خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

و من هم دسترسی شمارو 1 هفته از سایت قطع می‌کنم چون تازگی خیلی دور ورداشتی؛
و بهت اطمینان میدم اگه توی این مدت 1 هفته ID جدید بسازی و پست بزنی، دیگه هیچوقت هیچ پستی با هیچ IDای توی این فروم ازت دیده نخواهد شد

TC-37LZ85_CP.jpg

بهترین HDTVـها از نگاه وبسایت معتبر و معروف Cnet:

32 اینچ و کمتر:;)(مناسب برای اتاقهای کوچک)
http://reviews.cnet.com/best-32-inch-hdtvs/

33 تا 43 اینچ::love:(این رده از سایز به نظر من مناسب ترین سایز برای HDTVـها هست به خصوص تو چگالی تصویر Full HD , تو این سایز بهترین تاثیر رو دارن)
http://reviews.cnet.com/best-33-43-inch-hdtvs/

44 تا 54 اینچ::cool:(مناسب برای کسایی که سالن بزرگ دارن و فاصله زیادی از TV میگیرن)
http://reviews.cnet.com/best-44-54-inch-hdtvs/

55 اینچ به بالا::eek:(مناسب برای سالنهای خیلی بزرگ , به شخصه نظرم اینه که دنبال این سایز نباشد چون حتی تو تراکم تصویر 1080p هم از فاصله کمتر از 3-4 متر تصویر جالبی نداره)
http://reviews.cnet.com/best-55-inch-hdtvs/

تجربه شخصی:

من بین چندتا LCD آخرین مدل و تو سایز 37 اینچ که همشون یک بلوری رو پخش میکردن و رو تنظیمات داینامیک کارخونه بودن تصویر پاناسونیک مدل VIERA TC-37LZ85 رو از همه بهتر دیدم واقعا تصاویر شفاف و عمیقی داشت.نمیگم با فاصله زیادی بهترین بود ولی تفاوت تصویرش به چشم میومد به خصوص تو نماهای تاریک جزئیات بیشتری رو نشون میداد.
نکته جالب بعدیم از نظر من این بود که پلاسما پنلها هنوز تو تصاویر متحرکت و نماهای اکشن تصویر بهتری نسبت به LCDـها داشتن ولی تو نماهای کم تحرک و ساکن LCDها واقعا شفافتر و براقتر بودن.
از آقای آرش شمس صاحب اون مغازه و دوست من که اجازه داد تمام پنلهارو تست کنیم هم تشکر میکنم.

آخرین ویرایش:
Best LCD TVs

قیمتش همون هست البته 10000 تومن ارزونتر
اون dvdv player هم مدلش f1080 هست و باید یه کابل hdmi هم روش باشه
قیمتش هم 110000 تومن هستش که فکر کنم داره زیاد ازش کم میکنه 70 برمیداره

یعنی 1240000 تومن هست ؟
GOOD LUCK

Best LCD TVs

33060615-2-120-OVR-1.gif

Sony Bravia KDL-55XBR8

Although not quite the best HDTV we've tested so far, the wallet-busting, LED-powered Sony KDL-55XBR8 comes mighty close.

Price: $6,999.98 - $6,999.99 (check prices)

Review date: Oct 16, 2008

Samsung LN46A950

Samsung's LED-backlit LN46A950 represents the peak of flat-panel LCD TV performance and picture quality, with a price to match.

Price: $2,779.00 - $3,499.00 (check prices)

Review date: Sep 10, 2008

Samsung LN52A650

If you don't mind its red frame, the Samsung LN52A650 LCD TV will reward you with a massive feature set and excellent picture quality.

Price: $1,699.95 - $2,799.99 (check prices)

Review date: Apr 29, 2008

Sony Bravia KDL-52XBR6

The 52-inch Sony KDL-52XBR6 LCD is a bit too expensive for the level of picture quality it delivers, but its styling and best-in-class black levels help its case.

Price: $2,567.00 - $3,499.99 (check prices)

Review date: Oct 8, 2008

Samsung LN46A550

The midlevel Samsung LN46A550 LCD TV strikes an excellent balance between price and performance.

Price: $1,099.99 - $1,699.99 (check prices)

Review date: Aug 8, 2008

GOOD LUCK

آخرین ویرایش:
سلام.
اخرش چيكار كنيم؟من يه تلويزيون 32 اينچ ميخوام با بهترين كيفيت ممكن!
اخرش سوني سري x بگيرم يا سامسونگ سري 6 ؟

دوست عزیز میخوای 1.5 الی 2 میلیون پول بدی
خودتم یه تحقیقی بکن
برو 4 تا مغازه با هم مقایسه کن
ببین خودت از چی خوشت میاد :love:

ممنون از راهنماييتون.
ولي من بين دو مدل KLV-32W400 از سوني و LA-32A650A1F از سامسونگ گير كردم.
ميدونم درباره اين تلويزيون ها خيلي بحث كردين ولي هر كدوم شرايطي دارند كه ادم رو بسمت خودشون جلب مي كنند.
سامسونگ همراه ال سي دي يه دي وي دي پلير با كابل hdmi ميده.در حالي كه سوني قيمتش تقريبا 150000 تومان بيشتره ولي اين امكانات رو نداره.حالا نظر به شما ارزش داره اين مقدار پولو اضافه پرداخت كنيم در حالي كه كابل hdmi و... رو بايد جدا بگيريم؟
مهمترين موضوع براي من داشتن تصويري با كيفيت عاليه حالا مهم نيست سوني باشه يا سامسونگ.

