خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

هه هه هه هه هه 400000 واسه این همه امکانات؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
چنین چیزی غیر ممکنه باید بره پیش رییس شرکت مانیتور ازش خاهش کنه که اوونم نمیشه
دوست عزیز فکر نکنم زیاد عجیب باشه ! شما با قیمت پایینتری یک lcd با امکانات خیلی بیشتر میتونید بخرید !

خوب رفیق مام اغفال شد ps3 خرید
حالا یه مانیتور می خواد که هم کامپیتر رو بهش وصل کنه هم ps3 رو که کیفیت خوب داشته باشه و hd ساپورت باشه و کانتراست بالایی داشته باشه
گفته تا 400000 اگر باشه خوبه یه پیشنهادی بدید تا بش بگم
دوست عزیز شما با 365000 تومان میتونی یک lcd Samsung LA22S81B بگیری 22" هست و ورودی HDMI داره و تا 1080i هم پشتیبانی میکنه و اینکه 2 تا ورودی Component داره و یدونه S-video و کنتراس هم فکر کنم 7000 بود یا 8000 هزار دقیقا یادم نیست !
با این قیمت که میخایین هزینه کنید بهترین انتخابی هست که میتونید داشته باشید ;)

ammar iraqi gamer

سلام دوستان;) از کسانی که از تلوزیون 22 lcd samsung استفاده میکنن یه سوالی دارم ____ استفاده از حالت سینمایی به تلوزیون اسیب میرسونه؟؟ اخه گفتن تصویر رو حالت استاندارد بزار :confused: تصویر حالت سینمایی از استاندارد بهتر بود

سلام دوستان;) از کسانی که از تلوزیون 22 lcd samsung استفاده میکنن یه سوالی دارم ____ استفاده از حالت سینمایی به تلوزیون اسیب میرسونه؟؟ اخه گفتن تصویر رو حالت استاندارد بزار :confused: تصویر حالت سینمایی از استاندارد بهتر بود

وااله تا جایی که من میدونم فرقی نداره
البته بهترین تصویر رو دینامیک هست
ولی حالت سینمایی یه حالت تقریبا
کلاسیک هستش و به نظر من زیادم
جالب نیست;)

چرا باید آسیب برسونه ؟! اون حالت هایی که اونجا داره، روشنایی تصویر، کنتراست تصویر و ... رو Adjust میکنه و خودت هم به صورت دستی میتونی Adjust کنی ... هیچ آسیبی هم نمیزنه، اونو گذاشتن که تصویر دلخواه رو بگیری، اگر آسیب میرسوند فقط استاندارد رو میذاشتن.

چیزی که معروفه که آسیب میرسونه, روشن موندن تلویزیون و نشون دادن یه تصویر ثابت برای مدت زیاده که اولا کنسول ها معمولا بعد از چند دقیقه که ور نری باهاشون, نور رو کم میکنن و خود تلویزیون هم من دیدم یه کارایی میکنه.

امکاناتی از محصولات جدید سامسونگ

پخش عکسهای دوربین های محصولات جدید ،از طریق کارت خوان و قطعات ویدئویی در غالب دوربینهای دو سال اخیر، علاوه بر کاهش احتمال سوختن دستگاه، امکان صرفه جویی در مصرف منبع تغذیه و عمر بیشتر آن را در پی خواهد داشت، در کنار آن امکانات زیر فراهم خواهند شد

تقویت پردازشگر عکس از دیگر ویژگیهای محصولات جدید است که بطور منطقی تا حدود 133 میلیون نقطه رنگی (; 132710400 Pixels) را پشتیبانی می کند. امکان مدیریت و ویرایشهایی بر تصاویر فراهم شده قابلیّت تقسیم بندی بر اساس پوشه، زمان ایجاد، ماهانه، رنگ وحالتهای ادغام شده و پخش خودکار تصاویر طبق تقسیم بندیها، بهمراه موسیقی پس زمینه نیز از بخش های قابل ذکر است.
ایجاد محافظ صفحه نمایش و وجود جداسازی امن، امکانی ذی قیمتست.

چیزی که معروفه که آسیب میرسونه, روشن موندن تلویزیون و نشون دادن یه تصویر ثابت برای مدت زیاده که اولا کنسول ها معمولا بعد از چند دقیقه که ور نری باهاشون, نور رو کم میکنن و خود تلویزیون هم من دیدم یه کارایی میکنه.

