خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

ممنون از کمک ... من میخوام سونی 46" سری X رو بخرم ... ( مدل 350ـش )
توی این home theater گیر کردم ... میشه راهنمایی کنید ؟ ترجیهاً میخوام سونی باشه. ( ترکیبی ها با معمولی ها چه فرقی میکنن ؟ ) قیمتش هم نهایت 500 باشه ...

منم x350 دارم و ميخواستم براش سينماي خانگي بگيرم.كيفيت صداي يكي از مدلهاشو با يه مدل ضبط سوني مقايسه كردم.سينما خانگيه وقتي صداشو تا ته زياد ميكني آخرش قاطي كرد.ولي ضبطه كه از سري AZ سوني بود چنان صداي شفاف و زيبايي داشت كه تمامي صدا ها رو با تمام جزئيات بدون قاطي كردن صداها با همديگه پخش ميكرد ! پيشنهاد ميكنم با پرداخت مبلغ كمي نسبت به سينما خانگي اين و بگيري و ازش لذت ببري !

ممنون از جواب، فقط یک چیزی ! Home Theater هایی که Bluetooth هست، برقش که سیم میخواد ! پس اگه قرار هست سیم رد شه خب معمولیشو میخری که کلی ارزون تره دیگه !

ممنون از جواب، فقط یک چیزی ! Home Theater هایی که Bluetooth هست، برقش که سیم میخواد ! پس اگه قرار هست سیم رد شه خب معمولیشو میخری که کلی ارزون تره دیگه !

فقط دو بلندگو ي عقبي بي سيم هست بقيه سيم دارن.بيسيمها به درد كسايي ميخوره كه كف خونه سراميك يا پاركته و اگه سيم رد كنن سيم معلومه

مشخصاتشو دیدم باید مانیتور خوبی باشه حالا ممکنه روی کاغذخب باشه. هیچ ریویویی هم ازش پیدا نکردم متاسفانه. اگه به وبکمش احتیاج نداری مدل E2200 رو بگیر. همینه فقط وبکم نداره.
فقط مشکلش رسپانس تایمشه که 5ms هست. قیمتشو از کجا گیر آوردی؟ اگه این قیمت باشه که میصرفه
من قیمت سامسونگ هارو ندارم. خودت اگه قیمتشونوداری بگو تا ببینیم کدومشون به صرفه تره

ممنون
قيمتشو يکی از دوستام گرفت 275 هزار تومان
سامسونگ هم 270 هزار تومان T220P ، فکر کنم همين سامسونگ رو بگيرم ، فقط ورودی HDMI رو شک دارم
اينطور که تاپيک هارو خوندم فهميدم فرقی بين HDMI و DVI نيست ، يعنی کيفيت يکی هست

... ترجیهاً میخوام سونی باشه. ( ترکیبی ها با معمولی ها چه فرقی میکنن ؟ ) قیمتش هم نهایت 500 باشه ...
سلام

غالباً برای کنسول صدای فراگیر رو مدّنظر قرار میدن؛ محصول جدید سامسرویس یک کرور خروجی واقعی دارد[!]

اگر پخش لازمه و رو صندلی معمولاً با کنسول بازی میکنی، تی زد 315، یا کمی بذار روش دی زد 856، و اگر نشسته؛ دی زد556. می دونی که بترتیب از سامسرویس،سونی و سونی قابل تهِیّه است.

عرضه نمایشگرهای 21.5 اینچی بنکیو

نوع چندرسانه ای این محصول مناسب افرادی است که از رایانه و کنسول بطور همزمان استفاده می کنند. درگاه یو اِس بی، کمر شما را از خمش برای اتصال وسایل به رایانه و دردهای موضعی رهایی خواهد بخشید[!] دوربین با کیفیّت تعبیه شده، شما را از خرید نمونه آن بی نیاز خواهد کرد و این محصول دارندگان کنسولی آن را از خرید تبدیل.
لازم به ذکر است که این محصول از میزان بازسازی تصویر مناسبی برخوردار است.
محصول سمت راستی مانند محصول چند رسانه ای این شرکت، دارای بلندگوهائی دوتایی است، با وجود ظاهری بهتر، امکانات محصول دیگر را ندارد. لارم به ذکر است که مسئول فروش و پشتیبانی نمایشگرهای این شرکت را ایرانارا بر عهده دارد.

آخرین ویرایش:

نوع چندرسانه ای این محصول مناسب افرادی است که از رایانه و کنسول بطور همزمان استفاده می کنند. درگاه یو اِس بی، کمر شما را از خمش برای اتصال وسایل به رایانه و دردهای موضعی رهایی خواهد بخشید[!] دوربین با کیفیّت تعبیه شده، شما را از خرید نمونه آن بی نیاز خواهد کرد و این محصول دارندگان کنسولی آن را از خرید تبدیل.
لازم به ذکر است که این محصول از میزان بازسازی تصویر مناسبی برخوردار است.
محصول سمت راستی مانند محصول چند رسانه ای این شرکت، دارای بلندگوهائی دوتایی است، با وجود ظاهری بهتر، امکانات محصول دیگر را ندارد. لارم به ذکر است که مسئول فروش و پشتیبانی نمایشگرهای این شرکت را ایرانارا بر عهده دارد.

اين دقيقاً همون 2 مدلی هست که تو صفحه قبل گفته شد فکر کنم (M2200HD و E2200HD)
دستت درد نکنه

اکثر این HT هایی که روشون نوشته wireless ready باید براشون یه وسیله(شکلش تو مایه ها مموری SD) بخری براشون که بشه از وایرلسش استفاده کرد که اونم حدود 100-150 تومنه. اصلا ارزش نداره.
tz 315 که دوستمون گفتن حدودا 340 تومنه. خوبه ولی صداش رو که ببری بالا خرخر میکنه
فقط دو بلندگو ي عقبي بي سيم هست بقيه سيم دارن
الان دیگه هر 4تا اسپیکر رو بی سیم میکنن
سعی کنید HT که میگیرید با tvتون یه مارک باشه

خب بلاخره که باید از این بلندگو ها یک سیم بره به برق ! پس دیگه بیسیم بودنش چیه ؟

خوب بیسیم بودنش به اینجا هست که اگر سیم باشه از TV تا 2 تا بلندگو های اخر باید 20 10 متر سیم از وسط خونه میرفت که با این کار فقط 1متر سیم میره تا 2شاخه برق روی دیوار و از وسط دست و پا چیزی رد نمیشه !

2 تا سیم رو در حالت معمولی میکشیم به دیوار و از کنار دیوار میاریم یکیشو میزنیم به برق و اونیکی رو میزنیم به آمپلی فایر ! :دی

آخرین ویرایش:
خب بلاخره که باید از این بلندگو ها یک سیم بره به برق ! پس دیگه بیسیم بودنش چیه ؟
خوب بیسیم بودنش به اینجا هست که اگر سیم باشه از TV تا 2 تا بلندگو های اخر باید 20 10 متر سیم از وسط خونه میرفت که با این کار فقط 1متر سیم میره تا 2شاخه برق روی دیوار و از وسط دست و پا چیزی رد نمیشه !

نه برادر من. 2حالت داره:
1- از اسپیکرها یه سیم برای انتقال صدا میره میخوره به پشت ساب و ساب متحمل انتقال برق میشه(یه کابل هم از ساب میره به dvd player)
2- از اسپیکرها و ساب سیم برای انتقال صدا میخوره به dvd player و سیم برق هم از dvd playerگرفته یشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or