خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

والا سونی ، پاناسونیک و دایو هم هست که قیمتاشون 40 ، 50 ،60 تومنه ، ولی میدونی چیه ؟ وقتی یه کابل 50 تومنی میخری ، فقط پول اسمشو دادی ، منظورم همین کابل های سونی و پاناسونیک اه که 50 قیمت دارن ولی اصلا و ابدا ، نصف کابل van den hal کیفیت ندارن ، مخصوصا توی ps3 من با کابل 50 تومنی daiyo نویز می بینم ، به هر حال خود دانی ولی اینو بدون که هزینه کردن روی کابل ، ارزش داره و اصلا پول هدر دادن نیست ، آقای اکبری میگن که توی یه سیستم HI-FI باید 20 درصد کل سیستم رو برای کابل هزینه کنی ، ما اینجا از سیستم HI-FI صحبت نمی کنیم ولی PS3 و یه HDTV خوب میتونن قسمتی از یه سیستم مولتی مدیای خوب باشن ، پس حتما میشه واسشون یه کابل خوب تهیه کرد :smile:.

یه دسمال عینک ، از اونایی که جنسشون مثل مخمله و یه نمه حوله ای میزنن بیگیر و خوب با آب خیسش کن و بعد خوب فشارش بده تا تمام آبش بره ، بعدش در حالی که TV خاموشه روش بکش تا لکه بره ، به همین راحتی :smile: .

ممنون .
من وقتي سلطان رو روشن مي كنم صداي قشنگ اولش يك لحظه قطع و وصل ميشه .
ممكنه از كابل باشه ؟
ديگه از چيا ميتونه باشه ؟
وقتي HDTV رو مثلا 2 دقيقه روشن ميزارم و بعد سلطان رو روشن مي كنم ديگه اين مسئله نيست .
GOOD LUCK

خوب من هم بالاخره این LA32A650 رو گرفتم . بسیار بسیار عالی :biggrin1:
فقط یه سوال از امیرخان :biggrin1: این Van Den Hal رو از کجا تهیه کنم ؟ قیمتش چنده ؟

این Van Den Hal رو از کجا تهیه کنم ؟ قیمتش چنده ؟

فروشگاه نکیسا نمایندگی این برند اه ، باهاشون تماس بگیر ، تلفن :02188762084

قیمتشم تا جایی که من می دونم برای مدل معمولی 112 هزار تومان و برای سری ریفرنس 330 هزار تومان

به نظر من برای ps3 مدل 112 هزار تومنی ش عالیه . خودم در اولین فرصت حتما می گیرم .

....امیرخان :دی

دوستان،
بیخودی پول زیاد برای کابل HDMI ندین!! هیچ فرقی بین کابل گرون و ارزون نیست.

سایت CNET که یک سایت بسیار معتبر در این زمینه هست، میگه هیچ فرقی بین کابل 20$ و 200$ نیست:eek:
خودشون هم برای تستهاشون کابل 20$ استفاده میکنن.

لینک مقاله:

http://asia.cnet.com/digitalliving/tips/0,3800004921,62038896-3,00.htm#3

این هم قسمت مهم مقاله:

The editors at CNET are so confident that cheap HDMI cables offer identical performance, we've been using inexpensive Monoprice HDMI cables in the CNET Home Theater Lab for more than a year with no issues.

پس پولتون رو برید جای دیگه خرج کنید:cool:

آخرین ویرایش:
دوستان،

سایت CNET که یک سایت بسیار معتبر در این زمینه هست، میگه هیچ فرقی بین کابل 20$ و 200$ نیست:eek:

لینک مقاله:

این هم قسمت مهم مقاله:

The editors at CNET are so confident that cheap HDMI cables offer identical performance, we've been using inexpensive Monoprice HDMI cables in the CNET Home Theater Lab for more than a year with no issues.

ببین عزیز جان ، هیچ کس نمی تونه اهمیت کابل ها در یک سیستم رو انکار بکنه و به تعداد همین نظریاتی که بیشترشون جهت گیری های خاصی در زمینه تبلیغ و خراب کردن برندی رو دارن ، نظریاتی هست که فرق بین یک کابل معمولی و یک کابل پر سرعت رو توضیح داده ، و اگه اینجور بود که میگفتی که قطعا اینطوری نیست و نخواهد بود ، کمپانی های کابل سازی همچون monster که در این زمینه پیش تاز هستند ، باید تا الان درشونو تخته میکردن میرفتن پی کارشون ، تازه 100 دلار و 200 دلار که پولی نیست عزیز جان ، قیمت کابل ها در سیستم های high end تا 20 و 30 هزار دلار هم میرسه که ......

من اینجا از اسباب بازی های تجاری که تو خونه همه پیدا میشه ، مثل این سینماهای خانگی تجاری که برای تبلیغ بیشتر یه خروجی HDMI ام تنگش گذاشتن صحبت نمی کنم ، من دارم از PS3 که به نظرم یه مالتی مدیای قدرتمنده و یه HDTV خوب بالای 37 اینچ صحبت میکنم :smile: و حتما این نیازمند یک کابل خوبه .

به هر حال از من گفتن بود ، خواستین 30 ، 40 تومنو میریزین دور ، نخواستین میرین درستشو خرید میکنین .........صلاح مملکت خویش همیشه خسروان دانند !

