خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

نوشته شده توسط [DOG];562579:
منم بش همین رو پیشنهاد دادم ولی زمان پاسخ گویی یکمی بالا نیست ؟
محسوس که نیست؟با گارانتی یا بدون گارانتی؟ اصلا گارانتی به دردی می خوره؟مونتاژ هستن دیگه؟
با این که من از طرفداران پر و پا قرص سامسونگ هستم ولی متاسفانه گارانتیش به درد نمیخوره مخصوصا برای من و شما که اصفهان هستیم

اقا LCD باید ورودی DVI داشته باشه یا HDMI ...تا بشه کنسول رو بهش وصل کرد....؟؟؟ کیفیت بالای ps3 رو به ما میده!!!!
اسم اون کابل چیه؟؟...قیمتش چیه؟؟؟ چه مدل هایی داره؟؟(HDMI to HDMI.....HDMI to DVI....یا........)
اگه سوالم ضایست...مسخره نکنید....چون یه مانیتور ال جی دیدم..هم ورودی HDMI وهم DVI داشت...حالا نمیدونم باید کدوم رو داشته باشه !!!
درکل یک مقدار در باره این ورودی .خروجی ها توضیح بدین ممنون میشم...!!! اصلا سر در نمی ارم!!!!!!!!!!

آخرین ویرایش:
یه سوال دیگه داشتم...من میخوام یه LCD 22" بخرم برای بازی با ps3...نمی دونم سامسونگ بگیرم یا ال جی...بعضی ها که خودشون سامسونگ دارن میگن این مدل ال جی خیلی بهتره...ولی خوب سامسونگم چیز خوبیه.....:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:
W2284F
w2284f_1226749757481_m.jpg

sidemenu_bullet.gif
22" Wide
sidemenu_bullet.gif
صفحه نمايش گسترده
sidemenu_bullet.gif
كنتراست منحصر بفرد 30,000:1
sidemenu_bullet.gif
طراحي استثنايي و زيبا با بدنه مشكي براق
sidemenu_bullet.gif
مجهز به تکنولوژي DFC
sidemenu_bullet.gif
زاويه ديد بسيار وسيع
sidemenu_bullet.gif
زمان پاسخدهي بسيار سريع (2ms)
sidemenu_bullet.gif
مجهز به موتور پردازش تصوير
sidemenu_bullet.gif
مجهز به كليد FUN (جهت تنظيمات خاص تصوير) ورودی DVI

یا

BW2253

2232BW

2232GW

لطفا راهنمایی کنید...قیمتهم بدبد ممنون میشم!!!!

آخرین ویرایش:
اقا LCD باید ورودی DVI داشته باشه یا HDMI ...تا بشه کنسول رو بهش وصل کرد....؟؟؟
سلام.
منظورت از LCD , مانیتوره LCD هست؟ اگه یدونش رو داشته باشه کافی هستش...
اسم اون کابل چیه؟؟...قیمتش چیه؟؟؟ چه مدل هایی داره؟؟(HDMI to HDMI.....HDMI to DVI....یا........)
اگه ورودی DVI داشت , باید کابل HDMI به DVI بگیری: (البته باید DVI مانیتور با DVI کابل هم شکل باشه)

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

اگه ورودی HDMI داشت , باید کابل HDMI بگیری:

اگه سوالم ضایست...مسخره نکنید....چون یه مانیتور ال جی دیدم..هم ورودی HDMI وهم DVI داشت...
اگه منظورت مانیتوره LG W2284F , این فقط ورودی DVI داره!!
حالا نمیدونم باید کدوم رو داشته باشه !!!
حتما لازم نیست هم DVI داشته باشه هم HDMI... "همون طور که بالا گفتم اگه یدونه باشه کافی هست"

....چون یه مانیتور ال جی دیدم..هم ورودی HDMI وهم DVI داشت...

یکی از دلایل عرضه 220p با این قیمت قسمتی از بازار بود که توسّط 2452 مادیران تساحب شده بود البتّه با یک درگاه، 5.8 سانتیمتر و البتّه قیمتی کمتر.

