خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

دوست عزیز اینجا اصلا محصولات شرکتایی که تخصصشون توی کابل هست وجود نداره.
باید از همین برندهایی که هست بگیری. سونی و پاناسونیک کابلهای خوبی دارن

اينم عكسها

كيفيت تصوير خيلي خوبه محصوصا وقتي با لپتاپ وصل ميكنم. ولي تو بازي يكم تصوري كشيده است كه تقريبا چيزي از جذابيت بازي كم نميكنه.
اگه صداش اینطور باشه که خیلی بده ،ضد حاله که!!
کاریش نمیشه کرد؟مثلا با کابل دیگه ای وصلش کنیم

زياد ضد حال نيست چون از يه جايي به بعد ديگه بقيه رو پخش ميكنه به شرط اينكه صدا قطع نشه. با وروديهاي ديگه هم ميشه بهش صدا وصل كرد.... ولي شما يه جاي ps3 رو بگو كه فقط خروجي صدا داشته باشه!!!!!

سلام رفقا:biggrin1:
من از این مانیتور AOC خیلی خوشم اومده.اگه BENQ گیرمم نیاد یه دونهAOC اینا حتما میگیرم
این همه دوستان هم که در مورد کشیدگی تصویر صحبت میکنن من توی عکسهایی که بچه ها زحمت کشیدن گذاشتن چیزی احساس نمیکنم.
کسی میدونه نمایندگی BENQ کجاست.اگه میدونید یه شماره ای آدرسی چیزی به من بدید.

سلام رفقا:biggrin1:
من از این مانیتور AOC خیلی خوشم اومده.اگه BENQ گیرمم نیاد یه دونهAOC اینا حتما میگیرم
این همه دوستان هم که در مورد کشیدگی تصویر صحبت میکنن من توی عکسهایی که بچه ها زحمت کشیدن گذاشتن چیزی احساس نمیکنم.
کسی میدونه نمایندگی BENQ کجاست.اگه میدونید یه شماره ای آدرسی چیزی به من بدید.
از كشيدگي چيز زيادي احساس نميكني.
فيلمارو هم با زيرنويس پخش ميكنه...
هرچند من يه فيلم گزاشتم وزيرنويسشو پخش نكرد(زيرنويس فارسي پخش نميكنه...)

آخرین ویرایش:
درود بر دوستان عزیز
من فقط میدونم ایران نارا افزار وارد کننده بنکیو هستش و تمامی مانیتور ها رو با گارانتی صفر پیکسل میده ولی نمی دونم این مدلهایی رو که می گین داره یا نه . اینم تلفن شرکتش هست ۸۸۷۴۳۰۱۵

پاینده باشید

سلام.
از دوستان کسی مشکل منو داشته؟
من یک تلویزیون X-vision خریدم.وقتی فیش های SD کنسول رو وصل میکنم یعتی وقتی از Input AV1 یا AV2 استفاده میکنم به محض عوض شدن فریم صفحه تار میشه و بعد از چند ثانیه خوب میشه این حرکت تو بازی ها که دائم فریم عوض میشه خیلی اذیت میکنه.ولی در حالت HDکه میذارم یا همون Input Component تصویر کاملا واضح و صاف است.(این مشکل برای همه ی کنسولام هست)/
کمک لطفا

سلام.
من یک تلویزیون X-vision خریدم.وقتی فیش های SD کنسول رو وصل میکنم یعتی وقتی از Input AV1 یا AV2 استفاده میکنم به محض عوض شدن فریم صفحه تار میشه و بعد از چند ثانیه خوب میشه این حرکت تو بازی ها که دائم فریم عوض میشه خیلی اذیت میکنه.ولی در حالت HDکه میذارم یا همون Input Component تصویر کاملا واضح و صاف است.(این مشکل برای همه ی کنسولام هست)/
کمک لطفا
خوب چرا با همون component که میگی مشکل نداره بازی نمیکنی؟
از تلویزیونی که مادیران پشتش باشه بیشتر از این انتظار نمیره!
میثم جان آخه قربونت برم این رسم ایرانی هاست :biggrin1:میگن میاریم ولی نمیارن.سر کار میزارن آدم رو.حالا جای دیگه ای سراغ ندارید:biggrin1:؟
اون دوستمون بالا شماره ی نماینده بنکیو گذاشته هر چند امیدی نیست ولی یه زنگ بزن شاید فرجی شد

سلام.
کمک لطفا
دوست عزیز این مشکل زمانی برات پیش میاد که داری demo های بازی رو نگاه میکنی؟

من میخوام مانیتور 2053 بگیرم
16:10 که نیست؟ اگه هست تصویر کشیده میشه یا تصویر بسته میشه؟
اگه کسی از این مدل داره لطفا راهنمایی کنه

مرسی

میخواستم بعد از اون مدل هلندی دست ساز بهترین کابل چیه و قیمتش چنده ؟

والا سونی ، پاناسونیک و دایو هم هست که قیمتاشون 40 ، 50 ،60 تومنه ، ولی میدونی چیه ؟ وقتی یه کابل 50 تومنی میخری ، فقط پول اسمشو دادی ، منظورم همین کابل های سونی و پاناسونیک اه که 50 قیمت دارن ولی اصلا و ابدا ، نصف کابل van den hal کیفیت ندارن ، مخصوصا توی ps3 من با کابل 50 تومنی daiyo نویز می بینم ، به هر حال خود دانی ولی اینو بدون که هزینه کردن روی کابل ، ارزش داره و اصلا پول هدر دادن نیست ، آقای اکبری میگن که توی یه سیستم HI-FI باید 20 درصد کل سیستم رو برای کابل هزینه کنی ، ما اینجا از سیستم HI-FI صحبت نمی کنیم ولی PS3 و یه HDTV خوب میتونن قسمتی از یه سیستم مولتی مدیای خوب باشن ، پس حتما میشه واسشون یه کابل خوب تهیه کرد :smile:.

بهترين راه پاك كردن شيشه HDTV ها چيه (رد دست) ؟

یه دسمال عینک ، از اونایی که جنسشون مثل مخمله و یه نمه حوله ای میزنن بیگیر و خوب با آب خیسش کن و بعد خوب فشارش بده تا تمام آبش بره ، بعدش در حالی که TV خاموشه روش بکش تا لکه بره ، به همین راحتی :smile: .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or