دوستان،

لینک مقاله:

این هم قسمت مهم مقاله:

دوست عزیز این حرف کاملا غیر علمی هست
چون ما نمیتونیم فرقش رو احساس کنیم نمیتونیم بگیم هیچ فرقی نداره
در صورتی که شما میتونی با مقایسه دو تا کابل آنتن با کیفیت و بی کیفیت تفاوت رو ببینی
ممکنه بگی ربطی نداره
ولی تو آلیاژ و دقت کار و رساناهایه استفاده شده در دو سر پورتها و مقدار طلای مصرفی
خیلی با هم متفاوت هستن
که این هم در طولانی مدت میتونه استفاده از کابلهایه ارزون قیمت به وسایل
الکترونیکی صدمه وارد کنه;)

السلام علیک وعلی الارواح اللتی حلت بفنائک یاشهید الطف

چه کابل hdmi برای تلوزیون 22 lcd سامسونگ خوبه ؟؟؟مگه کابل خوب وبد داره برای کیفیت تصویر بازی؟ من شش ماه قبل یه کابل hdmi گرفتم که سیمش کلفت نبود تازه بسته بندیش نایلونی بود ممکنه جنس بد گرفتم؟
%20العراقي1.jpg

اتفاقا دیروز توی یه سایت فوق العاده معروف در مورد اینکه چه نوع کابلی برای چه نوع مصرفی خوبه نوشته بودن. تازگیا دنون یه کابل زده قیمتش 500دلاره
http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1116202
هووووووووو اینقدر تفاوت هست که بعضی مواقع میخوره تو ذوقت. این کابلی که من دارم(از اینا که سامی با سینما خانگیاش مجانی میده) وقتی باهاش 360 یا ps3 رو وصل میکنم چنان نویزی میده(به شکل خطهای آبی کشیده) فوق العاده زشت میشه تصویر

اتفاقا دیروز توی یه سایت فوق العاده معروف در مورد اینکه چه نوع کابلی برای چه نوع مصرفی خوبه نوشته بودن. تازگیا دنون یه کابل زده قیمتش 500دلاره
http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1116202

هووووووووو اینقدر تفاوت هست که بعضی مواقع میخوره تو ذوقت. این کابلی که من دارم(از اینا که سامی با سینما خانگیاش مجانی میده) وقتی باهاش 360 یا ps3 رو وصل میکنم چنان نویزی میده(به شکل خطهای آبی کشیده) فوق العاده زشت میشه تصویر

به، این لینک شما هم که دقیقآ حرف منو تایید میکنه:

spending $75 on HDMI cables seems reasonable. But most A/V experts advise against it. The main reason being a $10 6-foot cable typically performs just as well as one priced five times that.

فرق بین کابل رو من خوب میفهمم. خودم برای X360 از آمریکا کابل Component Monster Video گرفتم ($100):love:. کابل Component ماهوارم هم مانستر هست.
ولی کابل HDMI که باهاش PS3 رو به تلویزیونم (40W400) وصل کردم و گرون خریدم هیچ فرقی با کابل ارزونی که DVD Player سونیمو باهاش به TV زدم نداره:eek:
فرق کابل خیلی مهم هست. من تا امروز هم همه کابل هامو درجه یک گرفتم، چه صوتی (سیستم Home Cinema من شامل یک امپ Harman Kardon هست با ست کامل باند Acoustic Energy) ، چه تصویری. ولی اینطور که من خودم تجربه کردم و همه سایتهای معتبر میگن، برای تکنولوژی HDMI فرقی بین کابل وجود ندارد:cool:

راستی W400 جدآ کیفیت خوبی داره:biggrin1:

آخرین ویرایش:
نمیدونم والا شاید شما درست میگید. چون کابل گرون قیمت ندارم نمیتونم بگم حرفتون غلطه یا درست:دی
ولی Cnet اعصاب منو خورد کرده. همش به فکر جیب مردمه:دی به خاطر مسائل مالی امتیازاتشو تغییر میده
راستی W400 جدآ کیفیت خوبی داره
توی صحنه های سریع خوب جواب میده؟

توی صحنه های سریع خوب جواب میده؟

عالی جواب میده!:love:
ابن سومین LCD من هست، بعد از سامسونگ M61 و توشیبا X3500 و واقعآ میتونم بگم هم تصویرش عالیه و هم سرعتش.
البته منم کلی وقت گذاشتم با DVD ها و Blu-ray های مختلف تنظیمش کردم تا هونطور که میخوام باشه.

اگه کسی علاقمند هست میتونم تنظیماتم رو ایجا پست کنم:cool:

این کابل 112 تومنیا:biggrin1:برای مانیتور ها هم خوب جواب میده؟:blushing:

والا اینا فقط HDMI to HDMI داره و اگه مانیتور HDMI ساپورت هم باشه ، بازم اصلا توصیه نمیشه که برای سایز کوچیک ، از این مدل حریداری بشه ، حداقل باید یه HDTV ، سایز 37 باشه تا این کابل براش خریداری بشه ، حالا 32 هم میشه یه کاریش کرد ولی مانیتور اصلا نیازی به این چیزا نداره ، همون 20 تومنیشم زیادیه :smile:.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or