خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

این مانیتور(AOC) یکی از مشکلات بارزش همین طور که کاربر leonard_Cohen ازش عکس گذاشته ومشخص هم هست همون حاله ای هست که اطراف تصویر میفته و وقتی تصویر سیاه میشه بیشتر مشخص میشه!
البته تمام مانیتورهای lcd برای اینکه در سیاه نور داشته باشن در 4 طرفشون لامپ فلورسنت (مهتابی) قرار میدهند!و همه این مشکل رو در سیاه دارن
ولی اگه dcr فعال باشه و خونه هم حداقل یک لامپ روشن باشه(ظلمات نباشه) بهتون قول میدم مشکی مشکی ببینین! آما dcr هم همه میدونن مشکلات خاص خودشو داره و اون اینه که اگه زیاد از سیاه به روشنی تصویر بره چون پردازشگر تصویر این کار تنظیم کنتراست رو انجام میده شما میتونین ببینین که تصویر به ارامی ااز سیاهی به روشنایی میره و اصلا رضایت بخش نیست
که در بازیهای جدید به این امر توجه شده و هیچ وقت کل بازی سیاه سیاه نمیشه
نمونه اش شاهزاده فارس مرحله آخرش که همیشه یه نور در مرکز بازی هست!
تازه تمام بازی های جدید هم 16.9 رو ساپ=ورت میکنن هم 16.10 و البته از 16.10 بیشتر چون مانیتورهای بیشتری تو این رنج داریم!
تازه یک دلیل عمده نور پشت صحنه در مانیتورها ال سی دی وجود یک صفحه محافظ از ال سی دی هست که مهندس ارشد مادیران گفت این 2230fm هم داره
که این محافظ علی رغم این مشکل هاله نور مزیت بزرگی هست
تازه بهتون قول میدم اون هاله سفید تو همه مانیتورها هست و اصلا به چشم نمیاد
باز هم میگم منتظر جنس جدید از بنکیو یا سامسونگ یا هر برندی با قیمت متناسب جهانی باشین که هم تکنولوژی جدیدتر دارن هم قیمت نازلتر
مثلا الان ایسوس مانیتور فول اچ دی سلپورت 1920 1200 رو با hdmi داره میده
190 دلار
رجوع شود به newegg

البته تمام مانیتورهای lcd برای اینکه در سیاه نور داشته باشن در 4 طرفشون لامپ فلورسنت (مهتابی) قرار میدهند!و همه این مشکل رو در سیاه دارن
ولی اگه dcr فعال باشه و خونه هم حداقل یک لامپ روشن باشه(ظلمات نباشه) بهتون قول میدم مشکی مشکی ببینین! آما dcr هم همه میدونن مشکلات خاص خودشو داره و اون اینه که اگه زیاد از سیاه به روشنی تصویر بره چون پردازشگر تصویر این کار تنظیم کنتراست رو انجام میده شما میتونین ببینین که تصویر به ارامی ااز سیاهی به روشنایی میره و اصلا رضایت بخش نیست
که در بازیهای جدید به این امر توجه شده و هیچ وقت کل بازی سیاه سیاه نمیشه
نمونه اش شاهزاده فارس مرحله آخرش که همیشه یه نور در مرکز بازی هست!
تازه تمام بازی های جدید هم 16.9 رو ساپ=ورت میکنن هم 16.10 و البته از 16.10 بیشتر چون مانیتورهای بیشتری تو این رنج داریم!
تازه یک دلیل عمده نور پشت صحنه در مانیتورها ال سی دی وجود یک صفحه محافظ از ال سی دی هست که مهندس ارشد مادیران گفت این 2230fm هم داره
که این محافظ علی رغم این مشکل هاله نور مزیت بزرگی هست
تازه بهتون قول میدم اون هاله سفید تو همه مانیتورها هست و اصلا به چشم نمیاد
باز هم میگم منتظر جنس جدید از بنکیو یا سامسونگ یا هر برندی با قیمت متناسب جهانی باشین که هم تکنولوژی جدیدتر دارن هم قیمت نازلتر
مثلا الان ایسوس مانیتور فول اچ دی سلپورت 1920 1200 رو با hdmi داره میده
190 دلار
رجوع شود به newegg
البته هر چي بيشتر صبر كني مدلاي بيشتر و بهتر هم ميان. اما فكر نكنم اون ماركايي كه گفتي وقتي تو ايران بيان قيمتشون از اون چيزي كه تو سايتاي خارجي نوشته كمتر باشه مثلا تو اين لينك قيمت همين مانيتور حدود 270 دلار هست در صورتي كه تو ايران ارزونتره (ممكنه به خاطر اين باشه كه هنوز مارك معروفي نشده). ولي به نظر من هم اگه بنكيو و ... يه همچين مانيتوري رو بدن خيلي خوب ميشه .

در كل خيلي ممنون از كسايي كه راهنمايي كردن.

