خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

با این بودجه فقط میتونید یه 32R71 بگیرید که تازه یه 20-30 تومنی هم باید اضافه کنید به پولتون
بهره بری سراغ 26 اینچ یا اینکه بودجه رو بالا ببرید

همون کاری که تو p30world بهت گفتمو انجام بده. اگه درست نشد ببر پرتش تو صورت نمایندگی!

من همه این تنظیمات رو همون طوری که نوشنیت کردم اما درست نشد
نمیدونم منظورمو درست گفتم یا نه
رنگ بندی خوب هست ولی اجسام متحرک که حرکت میکنن دورشون یه حالتی درست میشه که انگار cd خش دار میزاری بعضی وقت ها تصویر به هم میخوره یه حالت برفک مانند هم کل صفحه داره((زنگ زدم نمایندگی گفت از فیلمتون هست که HD نیست و اسم ایکس باکس رو هم نشنیده بود و گفت مشکل از TV نیست اگر بود باید شبکه هارو هم بد میگرفت:eek:بعد گفتم امکان داره بعضی هاشون مشکل فنی داشته باشن مثل برای من و بعد اون گفت این امکان نداره ما قبل از بسته بندی تست میکنیم و بعد تق گوشی رو گزاشت:eek::eek:
حالا من باید چیکار کنم به نظرتون:((:((

خوب بلاخره همت کردم و بردمش گارانتی و موضوع رو بهشون گفتم
اونا tvرو روشن کردن و خیلی راحت گفتن ما تو این مشکلی نمیبینیم:eek::eek::eek:
گفتم نگاه کنید کیفیت تصویر به این بدی هست بعد اونا گفتن کیفیت این فیلم بد هست با خودم x360 رو هم برده بودم گفتم اینو وصل کنید این کیفیت 1080 رو ساپورت میکنه اولش نمیدونستن چی هست و نمیخواستن وصل کنن و اصرار داشتن tv مشکلی نداره بعد کوتاه اومدن و گزاشتن وصل کنم و اونجا کیفیتو نشونشون دادم که چقدر بد هست
میدونید جوابمو چی دادن:mad:
گفتن مشکل از فرستنده هست(از ایکس باکس )من گفتم رو LG تصویر عالی داده تا فول اچ دی هم نبوده
بعد گفتن که این طبیعی هست و باید در فاصله 6 متری به tv نگاه کنم و اون کیفیتی که من ازش حرف میزدم میگفتن تا به امروز تولید نشده و خیلی توقع زیادی دارم((خلاصه کنم قبول نکردن و گفتن tv سالم هست و مشکلی نداره:mad::mad: و از گارانتی هم یک کپی گرفتن:confused:)
خلاصه این هم از شانس من
کی میگفت که خدمات پس از فروش سامسونگ فلانه و این ها
اینارو گفتم که در انتخاب مارک بیشتر دقت کنید و گول این تبلیغ های بیخودی که گارنتی سام سرویس فلانه بساره و از این چیزارو نخورید;);)
الان گزاشتم در حالت استاندارد و وضوح تصویر رو 0 گزاشتم تا اون سایه روشن لبه ها کمتر بشه

خوب بلاخره همت کردم و بردمش گارانتی و موضوع رو بهشون گفتم
اونا tvرو روشن کردن و خیلی راحت گفتن ما تو این مشکلی نمیبینیم:eek::eek::eek:
گفتم نگاه کنید کیفیت تصویر به این بدی هست بعد اونا گفتن کیفیت این فیلم بد هست با خودم x360 رو هم برده بودم گفتم اینو وصل کنید این کیفیت 1080 رو ساپورت میکنه اولش نمیدونستن چی هست و نمیخواستن وصل کنن و اصرار داشتن tv مشکلی نداره بعد کوتاه اومدن و گزاشتن وصل کنم و اونجا کیفیتو نشونشون دادم که چقدر بد هست
میدونید جوابمو چی دادن:mad:
گفتن مشکل از فرستنده هست(از ایکس باکس )من گفتم رو LG تصویر عالی داده تا فول اچ دی هم نبوده
بعد گفتن که این طبیعی هست و باید در فاصله 6 متری به tv نگاه کنم و اون کیفیتی که من ازش حرف میزدم میگفتن تا به امروز تولید نشده و خیلی توقع زیادی دارم((خلاصه کنم قبول نکردن و گفتن tv سالم هست و مشکلی نداره:mad::mad: و از گارانتی هم یک کپی گرفتن:confused:)
خلاصه این هم از شانس من
کی میگفت که خدمات پس از فروش سامسونگ فلانه و این ها
اینارو گفتم که در انتخاب مارک بیشتر دقت کنید و گول این تبلیغ های بیخودی که گارنتی سام سرویس فلانه بساره و از این چیزارو نخورید;);)
الان گزاشتم در حالت استاندارد و وضوح تصویر رو 0 گزاشتم تا اون سایه روشن لبه ها کمتر بشه

دوست عزیز من تا الان این مشکل رو ندیده و نه شنیده بودم
خودم m81 دارم داداشم r71 یکی از دوستان هم امروز یه دنه از این 22 ها گرفته
تصاویره هممون عالیه
من کمی اطلاعات دارم ولی اگر از نزدیک میدیدم شاید میتونستم بهتر کمکت کنم
انشااله درست میشه

دوستان سلام !

من امشب یه HDTV سامسونگ مدل A650 (سایز 32 واسه اتاق خودم) خریدم .

به نظر اساتید بهترین انتخاب بوده یا نه ؟

دوست عزیز مبارکت باشه ولی دیگه خریدی
بهترین باشه یا نباشه سعی کن ازش لذت ببری
ولی یکی از بهترین ها هست;)

مرسی ممنون .

نه واسم مهم نیست . شما مدل بهتری سراغ داری ؟

منظورم کلی بود
این مدل خیلی خوبه و تقریبا آخرین مدل هست
کلا میگم وقتی یه چیزی رو میخریم دیگه به بهتر و بدترش فکر نکنیم بهتره

راستی اگر واسه گیم گرفتی یا دیدنه فیلمهایه HD حتما یه HT هم بگیر که لذت
کامل رو ببری;)

منظورم کلی بود
این مدل خیلی خوبه و تقریبا آخرین مدل هست
کلا میگم وقتی یه چیزی رو میخریم دیگه به بهتر و بدترش فکر نکنیم بهتره

راستی اگر واسه گیم گرفتی یا دیدنه فیلمهایه HD حتما یه HT هم بگیر که لذت
کامل رو ببری;)

حرفت کاملا منطقی و درسته .

اره بیشتر واسه GAME و فیلمهای HD گرفتم . حالا HT خوب چی سراغ داری شما ؟ (مدل و قیمت ؟)

الان مطمئن نیسم که چقدر میتونم هزینه کنم .
فقط میخواسم یه قیمت کلی داشته باشم .

از 390 هزار تومن داره تا 850 هزار تومن
البته یه مدل جدید زده که BD - HT هست
ولی هنوز تو آسیا و ایران نیست یا خیلی کم
شاید تو آسیا باشه فعلا تو آمریکا هست

ولی هر HT ای که گرفتی دقت کن ورودیه optical
داشته باشه;)

از 390 هزار تومن داره تا 850 هزار تومن
البته یه مدل جدید زده که BD - HT هست
ولی هنوز تو آسیا و ایران نیست یا خیلی کم
شاید تو آسیا باشه فعلا تو آمریکا هست

ولی هر HT ای که گرفتی دقت کن ورودیه optical
داشته باشه;)

خیلی ممنون از وقتی که واسه پاسخ به سوالات من گذاشتی دوست عزیز .... .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or