دوست عزیز فکر نکنم زیاد عجیب باشه ! شما با قیمت پایینتری یک lcd با امکانات خیلی بیشتر میتونید بخرید !هه هه هه هه هه 400000 واسه این همه امکانات؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
چنین چیزی غیر ممکنه باید بره پیش رییس شرکت مانیتور ازش خاهش کنه که اوونم نمیشه
دوست عزیز شما با 365000 تومان میتونی یک lcd Samsung LA22S81B بگیری 22" هست و ورودی HDMI داره و تا 1080i هم پشتیبانی میکنه و اینکه 2 تا ورودی Component داره و یدونه S-video و کنتراس هم فکر کنم 7000 بود یا 8000 هزار دقیقا یادم نیست !خوب رفیق مام اغفال شد ps3 خرید
حالا یه مانیتور می خواد که هم کامپیتر رو بهش وصل کنه هم ps3 رو که کیفیت خوب داشته باشه و hd ساپورت باشه و کانتراست بالایی داشته باشه
گفته تا 400000 اگر باشه خوبه یه پیشنهادی بدید تا بش بگم
سلام دوستان از کسانی که از تلوزیون 22 lcd samsung استفاده میکنن یه سوالی دارم ____ استفاده از حالت سینمایی به تلوزیون اسیب میرسونه؟؟ اخه گفتن تصویر رو حالت استاندارد بزار :confused: تصویر حالت سینمایی از استاندارد بهتر بود
چرا باید آسیب برسونه ؟! اون حالت هایی که اونجا داره، روشنایی تصویر، کنتراست تصویر و ... رو Adjust میکنه و خودت هم به صورت دستی میتونی Adjust کنی ... هیچ آسیبی هم نمیزنه، اونو گذاشتن که تصویر دلخواه رو بگیری، اگر آسیب میرسوند فقط استاندارد رو میذاشتن.سلام دوستان از کسانی که از تلوزیون 22 lcd samsung استفاده میکنن یه سوالی دارم ____ استفاده از حالت سینمایی به تلوزیون اسیب میرسونه؟؟ اخه گفتن تصویر رو حالت استاندارد بزار :confused: تصویر حالت سینمایی از استاندارد بهتر بود
چیزی که معروفه که آسیب میرسونه, روشن موندن تلویزیون و نشون دادن یه تصویر ثابت برای مدت زیاده که اولا کنسول ها معمولا بعد از چند دقیقه که ور نری باهاشون, نور رو کم میکنن و خود تلویزیون هم من دیدم یه کارایی میکنه.
سامسونگ یه مدل جدید ریلیز کرده که فعلا تو امریکا پخش شده ، به نام T220 با کنتراست باور نکردنی 1:20000
قیمتش هم فکر میکنم 380 دلاره .
دوستان اهل فن این 1080i چه فرقی با 1080p میکنه؟
راستی هیچکس نبود جواب ما رو راجع به توشیبا 42x3500e بده؟
بازسازی تعداد خطهای افقی در بازه زمانی یکسان در پی دو برابر آی هست؛ خروجی 1080آی و 720پی در نظر تقریباً یکسانند.دوستان اهل فن این 1080i چه فرقی با 1080p میکنه؟
راستی هیچکس نبود جواب ما رو راجع به توشیبا 42x3500e بده؟