اگه صداش اینطور باشه که خیلی بده ،ضد حاله که!!
کاریش نمیشه کرد؟مثلا با کابل دیگه ای وصلش کنیم
از كشيدگي چيز زيادي احساس نميكني.سلام رفقا:biggrin1:
من از این مانیتور AOC خیلی خوشم اومده.اگه BENQ گیرمم نیاد یه دونهAOC اینا حتما میگیرم
این همه دوستان هم که در مورد کشیدگی تصویر صحبت میکنن من توی عکسهایی که بچه ها زحمت کشیدن گذاشتن چیزی احساس نمیکنم.
کسی میدونه نمایندگی BENQ کجاست.اگه میدونید یه شماره ای آدرسی چیزی به من بدید.
میثم جان آخه قربونت برم این رسم ایرانی هاست :biggrin1:میگن میاریم ولی نمیارن.سر کار میزارن آدم رو.حالا جای دیگه ای سراغ ندارید:biggrin1:؟مگه نگفتی سایت رایانه گفته که میارم(همون بنکیوها )
خوب چرا با همون component که میگی مشکل نداره بازی نمیکنی؟سلام.
از دوستان کسی مشکل منو داشته؟
من یک تلویزیون X-vision خریدم.وقتی فیش های SD کنسول رو وصل میکنم یعتی وقتی از Input AV1 یا AV2 استفاده میکنم به محض عوض شدن فریم صفحه تار میشه و بعد از چند ثانیه خوب میشه این حرکت تو بازی ها که دائم فریم عوض میشه خیلی اذیت میکنه.ولی در حالت HDکه میذارم یا همون Input Component تصویر کاملا واضح و صاف است.(این مشکل برای همه ی کنسولام هست)/
کمک لطفا
اون دوستمون بالا شماره ی نماینده بنکیو گذاشته هر چند امیدی نیست ولی یه زنگ بزن شاید فرجی شدمیثم جان آخه قربونت برم این رسم ایرانی هاست :biggrin1:میگن میاریم ولی نمیارن.سر کار میزارن آدم رو.حالا جای دیگه ای سراغ ندارید:biggrin1:؟
دوست عزیز این مشکل زمانی برات پیش میاد که داری demo های بازی رو نگاه میکنی؟سلام.
از دوستان کسی مشکل منو داشته؟
من یک تلویزیون X-vision خریدم.وقتی فیش های SD کنسول رو وصل میکنم یعتی وقتی از Input AV1 یا AV2 استفاده میکنم به محض عوض شدن فریم صفحه تار میشه و بعد از چند ثانیه خوب میشه این حرکت تو بازی ها که دائم فریم عوض میشه خیلی اذیت میکنه.ولی در حالت HDکه میذارم یا همون Input Component تصویر کاملا واضح و صاف است.(این مشکل برای همه ی کنسولام هست)/
کمک لطفا
بهترين راه پاك كردن شيشه HDTV ها چيه (رد دست) ؟
ممنون :smile:
GOOD LUCK
میخواستم بعد از اون مدل هلندی دست ساز بهترین کابل چیه و قیمتش چنده ؟
بهترين راه پاك كردن شيشه HDTV ها چيه (رد دست) ؟