قیمتش همون هست البته 10000 تومن ارزونتر
اون dvdv player هم مدلش f1080 هست و باید یه کابل hdmi هم روش باشه
قیمتش هم 110000 تومن هستش که فکر کنم داره زیاد ازش کم میکنه 70 برمیداره
سلام.
اخرش چيكار كنيم؟من يه تلويزيون 32 اينچ ميخوام با بهترين كيفيت ممكن!
اخرش سوني سري x بگيرم يا سامسونگ سري 6 ؟
سلام.
اخرش چيكار كنيم؟من يه تلويزيون 32 اينچ ميخوام با بهترين كيفيت ممكن!
اخرش سوني سري x بگيرم يا سامسونگ سري 6 ؟
برای تصویر HD سونی بهتره ، برا SD سامسونگ.مدل 100 هرتز پاناسونیکم ببین.ممنون از راهنماييتون.
ولي من بين دو مدل KLV-32W400 از سوني و LA-32A650A1F از سامسونگ گير كردم.
ميدونم درباره اين تلويزيون ها خيلي بحث كردين ولي هر كدوم شرايطي دارند كه ادم رو بسمت خودشون جلب مي كنند.
سامسونگ همراه ال سي دي يه دي وي دي پلير با كابل hdmi ميده.در حالي كه سوني قيمتش تقريبا 150000 تومان بيشتره ولي اين امكانات رو نداره.حالا نظر به شما ارزش داره اين مقدار پولو اضافه پرداخت كنيم در حالي كه كابل hdmi و... رو بايد جدا بگيريم؟
مهمترين موضوع براي من داشتن تصويري با كيفيت عاليه حالا مهم نيست سوني باشه يا سامسونگ.
برای تصویر HD سونی بهتره ، برا SD سامسونگ.مدل 100 هرتز پاناسونیکم ببین.
ممنون از راهنماييتون.
ولي من بين دو مدل KLV-32W400 از سوني و LA-32A650A1F از سامسونگ گير كردم.
ميدونم درباره اين تلويزيون ها خيلي بحث كردين ولي هر كدوم شرايطي دارند كه ادم رو بسمت خودشون جلب مي كنند.
سامسونگ همراه ال سي دي يه دي وي دي پلير با كابل hdmi ميده.در حالي كه سوني قيمتش تقريبا 150000 تومان بيشتره ولي اين امكانات رو نداره.حالا نظر به شما ارزش داره اين مقدار پولو اضافه پرداخت كنيم در حالي كه كابل hdmi و... رو بايد جدا بگيريم؟
مهمترين موضوع براي من داشتن تصويري با كيفيت عاليه حالا مهم نيست سوني باشه يا سامسونگ.
سلام دوست من
خودم میخوام LA-32A650A1F بگیرم و پیشنهادم به شما همین مدل هست .
بله سونی گرون تر از سامسونگ هست و ظاهرا کنتراست بالاتری داره (دقیقا نمیدونم) .
من خودم تو تمام HDTV ها از طراحی سامسونگ خیلی خوشم میاد .
مخصوصا مدل LA-32A650A1F که زرشکی- مشکی هست
تازه میدونید سامسونگ یک DVD PLAYER هم هدیه میده که تصاویر رو تا 1080p آپ اسکیل میکنه و پورت HDMI داره و دکمه هاش لمسیه :arrowd:
GOOD LUCK
این دو مدل 32" من کنار هم دیدم و سونی سری W واقعا رنگارو خیلی زنده تر نشون میده ! به نظر من از نظر رنگبندی سری w خیلی بهتر هست !البته بهتره بدونید این سری w سونی هم خیلی خوبه و pip هم داره و دو تیونره هست
که به نظر من چیزه مفیدیه
در کل منم سامسونگ رو پیشنهاد میکنم در عین حال که سونی هم عالیه
ولی تفاوت خاصی ندارن
یعنی 1240000 تومن هست ؟
GOOD LUCK
The A750 already has more features than the A650 (1GB of flash memory, USB port that can play video vs. only picture and music on A650, etc.)
The A850/860 is actually a slim-bezel version of the A750 with DLNA added. Both A850/860 and A750 have CCFL backlight.
The A760 features Samsung's 2nd-generation LED backlight with local dimming. The LED backlight system now has more clusters than the 1st generation. Its performance should be very close to that of the A950.
The A950 will be Sumsung's ultimate LCD experience. It's going to be the XBR8's rival. From their first impressions, some AVS forum members claimed that black level and contrast rivaled even the Kuro[Pioneer].