خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

با سلام
من یه مانیتور خریدم 2253 سامسونگ وقتی که روشنش می کنم رو صفحش یه پیغام میاد با این عنوان analog digital شما میدونین این نوشته واسه چی میاد رو صفحه؟؟؟:confused:

منظورت اگه گوشه مانيتورو ميگي اون طبيعيه چون داره سرچ ميكنه ولي جاي ديگه پيغام بده نميدونم

وقتي با hdmi وصل ميكنم صدا يه كم دير مياد و وقتي صدا قطع ميشه و چند ثانيه بعد وصل ميشه دوباره صدا يه كم دير مياد و كم كم زياد ميشه. مشكل از كجاست؟؟ فقط وقتي با hdmi وصل ميكنم اينجوري ميشه...

كسي ميدونه مشكل از كجاست؟؟؟؟؟؟

سلام 1 روز اینترنتم قطع بود
اینم دوتا عکس دیگه

یه دوستی ازم پرسیده بودن راجع به صدای این مونیتور که سر hdmi به مرور میاد یه مکس 4-5 ثانیه ای داره .. باید بگم که همه مدلهاش همین شکلی هستش من خودم 3 تا ازش خریدم همین بوده
مشکل خاصی نیست البته ولی بازم انتخاب با دوستان هستش
شایدم راه حلی داره که ما نمیدونیم و دوستان اهل فن بتونن راهنمایی کنن ;)

سلام 1 روز اینترنتم قطع بود
اینم دوتا عکس دیگه

یه دوستی ازم پرسیده بودن راجع به صدای این مونیتور که سر hdmi به مرور میاد یه مکس 4-5 ثانیه ای داره .. باید بگم که همه مدلهاش همین شکلی هستش من خودم 3 تا ازش خریدم همین بوده
مشکل خاصی نیست البته ولی بازم انتخاب با دوستان هستش
شایدم راه حلی داره که ما نمیدونیم و دوستان اهل فن بتونن راهنمایی کنن ;)

همه مودلاي كابل ها منظورت بود ديگه؟؟؟؟

اون كشيدگي تصويرو نميشه كاريش كرد كه بالا و پايين صفحه سياه بشه ولي تصوير كشيده نشه؟؟؟؟
با كابل خودش هم اگه درست بود ايندفعه 100% كابل مورد داره
با كابل خودش درست بود از وقتي با hdmi وصل كردم به مانيتور اينجوري شده

آخرین ویرایش:
همه مودلاي كابل ها منظورت بود ديگه؟؟؟؟

اون كشيدگي تصويرو نميشه كاريش كرد كه بالا و پايين صفحه سياه بشه ولي تصوير كشيده نشه؟؟؟؟

با كابل خودش درست بود از وقتي با hdmi وصل كردم به مانيتور اينجوري شده

سلام
نه عزیز 3 تا این مونیتور رو گرفتم همه صداشون مکث داره...
تصویر کشیده نمیشه که عزیز ؟ هیچ سیاهی هم نداره تو بازه های 1080 هم تست شده . از لحاظ کشیدگی هیچ کشیدگی وجود نداره
اینم عکسهای دیگه

آخرین ویرایش:
سلام
نه عزیز 3 تا این مونیتور رو گرفتم همه صداشون مکث داره...
تصویر کشیده نمیشه که عزیز ؟ هیچ سیاهی هم نداره تو بازه های 1080 هم تست شده . از لحاظ کشیدگی هیچ کشیدگی وجود نداره

يعني مشكل از كابل نيست .... از مانيتوره!!!
كشيدگي كه داره . تو بازيه gta iv نقشه رو به جاي اين كه دايره نشون بده بيضي نشون ميده.

آخرین ویرایش:
يعني مشكل از كابل نيست .... از مانيتوره!!!
كشيدگي كه داره . تو بازيه gta iv نقشه رو به جاي اين كه دايره نشون بده بيضي نشون ميده.

سلام
من gta ندارم در حال حاضر نمیدونم ... اما مگه برای کشیدگی حاشیه تصویر رو سیاه نمیکنه ؟
و بالا و پایین تصویر رو نباید بگیره ؟
به هر حال من اطلاعاتی در این زمینه ندارم فقط عکس میذارم که دوستان راحتتر بتونن انتخاب کنن و کمکی کرده باشم

سلام
من gta ندارم در حال حاضر نمیدونم ... اما مگه برای کشیدگی حاشیه تصویر رو سیاه نمیکنه ؟
و بالا و پایین تصویر رو نباید بگیره ؟
به هر حال من اطلاعاتی در این زمینه ندارم فقط عکس میذارم که دوستان راحتتر بتونن انتخاب کنن و کمکی کرده باشم

براي من بالا و پايين تصويرو ميگيره . يعني حاشيه ي بالا و پاين سياه نيست و تصوير داره.
اگه حاشيه ها سياه و تصوير درست بشه كه خيلي خوب ميشه( اين مانيتور براي اينكه در كل صفحه تصوير داشته باشه قسمتي از صفحه رو در راستاي عمودي ميكشه...)
الان تو عكسايي كه از شاهزاده فارس گزاشتي صورت اليكا كشيده است... من رو كامپيوتر كه بازي كردم يه صورت ديگه اي داشت

یعنی چی؟
یعنی صداش دیرتر میاد ؟
ورودی داره که بشه بهش اسپیکر وصل کرد؟

صداش دير تر نمياد.. ديرتر در مياد . يعني اگه يه جمله 10 كلمه اي باشه از كلمه 5 به بعد كم كم صداش زياد ميشه و شما 5 كلمه قبلو نميفهمي.اما 5 كلمه بعد رو سر جاش ميشنوي.
خروجي صدا داره ولي با هدفون هم كه گوش كردم همينجوري بود.(هدفون به مانيتور وصل بودا)
البته ورودي صدا هم داره .. وقتي از ورودي صدا استفاده ميكنم مشكلي نيست و وقتي كه از hdmi استفاده ميكنم اينجوري ميشه.

آخرین ویرایش:
براي من بالا و پايين تصويرو ميگيره . يعني حاشيه ي بالا و پاين سياه نيست و تصوير داره.
اگه حاشيه ها سياه و تصوير درست بشه كه خيلي خوب ميشه( اين مانيتور براي اينكه در كل صفحه تصوير داشته باشه قسمتي از صفحه رو در راستاي عمودي ميكشه...)
الان تو عكسايي كه از شاهزاده فارس گزاشتي صورت اليكا كشيده است... من رو كامپيوتر كه بازي كردم يه صورت ديگه اي داشت
.

یعنی شما رو gta بالا پایین صفحه تون گرفته شدست ؟!!!!1:confused:
یه عکس میگیری بذاری ما ببینیم:eek:
الان تو عکسهای من اگه دیده باشید هیچ بازیی بالا و پایین صفحه گرفته شده نیست عجیب هستش شما اینو میگید

سلام . دوستات یه سول . امیر خان هم اگر جواب بده که چه بهتر چون خیلی روی کابل ها؟ی HD تحقیق کرده .
میخواستم بعد از اون مدل هلندی دست ساز بهترین کابل چیه و قیمتش چنده ؟
کلا 3 4 تا کابل معرفی کنید قیمتاشون رو هم گید .
راستی جواب سوال قبلیمو ندادید . کجا میتونم Samsung A650 رو قسطی بخرم .
خیلی ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or