، lcd منم مارک LG هست ، همون اولا هم خریدم ، فکر میکنم کنتراستش 1 به 5000 باشه ، خیلی خیلی هم ازش راضی ام ، سایزشم 37 اه و HD ready هم هست ، اگه تونستی کره ای شو پیدا کنی ، بخرش ، همین الان tv های سامسونگ به غیر از a650 ، منظورم مدلای پایینش که hd ready هست ، در برابر تیوی من مثل اسباب بازی میمونن ، بدون تعارف میگم اگه تونستی a650 بگیری ، بگیر ولی اگه نتونستی فکر نکن که LG جنس بدیه و اینا .... ، حتما بخر LG رو ، چونکه من تا الان ، حدود 1 سال و خورده ایه که دارم استفاده میکنم و خیلی ازش راضیم ، پس به ترتیب اولیت و جیبت پایین برات مینیویسم :

اول سری X سونی ، بعد w400 ، بعدش A650 و بعدش اسکارلت کره ای :دی

مرسی از راهنمایی هاتون سوال آخر من هم جواب بدین ممنون میشم، به نظر شما 32a650 بهتر است یا 32w400 ؟ فقط سایز 32شون و اینکه آیا 32a650 هم dvb داره؟ 32w400 چطور؟ مرسی

خودتون قضاوت کنین که همون w4000
منظورتون W4100 بود دیگه، درسته؟
فیلیپس هم مدلهای high endش فوق العادست. حرف نداره. الان هم اکثر پنل های TVهای الجی رو فیلیپس میزنه
اگه راحت گیر میومد بدون شک میگیرفتم
اونم کنتراستش 50000
اینقدر به کنتراست داینامیک دقت نکنید تو رو خدا. بخدا اینا همش جنبه تبلیغاتیه
بابا T220 سامسونگ کنتراستش 1:50000 هست ولی نمیدونم چرا توی لابراتوار cent کنتراستس که ازش بدست آوردن 1:890 بود.
الجی الان یه خونه تکونی کرده و روز به روز داره بیشتر پیشرفت میکنه. پس جز گزینه هاتون قرارش بدید

مرسی از راهنمایی هاتون سوال آخر من هم جواب بدین ممنون میشم، به نظر شما 32a650 بهتر است یا 32w400 ؟ فقط سایز 32شون و اینکه آیا 32a650 هم dvb داره؟ 32w400 چطور؟ مرسی

خب مسلما سونی بر سامسونگ برتری داره ولی نه انقدر که خیلی محسوس باشه مخصوصا اینکه میخوای 32 بخری. بنظر من پرداخت پول بیشتر برای خرید سونی خیلی منطقی نیست چون این مدل سامسونگ هم خیلی عالیه .در مورد dvb هم راستش اطلاعی ندارم .

دوستان
همونطور که مهدی جان گفتن LCD های Sony حرف نداره Samsung هم همینطور من خودم A650 دارم و راضی هم هستم .
بین A650 و W400 توی " 32 تفاوت قیمت 300 تومان ه که خوب تو سایز های بالا خیلی بیشتر .
در کل من راضی هستم و اینم بگم که هر دوشون خوبن .
اگر دوست دارید پول بیشتری خرج کنید و کلا از Sony یشتر خوشتون میاد خوب W400 بگیرید که حرف نداره .
ولی خوب 300 تومان هم کم پولی نیست و فکر نمی کنم خیلی تفاوت بین این دو مدل وجود داشته باشه .
در کل من از A650 راضیم و فعلا که باهاش مشکلی نداشتم .

اینقدر به کنتراست داینامیک دقت نکنید تو رو خدا. بخدا اینا همش جنبه تبلیغاتیه
بابا T220 سامسونگ کنتراستش 1:50000 هست ولی نمیدونم چرا توی لابراتوار cent کنتراستس که ازش بدست آوردن 1:890 بود.
الجی الان یه خونه تکونی کرده و روز به روز داره بیشتر پیشرفت میکنه. پس جز گزینه هاتون قرارش بدید

پس به چی دقت کنیم ؟ خب الان به همه نوشتن فول اچ دی ، 2 مگا پیکسل و... تنها تفاوتی که در مشخصات ذکر شده و در کاتالوگها میشه دید همین کنتراسته .
این جمله آخر کنایه ای بود و یا جدی ؟ چون با توجه به کیفیتی که از مدلهای جدید ال جی دیدم بنظرم خیلی خوب اومد مخصوصا اینکه قیمتشون هم خیلی خوبه . شاید همین فردا برم یه اسکارلت 42 اینچ بخرم که به جرات میتونم بگم یکی از خوشگلترین ال سی دی های بازاره (مدل 606) قیمتش بدون گارانتی توی کرمانشاه هم 1300000 تومنه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or