خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

منظورتون از Celebration چیه؟:cheesygri
آخه معمولا بعد زدن گل Celebration میکنن:laughing:

از شواهد و قراین بر میاد که منظور کالیبریشن هست . حالا چرا دوستان زدن تو کار سلب و سلبریشنو اینا خدا میدونه و جناب خاجه شیراز و البته منم یه بوآیی بوردم !
کالیبریشن : تنظیم کردن هر دستگاهی رو برای استفاده بهینه نسبت به شرایط بهره برداری می گن . از ولت متر گرفته یا تی وی و ....

از شواهد و قراین بر میاد که منظور کالیبریشن هست . حالا چرا دوستان زدن تو کار سلب و سلبریشنو اینا خدا میدونه و جناب خاجه شیراز و البته منم یه بوآیی بوردم !
کالیبریشن : تنظیم کردن هر دستگاهی رو برای استفاده بهینه نسبت به شرایط بهره برداری می گن . از ولت متر گرفته یا تی وی و ....

به به
دکتر خوشحالم میبینم زنده ای:biggrin1:
فرمایشه استاد تقوی 100% تایید میشود:love:( کالیبریشن = درجه بندی)

اقا من lcd 32 اینچ سونی قیمت کردم 700 تومن سریش رو نمیدونم ..به نظر قیمتش مناسب بود... سونی بگیرم یا سامسونگ ...از نظر شما کدوم برای ps3 مناسب تره؟؟؟
با تشکر

اگه کسی بخواد سونی بگیره فقط و فقط باید سری x و یا سری w بگیره و گرنه سرش کلاه رفته . من موقع خرید یه شانس داشتم که بتونم تصویر چند برند رو با یه تصویر و همشون با تنظیم استاندارد ببینم و نتیجه این بود : سونی سری v از سامسونگ و ال جی از لحاظ رنگ و طبیعی بودن تصویر پایین تر بود . سامسونگ سری 550 از لحاظ کنتراست کمی پایینتر از 650 بود ولی من هر چه دقت کردم نتونستو فرقی بلحاظ 100 هرتز بودن 650 با مدل 550 ببینم و به این نتیجه رسیدم پول اضافه دادن واسه 650 بیخوده . ولی وقتی ال جی اسکارلت مدل 60 رو با اینا همه مقایسه کردم این مدل رو به تموم اونا ترجیح دادم . هم قیمت مناسبتری داشت و هم زیبایی خیلی بیشتری . هم اینکه اونا 40 اینچ بودن ولی ال جی 42 اینچ . از لحاظ قیمت هم خیلی ارزونتر از اونا بود بطوری که بدون گارانتی سونی 15500000 بود . سامسونگ 550 قیمتش 1200000 تومنه و 650 حدود 1300 تا 1400000 تومن . ال جی مدل 60 هم 1200000 تومن (من 1100000 خریدم)البته این قیمتها واسه کرمانشاه هستند و همینها رو توی بانه حداقل با 200000 تومن کمتر میشه خرید .

آخرین ویرایش:
سونی سری v از سامسونگ و ال جی از لحاظ رنگ و طبیعی بودن تصویر پایین تر بود

جدیدا تو برنامه 90 اگر دیده باشید lcd سونی رو به جای سامسونگ گذاشته
اگر قبلا به تصویر سامسونگ دقت کرده بودید و با این سونی مقایسش کنید
میبینید چقدر اون سامسونگه شفاف تر و طبیعی تر بود
فکر میکنم الن سونی فقط داره پول اسمش رو از مردم میگیره
من دیشب دیدم

جدیدا تو برنامه 90 اگر دیده باشید lcd سونی رو به جای سامسونگ گذاشته
اگر قبلا به تصویر سامسونگ دقت کرده بودید و با این سونی مقایسش کنید
میبینید چقدر اون سامسونگه شفاف تر و طبیعی تر بود
فکر میکنم الن سونی فقط داره پول اسمش رو از مردم میگیره
من دیشب دیدم

اینطوری که نمیشه استدلال کرد...مثلا شما میرید یه سیب از درخت بچینید میبینید کرم داره...نمیتونی بگید کل میوه های درخت کرمکی هستن...
اگه من هم فردا یه سامسونگ ببینم که شفاف نیست یا کیفیت نداره نمیتونم بگم سامسونگ شفافیت رنگش خوب نیست...
تازه ال سی دی ها رو باید تنظیم کرد وگرنه از کارتون درش بیاری وصلش کنی شاید رنگش باب میلتون نباشه...
مثلا سونی سری w من باهاش کار کردم تنظیمات جالبی داره و بسته به نوع صلیقه و استفاده میشه تغییرش داد
;)

سلام
کی گفته کیفیتش بدتر شده بود؟ من هم برنامه رو دیدم مدلش این مال مدل من بود x350 اون 52 اینچ بود ماله من 46 هستش منوهاشم از w400 بیشتره از لخاظ تصویر هم از همه ی سامسونگ ها هم بهتره
با تشکر

چه جالب برنامه 90 و اثبات برتری سامسونگ به سونی!
-------------------------
سرانجام پس از هفته ها تحقیق به این نتیجه رسیدم که مونیتور LG مدل W2261V بگیرم
به شما هم پیشنهاد میکنم;)
W2261V_L3_LG02.jpg

full HD 1080p
16:9
1920*1080
2ms
HDMI input
contrast 1:20000
headphone out

http://ae.lge.com/products/model/detail/w2261v.jhtml#

مرسی

چه جالب برنامه 90 و اثبات برتری سامسونگ به سونی!
-------------------------
سرانجام پس از هفته ها تحقیق به این نتیجه رسیدم که مونیتور LG مدل W2261V بگیرم
به شما هم پیشنهاد میکنم;)
W2261V_L3_LG02.jpg

full HD 1080p
16:9
1920*1080
2ms
HDMI input
contrast 1:20000
headphone out

http://ae.lge.com/products/model/detail/w2261v.jhtml#

مرسی
تو اینو واسه بازی کردن با ps3 میگیری؟:confused:

با سلام خدمت دوستان من قصد خرید مانیتور رو دارم میخوام بدونم تو دوتا محصول ال جی کدوم رو بهتر و باکیفیت تر واسه بازی کردن با ps3 میدونین اولیش مدل W2261V هست و دومی مدل M2294D میشه یه کم منو کمک کنین چون من چیز زیادی از اینا سردر نمیارم؟

w2261v m2294d
Monitor_M2294D_MediumImage.jpg
Monitor_W2261V_MediumImage.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or