خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

سلام دوستان
اين مانيتور سامسونگ t1900 كه كابل DVI هم داره و قيمتش هم دويستو خورده اي است
آيا براي پلي 3 مناسبه؟
آيا توانايي نمايش كيفيت HD بازي ها رو داره؟
لطفا جوابمو بديد چون خيلي براي خريد مانيتور عجله دارم.
ممنون

یک lcd sony bravia 40 دارم.اما یک مشکلی هست.
من وقتی وارد hdmi1 یا hdmi2 یا حتی video1 ,video2,video3 ldal. میشم.
مثلا کلمه hdmi بالای صحفه در سمت چپ قرار میگیره و هرگز نمیره.
مثلا من وقتی دارم gta بازی میکنم.دستوراتی که در بازی داده میشه را نمیتونم ببینم.چون کلمه hdmi روی صحفه هست.
راهی برای از بین بردن اون هست.؟

یک lcd sony bravia 40 دارم.اما یک مشکلی هست.
من وقتی وارد hdmi1 یا hdmi2 یا حتی video1 ,video2,video3 ldal. میشم.
مثلا کلمه hdmi بالای صحفه در سمت چپ قرار میگیره و هرگز نمیره.
مثلا من وقتی دارم gta بازی میکنم.دستوراتی که در بازی داده میشه را نمیتونم ببینم.چون کلمه hdmi روی صحفه هست.
راهی برای از بین بردن اون هست.؟
دکمه علامت سوال کنترلو امتحان کردی؟
============================================
منم سوال یکی از دوستانمون را دارم اینکه t1900 توانایی نشون دادن ته کیفیتو تو ps3 داره آیا مانیتور بهتر دیگه ای هست که اینکارو انجام بده؟قیمتش حدودا چند در میاد؟

سلام دوستان
اين مانيتور سامسونگ t1900 كه كابل DVI هم داره و قيمتش هم دويستو خورده اي است
آيا براي پلي 3 مناسبه؟
آيا توانايي نمايش كيفيت HD بازي ها رو داره؟
لطفا جوابمو بديد چون خيلي براي خريد مانيتور عجله دارم.
ممنون

من از همین مدل استفتده میکنم!!!! تا 1080p ساپورت میکنه!

سلام
اقا شرمنده من این سوال رو تو انجمن ایکس باکس که از دوستان پرسیدم کسی جواب نداد گفتم اینجا بپورسم شاید کسی تونست مشکل ما رو حل کنه:((:((:((

ببخشید یک کمک فوری میخواستم واقعا دیگه هنگ کردم
ما یک تلویزیون سری 6 سامسونگ32 اینچ خریدیم xbox360 من خونه یکی از دوستان بود که اون LGداشت (26 اینچ) امروز که اوردمش خونه و صل کردم به سامسونک به شدت خورد تو زوقم در صورتی که رو tvدوستم کیفیت خیلی عالی بود(تازه فول اچ دی هم نبود)
مثلا سامسونگ فول اچ دی هست ولی کیفیت خیلی بدی داشت محیط داشبرد و عکس دکمه ها ایکس باک که پایین صفحه هست به بد ترین شکل ممکن بود دورشون یه حالت شترنجی مانند و یه سایه هم از خودشون داده بودن (همه نوشته های داشبود اینجوری بودن)
گفتم یه بازی بزارم شاید تو بازی خوب باشه fifa09 رو که گزاشتم انگار بازی ps2 گزاشتم لبه های بازیکنها به شدت توند و تیز بود((خلاصه هرچی بگم کم گفتم) رو 720p-1080i-1080p که گزاشتم هم باز هیچ تغییری داده نشد
میگم ممکنه این tv مشکل فنی داشته باشه و باید بره گارانتی؟؟؟؟؟؟کس ی اینجا این مدل رو داره؟؟ایا مشکل منو داره یا نه؟؟
باور کنید حصابی حالم گرفته شده اگر کسی منو راهنمایی کنه خیلی خیلی ممنونش میشم
منتظر هستم