دوستان اهل فن این 1080i چه فرقی با 1080p میکنه؟
راستی هیچکس نبود جواب ما رو راجع به توشیبا 42x3500e بده؟

سامسونگ یه مدل جدید ریلیز کرده که فعلا تو امریکا پخش شده ، به نام T220 با کنتراست باور نکردنی 1:20000 :eek:
قیمتش هم فکر میکنم 380 دلاره .

dimage.jpg

این الآن اینجا هست حدود 240-50.
منتهی ...

سامسرویس یک چند اوّل بازار رو معرفی کرد؛ 50,000:1 , 1920×1200 ؛ T220P

بالاترین نسبت روشنایی تصویر؛ 50000 بار
بالاترین قدرت تفکیک پذیری در این ابعاد و قیمت
برای افرادی که مبدّل اِچ دی اِم آی-دی وی آی دارن گزینه مناسبیه، اگر سیم اچ دی اِم آی، 2452.

آخرین ویرایش:
دوستان اهل فن این 1080i چه فرقی با 1080p میکنه؟
راستی هیچکس نبود جواب ما رو راجع به توشیبا 42x3500e بده؟
بازسازی تعداد خطهای افقی در بازه زمانی یکسان در پی دو برابر آی هست؛ خروجی 1080آی و 720پی در نظر تقریباً یکسانند.

آخرین ویرایش:
و چند ویژگی دیگر از این محصولات

شاید برایتان جالب باشد که از طریق حافظه ی قابل حمل می توانید بازیهایی که از مرجع بر خطّ شرکت، ،زیر عنوان کتابخانه محتوا (1)، بارگذاری کرده اید را اجرا کنید و به موارد موجود در حافظه بیافزایید_ بعنوان مثال تست هوش. (2)

در این محصولات از نرم افزارهای تحت مجوّز جِی پی اِل استفاده شده؛ اگر گستردگی پشتیبانی نرم افزاری و سفت افزارهای طرف ثالث را در آینده دیدید چندان تعجّب نکنید.

از ویژگیهای بارز سری جدید لغزاننده ای دوّار برای کنترل از راه دور(؛دور فرمان[!]) است که تنظیم صدا، شبکه دلخواه و حرکت در منوهای را سهل تر میکند. وجود اِل ای دی های هوشمند استفاده از کنترل را در تاریکی ممکن میسازد.

و مانند قبل با تهیّه ی نصب های دیواری خودکار بدون نزدیک شدن به نمایشگر زاویه ی آن را با فشردن دکمه ای ،متناظر با تنظیمات ضبط شده قبلی خود، مطابق نشیمنگاه خود یا اطرافیانتان قرار دهید_ از امکانات رایگان نماینده ی ایران.

دارندگان خطوط پرسرعت اِی دی اِس اِل که مبدّلهایی ،Modem، با مجوّز دی اِچ سی پی دارند هم میتوانند از امکانات بارگذاری اخبار،فعلاً تنها روزنامه از ایالات متّحده، ، اطّلاعات آب و هوایی(3) و محتوای روی خط این شرکت بهره مند شوند؛ این امکان در بعضی نمایشگرها عرضه شده تحت عنوان خدمات اینفو لینک و امکان دی اِل اِن اِی ارائه شده؛ ضمنا از نقطه دسترسی با مجوّزهای اِن و جی نیز پشتیبانی صورت گرفته و شما میتوانید از دو مورد گفته شده بصورت بدون سیم نیز استفاده کنید.

یکپارچه سازی دستگاههای چند رسانه ی این شرکت از طریق سیم اِچ دی اِم آی نسخه ی 1.3، که مجموعه ای از نرم افزار و سخت افزار است ،از طریق دور فرمان و پنجره ی تنظیمات واحد، با عنوان اِنی نِت+ ممکن شده.
امکان دریافت تصاویر دیجیتالی نیز در این محصولات بهبود یافته و از طریق رایانه هایی با خروجی دیجیتال قابل انجام است.

نمایشگری که تمامی امکانات فوق را در کنار نور پیشزمینه ی اِل ای دی ارائه داده، تا کنون در ابعاد 46 و 55"(102cm × 57cm و 121cm × 68cm +-5mm) و با نام XXA950 عرضه شده.

1.Content Library at samsung.com.
2.Recent additionals' at samsung/norisam.com.
3.Like the wellknown Widgets.

آقای مدیر پست دوم عنوانش جداست؛ خوب فهم نمیشه.

آخرین ویرایش:
lcd Samsung LA22S81B
منم بش همین رو پیشنهاد دادم ولی زمان پاسخ گویی یکمی بالا نیست ؟
محسوس که نیست؟با گارانتی یا بدون گارانتی؟ اصلا گارانتی به دردی می خوره؟مونتاژ هستن دیگه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or