خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

سلام گیم خور های عزیز
من مانیتور t220p گرفتم کابل hdmi to dvi هم وصل کردم الان رو 1080p هستش کیفیت تو صفحه اصلی توپه ولی وقتی یه بازی زو اجرا میکنم تار و کم کیفیت میشه. اگه کسی میدونه مشکل از کجاس ممنون میشم که بگه

سلام من اين مانيتور رو ميخوام بخرم ، ميشه کمکم کنيد

M2200HD

01-Aimage.jpg

FULL HD هست اين مانيتور ، ورودی HDMI داره ، يه وبکم 2 مگاپيکسل داره
کنتراست : 10000:1
21 اينچ هم هست
زمان پاسخگويی فکر کنم 2ms باشه
خيلی هم خوشگله :biggrin1: ، مثل مانيتور اپل ميمونه :p

قيمت دقيق ندارم ، ولی فکر ميکنم حدوده 280~270 هزار تومان باشه ، ارزش داره ؟
لطفاً راهنمايی کنيد

http://www.benq.com/products/LCD/?product=1377&page=features

ممنون از کمک ... من میخوام سونی 46" سری X رو بخرم ... ( مدل 350ـش )
توی این home theater گیر کردم ... میشه راهنمایی کنید ؟ ترجیهاً میخوام سونی باشه. ( ترکیبی ها با معمولی ها چه فرقی میکنن ؟ ) قیمتش هم نهایت 500 باشه ...

رجیهاً میخوام سونی باشه
قیمتش هم نهایت 500 باشه
پیشنهاد میکنم با این بودجه سمسونگ بگیری. اگه میخوای سونی بگیری برو بالای 700. از این قیمت به بالا دیگه سونی میخوره ساسونگو
ترکیبی ها با معمولی ها چه فرقی میکنن ؟
منظورتو متوجه نشدم. سینما خانگی دو نوع داریم. یکی home theater in a box و سینما خانگی حرفه ایکه نوع دوم رو بایدهر قطعشو جدا بخری. که اینم باید حداقل 2تومن و حداکثر بی نهایت:دی بودجه داشته باشی
یه پیشنهادهم برای TV دارم برات، اینکه اگه میتونی صبر کنی که اینجا X450 بیاد اینجا یااینکه بگی برات از اونور بیارن.
فکر کنم فامیل داشته باشید تو US. اونجا سری XBR8 هست. 46 اینچش حدود 5.5
فوق العادست

سلام من اين مانيتور رو ميخوام بخرم ، ميشه کمکم کنيد

M2200HD

01-Aimage.jpg

FULL HD هست اين مانيتور ، ورودی HDMI داره ، يه وبکم 2 مگاپيکسل داره
کنتراست : 10000:1
21 اينچ هم هست
زمان پاسخگويی فکر کنم 2ms باشه
خيلی هم خوشگله :biggrin1: ، مثل مانيتور اپل ميمونه :p

قيمت دقيق ندارم ، ولی فکر ميکنم حدوده 280~270 هزار تومان باشه ، ارزش داره ؟
لطفاً راهنمايی کنيد

http://www.benq.com/products/LCD/?product=1377&page=features

هيشکی جواب منو نده ، بعد که رفتم خريدم ، بگيد به درد نميخوره اين يکيو بخر ، اين بهترين روش واسه گرفته شدن حال منه :biggrin1: شک نکنيد موفق ميشيد :biggrin1:

امیرخان آخه اینجا به ازای هر 50 نفر 1نفر بنکیو میگیره کسی زیاد با مدلهاش آشنا نیست. بهتره تو سایتا دنبال ریویو بگردی. پیدا کردم میزارم

من یه مانیتور BENQ FP202W دارم که رزولوشنش 1050*1680 و ورودی DVI داره اما چون HDCP support نیست برای اینکه بتونم باهاش بازی کنم باید VGA box بگیرم . برای اینکه بتونم HD بازی کنم باید چه نوع VGA BOX بگیرم ؟
لطفا راهنمایی کید .

با اين پول همين 280 تومن مثلاً چه چيزی رو پيشنهاد ميکنی ؟
سامسونگ مدلای فراوونی داره که توی 90% صفحات این تاپیک در موردشون بحث شده. دیگه بقیش به خودت برمیگرده که کدومو انتخاب کنی.
چند اینچ میخوای باشه؟

مشخصاتشو دیدم باید مانیتور خوبی باشه حالا ممکنه روی کاغذخب باشه. هیچ ریویویی هم ازش پیدا نکردم متاسفانه. اگه به وبکمش احتیاج نداری مدل E2200 رو بگیر. همینه فقط وبکم نداره.
فقط مشکلش رسپانس تایمشه که 5ms هست. قیمتشو از کجا گیر آوردی؟ اگه این قیمت باشه که میصرفه
من قیمت سامسونگ هارو ندارم. خودت اگه قیمتشونوداری بگو تا ببینیم کدومشون به صرفه تره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or