خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

دوستان سلام !

من امشب یه HDTV سامسونگ مدل A650 (سایز 32 واسه اتاق خودم) خریدم .

به نظر اساتید بهترین انتخاب بوده یا نه ؟

انتخاب خوبی هست و امیدوارم که هیچ وقت مشکل پیدا نکنی و برای گرانتی نبریش که واقعا خدمات پس از فروش بدی داره
شما الان به مشکلی که من برخوردم بر نخوردی؟؟؟؟
الان فیلم دی وی دی که میزاری اطراف اجسام متحرک یه حالتی مثل شترنجی شدن که انگار سی دی خش دار گزاشتی نمیشه؟؟؟
و در اخر شما xbox360 نیز دارین؟؟؟ تو اون ایا کیفیت خوبه و نوشتها سایه رو شن نداره؟؟؟؟(من وضوح رو رو صفر گزاشتم تا اون سایه روشنا از بین بره:()

آخرین ویرایش:
این مدل خیلی خوبه و تقریبا آخرین مدل هست
تو ایران بله آخرین مدله چون سریه 7 و 8 و 9 رو اصلا نمیارن!
سامسونگ چون قیمتش یه مقدار کمه دیگه اصلا به فکر خدمات پس از روش نیست. ولی سونی پول بیشتری میگیره و خدماتشم بهتره

انتخاب خوبی هست و امیدوارم که هیچ وقت مشکل پیدا نکنی و برای گرانتی نبریش که واقعا خدمات پس از فروش بدی داره
شما الان به مشکلی که من برخوردم بر نخوردی؟؟؟؟
الان فیلم دی وی دی که میزاری اطراف اجسام متحرک یه حالتی مثل شترنجی شدن که انگار سی دی خش دار گزاشتی نمیشه؟؟؟
و در اخر شما xbox360 نیز دارین؟؟؟ تو اون ایا کیفیت خوبه و نوشتها سایه رو شن نداره؟؟؟؟(من وضوح رو رو صفر گزاشتم تا اون سایه روشنا از بین بره:()
دوست من اگه صفت و سخت تر بگیری شاید بتونی عوضش کنی.
در ضمن انگار تا 48 ساعت میتونستی از فروشگاه تعویضش کنی.
امیدوارم هر چه زود تر مسئلتون حل بشه.
در ضمن بعضی این تلوزیون فروش ها خیلی نامردن و همش میخوان بپیچونن.
GOOD LUCK

سلام
اقا کسایی که سامسونگ 32 به بالا دارن ایا کیفیت عکسشون مثل برای من هست (( من بهشون گفتم تو 26 امتحان کردم بعد نمایندگی میگه تصویر 32 بزرگ تر هست و این باید همینجوری باشه و شما باید از 6 متری تلویزیون رو نگاه کنی تا این نقطه نقطه هارو نبینی:mad:ولی از دور هم ازار دهنده هست این کیفیت))
حالا اینارو با موبایل گرفتم واضح نیست کاملا از نزدیک که ببینید دیگه وا ویلا هست
خودتون قضاوت کنید باورتون میشه اینxbox360 هست یا فکر میکنید ps2 هست یا بهتر بگم ps1
این لینک عکس سایه روشن شدن منوهای ایکس باکس هست
این هم موقع پخش فیلم که تو ایکس باکس هست به دور نوشته های فیلم نگاه کنی(میگفتم یه حالت خش داره)البته با موبایل گرفتم از نزدیک واقعا تو ذوق میزنه
و این هم ببینید
عکس های بالا رو گفتن مشکل از فیلم هست و فیلمت کیفیت نداره:mad:
خوب حالا بازی GTAIV رو گزاشتم و عکس گرفتم که ایونو نشون نمایندگی دادم میگفت ما مشکلی نمیبینیم و باید از فاصله دور بهش نگاه کنید
عکس اول به سایه های رو زمین نگاه کنید
عکس دوم
عکس سوم به اون سطل مکانیزه نگاه کنید چه لبهای تندی داره همه چیز تو بازی لبهاش تند هست و حالت دون دون داره که تو عکس به خوبی دیده نمیشه
من شهر قدس زندگی میکنم((اینا نمیدونستن xbox360 چی هست) به نظرتون ببرم تهران کارمو راه میندازن (حداقل اونا با کنسول اشنا هستن که ثابت بشه این تصویر 1080p هست)یا اونا هم مثل اینا بی منطق هستن

Lcd رو از خود نمایندگی سامسونگ خریدی؟ اصلا با گارانتی ـه یا نه؟ من که این مشکلو ندارم...

اره یک نمایندگی تو شهر قدس بود که از همونجا خریدم کارت ضمانت دار;)
اگر نداشت که فکر نمی کنم این به ادمها حتی نگاه هم به من نمیکردن:(

یه مقدار بیشتر توضیح میدی؟ اینکه چند وقته Lcd رو خریدی و از کی متوجه این موضوع شدی؟ مطمعنی ضربه ای چیزی نخورده ؟

یک ماه هم نمیشه که خریدم
اوایل DVD میزاشتم اینجوری بود با خودم گفتم شاید کیفیت فیلم بد باشه از وقتی xbox360 رو وصل کردم مطمعا شدم((حدود 3 روز هست اخه x360 دستم نبود)
اره 100% ضربه نخورده از همون روز که اوردمش دست نخورده رو میز هست

آخرین ویرایش:
دوست عزیز prince3_love عکسها رو دیدم یه جور غیر طبیعی شده بود
شما تنظیمات LCD ـت رو کامل بلدی؟ ببین چیزی رو زیادی بالا نبردی مثلا وضوح یا چیزهای دیگه رو
من فکر کنم مشکل از اون صفحه LCD باشه از همون اول همین جوری بود ؟ موقع تلویزیون نگاه کردن هم همینجوریه ؟

فکر میکنم یه جا تو تنظیمات مشکل داشته باشه
البته gta 4 کلا سایه ها رو زمین همینطوریه
اگر میتونستم از نزدیک ببینم میتونستم کمک کنم
ولی از منوی تنظیم tv همه چی رو بازم چک کن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or