خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

New Smsung Monitor Lineup​

سلام

قبل از اون و در جواب چند پیغام اخیر، بهتره گفته بشه که، برای افرادی که قصد تهیّه نمایشگر برای کنسول، یا مشترک با رایانه شخصی دارند بهتر از از انواعی با نسبت تصویر 16:9 تهیّه کنند.از انواع اون، میشه به تولیدات موجود بنکیو اشاره کرد؛ 220پی گزینه بهتری برای انتخوابهای فقط رایانه ایست.

سامسونگ نیز اخیراً نمایشگر های خطّ 33اِس دبلیو خود را فعّال کرده، به بازارهایی بین المللی کرده، از انواع مناسب آن میتوان به 2233اِس دَبِلیو و 2333اِس دَبِلیو و اشاره کرد که دارای اختلاف قیمتی 50 دلاری هستند.

...بین این 3 مانیتور کدوم بهتره واسه پلی 3
t220p
M2200HD benq
W2284F

سلام

همونطور که می بینید تنها بنکیو ،و شاید چند ماه دیگر سامسونگ، برای حالات استفاده مشترک توصیه شده، اگر تنها کاربرد رایانه است، سامسونگ، و الجی هم که بیست و چار اینچی اون کیفیّت و قیمت مناسبی داره از گزینه هاست.

یکی از اعضاء اظهار کرده که نوشته ها قدری کوچیکه، که احتمالاً واسه نمایشگرهای "17 به بالا اینطور نیست، شما میتونید از ترکیب کلیدهای کنترل صفحه کلید و قلتک یا صفر و نهِ کلیدهای راستی در حالت معمولی میانبرها، جهت بزرگنمائی در مرورگر اُپرا استفاده کنید، نسخه قابل حمل و بدون نیاز به نصب ،با امکان اجراء در مراکز خدمات اینترنت، قابل بارگذاری است.

آخرین ویرایش:

سلام

همونطور که می بینید تنها بنکیو ،و شاید چند ماه دیگر سامسونگ، برای حالات استفاده مشترک توصیه شده، اگر تنها کاربرد رایانه است، سامسونگ، و الجی هم که بیست و چار اینچی اون کیفیّت و قیمت مناسبی داره از گزینه هاست.

یکی از اعضاء اظهار کرده که نوشته ها قدری کوچیکه، که احتمالاً واسه نمایشگرهای "17 به بالا اینطور نیست، شما میتونید از ترکیب کلیدهای کنترل صفحه کلید و قلتک یا صفر و نهِ کلیدهای راستی در حالت معمولی میانبرها، جهت بزرگنمائی در مرورگر اُپرا استفاده کنید، نسخه قابل حمل و بدون نیاز به نصب ،با امکان اجراء در مراکز خدمات اینترنت، قابل بارگذاری است.

یه جواب قطعی بده
من فقط واسه کنسول میخوام
کلا یه مانیتور توپ تا سقف قیمتی 280-290 تومن واسه استفاده فقط کنسول بهم پیشنهاد کنید؟

سلام

چند جا اشاره شده که تولیدات جدید بنکیو با توجّه به داشتن نسبت قطع تصویر مناسب(16:9)، فعلاً انتخواب بهتری هست، که با بودجه شما هم می خونه.

...کنتراست 15 هزاره ولی 220 کنتراستش 50000...
با توجّه باینکه کیفیّت سباهی اظهار شده از نوع متغیّر هست ،Dynamic، ، تفاوت چندانی نخواهد داشت؛ و با توجّه باینکه تلویزیون نسبت قطع 16:9 را ارائه می دهد، انتخواب بهتری برای کار با کنسول است.

ممنون
قيمتشو يکی از دوستام گرفت 275 هزار تومان
سامسونگ هم 270 هزار تومان T220P ، فکر کنم همين سامسونگ رو بگيرم ، فقط ورودی HDMI رو شک دارم
اينطور که تاپيک هارو خوندم فهميدم فرقی بين HDMI و DVI نيست ، يعنی کيفيت يکی هست
آقا اگر امکان داره آدرس اونجایی که دوست شما قیمت گرفته است را بگو من می خواهم E2200HD یا M2200HD بخرم ولی هر جا رفتم پیدا نکردم با تشکر

من یه مانیتور BENQ FP202W دارم که رزولوشنش 1050*1680 و ورودی DVI داره اما چون HDCP support نیست برای اینکه بتونم باهاش بازی کنم باید VGA box بگیرم . برای اینکه بتونم HD بازی کنم باید چه نوع VGA BOX بگیرم ؟
لطفا راهنمایی کنید .

یعنی واقعا کسی نمی تونه کمک کنه ؟ :confused:

من یه مانیتور BENQ FP202W دارم که رزولوشنش 1050*1680 و ورودی DVI داره اما چون HDCP support نیست برای اینکه بتونم باهاش بازی کنم باید VGA box بگیرم . برای اینکه بتونم HD بازی کنم باید چه نوع VGA BOX بگیرم ؟
لطفا راهنمایی کید .

شما میتونید از مدل های زیر از محصولات KWORLD استفاده کنید که هم برای بازی کیفیت خوبی داره هم مونیتور شما را به TV تبدیل میکنه:

PlusTV TVBox Jet Black 1680ex
PlusTV TVBox Blazing Orange 1920ex

حداکثر رزولوشن خروجی مدل اول 1680x1050 و مدل دوم 1920x1200 هست و خروجی هر دو هم D-SUB هست. قیمت هم اولی در حدود 55000 و دومی 95000 تومان.

شما میتونید از مدل های زیر از محصولات KWORLD استفاده کنید که هم برای بازی کیفیت خوبی داره هم مونیتور شما را به TV تبدیل میکنه:

PlusTV TVBox Jet Black 1680ex
PlusTV TVBox Blazing Orange 1920ex

حداکثر رزولوشن خروجی مدل اول 1680x1050 و مدل دوم 1920x1200 هست و خروجی هر دو هم D-SUB هست. قیمت هم اولی در حدود 55000 و دومی 95000 تومان.

مگه با خروجی D-SUB می شه تصویر HD گرفت ؟;)

سلام.من ميخوام يه ال سي دي بگيرم{24اينچ_فول اچ دي_نسبت تصوير16:9 _كنتراست و وضوح خوب براي بازي با پي اس3}البته هم براي pc وهم برايps3 .شما چه چيزي پيشنهاد ميكنيد؟اگه ميشه قيمت هم بديد.ممنون.

... ميخوام يه ال سي دي بگيرم [...] براي pc وهم برايps3 ... .

علیکِ سلام

چند چیز باید مشخّص بشه: کاربرد و انتظاراتتان از رایانه، مشخّصات اون و بودجه تخصیص داده شده.

علیکِ سلام

چند چیز باید مشخّص بشه: کاربرد و انتظاراتتان از رایانه، مشخّصات اون و بودجه تخصیص داده شده.
من بيشتر ميخواهم ازش براي ps3 استفاده كنم در كنارش هم به pcمتصل بشه.كيفيت تصوير براي گيم خيلي بالا باشه.فول اچ دي رو ساپورت كنه.16_9 باشه.كنتراستش مناسب گيم باشه.بشه زاويه صفحه رو به بالا و پايين تنظيم كرد.قيمت هم تا 450.نظرتون راجع به acer p241w چيه؟اگه از قيمت و كارايي اون اطلاع داريد ممنون ميشم راهنمايي كنيد.و اين كه تو رنج قيمت اين ال سي دي گزينه بهتري هست يا نه؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or