ممنون از راهنماييتون.
ميدونم درباره اين تلويزيون ها خيلي بحث كردين ولي هر كدوم شرايطي دارند كه ادم رو بسمت خودشون جلب مي كنند.
سامسونگ همراه ال سي دي يه دي وي دي پلير با كابل hdmi ميده.در حالي كه سوني قيمتش تقريبا 150000 تومان بيشتره ولي اين امكانات رو نداره.حالا نظر به شما ارزش داره اين مقدار پولو اضافه پرداخت كنيم در حالي كه كابل hdmi و... رو بايد جدا بگيريم؟
مهمترين موضوع براي من داشتن تصويري با كيفيت عاليه حالا مهم نيست سوني باشه يا سامسونگ.
برای تصویر HD سونی بهتره ، برا SD سامسونگ.مدل 100 هرتز پاناسونیکم ببین.

برای تصویر HD سونی بهتره ، برا SD سامسونگ.مدل 100 هرتز پاناسونیکم ببین.

دوست عزیز نمیدونم چرا این حرف رو زدی؟
ولی در هر حال من هر دویه این ها رو رو رزولوشن 1080p مقایسه کردم
نمیشه هیچ تفاوته محسوسی دید
تازه من مدل m81 رو با X350 مقایسه کردم و نظرم اینه که اگر پول اضافه دارید
سونی بگیرید ولی سامسونگ هم همینه
در مورد پاناسونیک نظره خاصی ندارم ولی شنیدم به سونی و سامسونگ نمیرسه
نمیدونم به این مورد دقت کردید یا نه ولی تو صدا و سیما تو همه برنامه ها از lcd
های سامسونگ استفاده میکنن به غیر از چند مورد که LG هست

البته ال جی هم انتخابه بدی نیست میتونید به اون هم فکر کنید;)

ممنون از راهنماييتون.

سلام دوست من
خودم میخوام LA-32A650A1F بگیرم و پیشنهادم به شما همین مدل هست .
بله سونی گرون تر از سامسونگ هست و ظاهرا کنتراست بالاتری داره (دقیقا نمیدونم) .
من خودم تو تمام HDTV ها از طراحی سامسونگ خیلی خوشم میاد .
مخصوصا مدل LA-32A650A1F که زرشکی- مشکی هست :love:
تازه میدونید سامسونگ یک DVD PLAYER هم هدیه میده که تصاویر رو تا 1080p آپ اسکیل میکنه و پورت HDMI داره و دکمه هاش لمسیه :arrowd:

9d163050f4db4a5.jpg

GOOD LUCK

آخرین ویرایش:
سلام دوست من
خودم میخوام LA-32A650A1F بگیرم و پیشنهادم به شما همین مدل هست .
بله سونی گرون تر از سامسونگ هست و ظاهرا کنتراست بالاتری داره (دقیقا نمیدونم) .
من خودم تو تمام HDTV ها از طراحی سامسونگ خیلی خوشم میاد .
مخصوصا مدل LA-32A650A1F که زرشکی- مشکی هست :love:
تازه میدونید سامسونگ یک DVD PLAYER هم هدیه میده که تصاویر رو تا 1080p آپ اسکیل میکنه و پورت HDMI داره و دکمه هاش لمسیه :arrowd:

9d163050f4db4a5.jpg

GOOD LUCK

البته بهتره بدونید این سری w سونی هم خیلی خوبه و pip هم داره و دو تیونره هست
که به نظر من چیزه مفیدیه
در کل منم سامسونگ رو پیشنهاد میکنم در عین حال که سونی هم عالیه
ولی تفاوت خاصی ندارن

منم خودم از طراحي سامسونگ خوشم مياد ولي ميگم اينهمه پول كه داريم ميديم يكم بيشتر بديم تا از تصويري با كيفيت بهتر سود ببريم.ولي خوب اينطور كه شما ميگين فرق چنداني اين دو تا مدل باهم ندارن.تازه به قول اقاي hustler بهتره خودتونم يه تحقيقي بكنين!
راستي به نظرتون اجازه ميدن ps3 مو ببرم تا كيفيت تلويزيون هاشونو امتحان كنم؟(البته كابل hdmi ندارم)

البته بهتره بدونید این سری w سونی هم خیلی خوبه و pip هم داره و دو تیونره هست
که به نظر من چیزه مفیدیه
در کل منم سامسونگ رو پیشنهاد میکنم در عین حال که سونی هم عالیه
ولی تفاوت خاصی ندارن
این دو مدل 32" من کنار هم دیدم و سونی سری W واقعا رنگارو خیلی زنده تر نشون میده ! به نظر من از نظر رنگبندی سری w خیلی بهتر هست !

یعنی 1240000 تومن هست ؟

GOOD LUCK

این Lcd-Tv هم اکنون 1249000 تومن قیمتش هست: www.lcd-tv.ir
که یک هدیه DVD مدل 1080p که قیمتش 110000 تومن هست، داره.

شما اگه خواستی DVD رو به خود فروشنده بفروشی کمتر از 90 ندی;) من خودم DVD رو 100 فروختم:biggrin1:
من خودم این Lcd رو دارم و خیلی ازش راضی ام:love: .

Samsung 7, 8 & 9 Series in Brief from X-2001

Code:
The A750 already has more features than the A650 (1GB of flash memory, USB port that can play video vs. only picture and music on A650, etc.)

The A850/860 is actually a slim-bezel version of the A750 with DLNA added. Both A850/860 and A750 have CCFL backlight.

The A760 features Samsung's 2nd-generation LED backlight with local dimming. The LED backlight system now has more clusters than the 1st generation. Its performance should be very close to that of the A950.

The A950 will be Sumsung's ultimate LCD experience. It's going to be the XBR8's rival. From their first impressions, some AVS forum members claimed that black level and contrast rivaled even the Kuro[Pioneer].
بطور خلاصه احتمالا مدل A760 گزینه خوبی خواهد بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or