مطمئنید؟
اصولا همه فیلمها و بازی ها aspect ratioشون 16:9 هست نه 16:10
اینارو با استانداردهای HDTV میسازن نه با استاندارد مانیتور
ولي به نظر من هم اگه بنكيو و ... يه همچين مانيتوري رو بدن خيلي خوب ميشه .
دادن. اینجا گیر نمیاد! خیلی زود تر از AOC
----------------------
برادر leonard میشه از بازیایی که یه مقدار رنگ و لعابشون زیاده مثل pop و mirrors edge عکس بگیری؟
ممنون میشم

آخرین ویرایش:
----------------------
برادر leonard میشه از بازیایی که یه مقدار رنگ و لعابشون زیاده مثل pop و mirrors edge عکس بگیری؟
ممنون میشم

سلام
فعلا این یکی رو داشته باشید امشب از همین پرنس واستون چند تا عکس دیگه میذارم (mirror ندارم ) با چند تا بازی دیگه
الان باید برم جایی آخر شب ردیفش میکنم ;)

سلام
میشه از این مانیتور ها اطلاعاتی با ذکر منبع بگذارید . (با ذکر قیمت در ایران ):bash:
sony w400
samsung a650
در ضمن من مانیتور الجی اسکارلت هم من تو چندنا مغازه دیدم ( بقل پاساژ پایتخت و میلاد نور )
تا اون جا که من میدونم امکاناتش عالیه : 4 تا hdmi یکی dvi رزولوشن 1080p ظاهر عالی
دیگه بقیشو کسی میدونه بگه !!!

سلام
میشه از این مانیتور ها اطلاعاتی با ذکر منبع بگذارید . (با ذکر قیمت در ایران ):bash:
sony w400
samsung a650
در ضمن من مانیتور الجی اسکارلت هم من تو چندنا مغازه دیدم ( بقل پاساژ پایتخت و میلاد نور )
تا اون جا که من میدونم امکاناتش عالیه : 4 تا hdmi یکی dvi رزولوشن 1080p ظاهر عالی
دیگه بقیشو کسی میدونه بگه !!!
اینا مانیتور نیستن TV هستن
قیمتا هم به این شکله
w400 1370000
a650 950000

یه tv معرفی کنید که هم 1080p رو داشته باشه هم قیمت مناسب داشته باشه ؟؟
اصلی ترین رکن خرید یعنی بودجه رو مشخص نکردید. قیمت lcd خوب از 950 که آقا میثم گذاشته هست تا برو بالای 3-4 تومن:دی
w400 1370000
a650 950000
هر دو 32 اینچ هستن
----------
leonard ممنون

سلام
با تشکر از توجه دوستان
ببخشید دوستان ولی من فقط قیمت در خواست نکردم بلکه امکانات رو هم خواستم در ضمن میدونم سوالم تکراریه ولی برای بعضی ها از جمله من لازمه
میشه یک دستگاه (چه مونیتور چه تی وی ) به روز با
1- قیمت خوب ( زیر 1 تومن )
2-کیفیت خوب ( بدون کشیدگی تصویر - بدون تاری - بدون بهم ریختگی پیکسل )
3-ساپورت کامل تمام امکانات ps3 (چه از نظر پورت و چه از نظر رزولوشن مورد نیاز بازی ها )
4-ظاهر خوب
معرفی کنید .

32A650 SAMSUNG بهترین گزینست
زیر1تومن
کیفیت خوب
همه امکانات ps3 رو ساپورت میکنه. خیالت راحت همه چیزایی که بابتشون نگرانیو داره
از همه مهمتر ظاهر زیبا
برو بخر که برای خودت ساخته شده:دی

وقتي با hdmi وصل ميكنم صدا يه كم دير مياد و وقتي صدا قطع ميشه و چند ثانيه بعد وصل ميشه دوباره صدا يه كم دير مياد و كم كم زياد ميشه. مشكل از كجاست؟؟ فقط وقتي با hdmi وصل ميكنم اينجوري ميشه...

با سلام
من یه مانیتور خریدم 2253 سامسونگ وقتی که روشنش می کنم رو صفحش یه پیغام میاد با این عنوان analog digital شما میدونین این نوشته واسه چی میاد رو صفحه؟؟؟:confused:

با سلام
من یه مانیتور خریدم 2253 سامسونگ وقتی که روشنش می کنم رو صفحش یه پیغام میاد با این عنوان analog digital شما میدونین این نوشته واسه چی میاد رو صفحه؟؟؟:confused:

احتمالا منظورش اینه که کابل آنالوگ یا دیجیتال (DVI) رو به مونیتور وصل کنید، یا اینکه اگه هر دوتا به مونیتور وصل هستند یکی رو به عنوان پیش فرض انتخاب کنید...

سلام
دوستان من دیروز رفتم شریعتی سر ظفر مدل هارو دیدم و انتخابم شد همون Samsung A650 .
فقط یه چیزی کسی میدونه کجا میتونم این TV و قسطی بخرم .
یعنی کلا کجا TV قسطی میدن .
فقط سریع بگید که عجله دارم . :biggrin1:
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or