یه سوال دیگه داشتم...من میخوام یه LCD 22" بخرم برای بازی با ps3...نمی دونم سامسونگ بگیرم یا ال جی...بعضی ها که خودشون سامسونگ دارن میگن این مدل ال جی خیلی بهتره...ولی خوب سامسونگم چیز خوبیه.....:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:
W2284F

sidemenu_bullet.gif
22" Wide
sidemenu_bullet.gif
صفحه نمايش گسترده
sidemenu_bullet.gif
sidemenu_bullet.gif
sidemenu_bullet.gif
مجهز به تکنولوژي DFC
sidemenu_bullet.gif
زاويه ديد بسيار وسيع
sidemenu_bullet.gif
sidemenu_bullet.gif
sidemenu_bullet.gif

یا

BW2253

2232BW

2232GW

من خودم 2232gw رو دارم خیلیم راضیم به شما هم پیشنهاد میکنم.....
کابلم خریدم 25000.

T220p

W2284F

sidemenu_bullet.gif
22" Wide
sidemenu_bullet.gif
صفحه نمايش گسترده
sidemenu_bullet.gif
sidemenu_bullet.gif
sidemenu_bullet.gif
مجهز به تکنولوژي DFC
sidemenu_bullet.gif
زاويه ديد بسيار وسيع
sidemenu_bullet.gif
sidemenu_bullet.gif
sidemenu_bullet.gif

یا

BW2253

2232BW

2232GW

در حال حاظر يه مدل جديد 22 اينچ سامسونگ به نام t220p وارد بازار شده كه خيلي بهتر از اين سه مدله در ضمن ارزونتر هم هست بطوريكه قيمت BW2253 سيصدو شصت هزارتومن هست و قيمت 2232BW سيصدو هشتاد هزار تومن هست

BW2253(كنتراست 10000) و2232BW با كنتراست 3000 و هردو با ريسولش 1680x1050

درحاليكه t220p فول اچ دي هستش يعني ريسولشن اون هست 1920x1200

وكنتراست باور نكردني 50000
وقيمتشم هست دويست وهشتاد هزار تومان

آخرین ویرایش:

شما که نمایشگر 22 داری لازم به ارتقاء نیست؛ اگر بیشتر محتوایی که استفاده میشه ،Game-Video contents، 1080پی هست خوب شاید صرف کنه ولی در حال حاظر ...!

ammar iraqi gamer

سوال در مورد تلوزیونlcd 22 سامسونگ __ در تنضیمات تلوزیون برای حالت hdmi سه تا حالت تصویری وجود دارد حالت استاندار و سینمایی و بویا داره من گذاشتم رو حالت استاندارد اما تصویر کمی صاف نیست باید چیکارکنم؟؟؟ تصویر حالت سینمایی و بویا خوشم نیومد ممنون میشم اگر راهنماییم کنید

سوال در مورد تلوزیونlcd 22 سامسونگ __ در تنضیمات تلوزیون برای حالت hdmi سه تا حالت تصویری وجود دارد حالت استاندار و سینمایی و بویا داره من گذاشتم رو حالت استاندارد اما تصویر کمی صاف نیست باید چیکارکنم؟؟؟ تصویر حالت سینمایی و بویا خوشم نیومد ممنون میشم اگر راهنماییم کنید

بذارش رو حالت game mode

اگه يادتون باشه شركت سامسونگ با خريد يه تلويزيون ال سي دي 32 اينچ سري 6 يه دي وي دي هديه ميده كه قدرت اپ اسكيل كردن تصاوير رو تا 1080p رو داره.خوب اين يعني چي؟

با 5 میلیون تومان بهترین تلویزیونی که میشه خرید چی هست ؟ ( سایزش 46 تا 52 باشه )
از سری 6 سامسونگ مدل A650 سایز 46 رو پیشنهاد میکنم یا از مدل های Sony Bravia از سری X و W سایز 46 اینچ که گرون تر از سامسونگ ها هستند.
قیمت این مدل ها با سایزهای 46 اینچ حدودا بین 3 تا 4 میلیون هست .
کلا اگر TV حتی Full HD هم باشه روی سایز 52 به دلیل سایز بزرگتر، کمی نسبت به 46 یا 40 همون مدل تارتره (البته خیلی کم)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or