سلام
اقا شرمنده من این سوال رو تو انجمن ایکس باکس که از دوستان پرسیدم کسی جواب نداد گفتم اینجا بپورسم شاید کسی تونست مشکل ما رو حل کنه:((:((:((

ببخشید یک کمک فوری میخواستم واقعا دیگه هنگ کردم
ما یک تلویزیون سری 6 سامسونگ32 اینچ خریدیم xbox360 من خونه یکی از دوستان بود که اون LGداشت (26 اینچ) امروز که اوردمش خونه و صل کردم به سامسونک به شدت خورد تو زوقم در صورتی که رو tvدوستم کیفیت خیلی عالی بود(تازه فول اچ دی هم نبود)
مثلا سامسونگ فول اچ دی هست ولی کیفیت خیلی بدی داشت محیط داشبرد و عکس دکمه ها ایکس باک که پایین صفحه هست به بد ترین شکل ممکن بود دورشون یه حالت شترنجی مانند و یه سایه هم از خودشون داده بودن (همه نوشته های داشبود اینجوری بودن)
گفتم یه بازی بزارم شاید تو بازی خوب باشه fifa09 رو که گزاشتم انگار بازی ps2 گزاشتم لبه های بازیکنها به شدت توند و تیز بود((خلاصه هرچی بگم کم گفتم) رو 720p-1080i-1080p که گزاشتم هم باز هیچ تغییری داده نشد
میگم ممکنه این tv مشکل فنی داشته باشه و باید بره گارانتی؟؟؟؟؟؟کس ی اینجا این مدل رو داره؟؟ایا مشکل منو داره یا نه؟؟
باور کنید حصابی حالم گرفته شده اگر کسی منو راهنمایی کنه خیلی خیلی ممنونش میشم
منتظر هستم

دوست عزیز نمیدونم مشکلت از کجاس؟
ولی من یه سامسونگ 40 اینچ مدل M81 دارم اونم فول HD هست و
به هیچ وجه مشکلی ندارم
شما با چی وصلش کردی؟
منظورم کابل هست ؟ HDMI ? component ? composite ?
یه توضیح بیشتر بده

دوست عزیز نمیدونم مشکلت از کجاس؟
ولی من یه سامسونگ 40 اینچ مدل M81 دارم اونم فول HD هست و
به هیچ وجه مشکلی ندارم
شما با چی وصلش کردی؟
منظورم کابل هست ؟ HDMI ? component ? composite ?
یه توضیح بیشتر بده
من با کابل HDMI وصل کردم
همه نوشتها یه سایه نوری به خودشون دادن که از کیفیت خیلی کم شده و بازی ها هم داری این سایه نوری هستن و لبه های نوری تیز وحالت شترنجی مانند دارن
با 5 فیش که وصل میکنم کمی کمتر میشه ولی فقط کمی:(:(:(

من با کابل HDMI وصل کردم
همه نوشتها یه سایه نوری به خودشون دادن که از کیفیت خیلی کم شده و بازی ها هم داری این سایه نوری هستن و لبه های نوری تیز وحالت شترنجی مانند دارن
با 5 فیش که وصل میکنم کمی کمتر میشه ولی فقط کمی:(:(:(

چرا وقتو تلف میکنی ، اگه گارانتی داره ، بفرستش گارانتی ، اونا وظیفشونه درستش کنن!

چرا وقتو تلف میکنی ، اگه گارانتی داره ، بفرستش گارانتی ، اونا وظیفشونه درستش کنن!

من اینو 1 ماه هم نمیشه که خریدم یعنی مشکل از TV هست و باید بره گارانتی؟؟؟!!!
اخه بد بختی وقتی فیلم هم میزارم تو دستگاه DVD این جوری میشد و فکر میکردم از فیلم هست که کیفیت نداره اما ایکس باکس رو که وصل کردم دیدم تو بازی و خود ایکس باکس هم اینجوری هست شک کردم

حداقل 32 اینچ باشه و قیمتش هم حداکثر 850
با این بودجه فقط میتونید یه 32R71 بگیرید که تازه یه 20-30 تومنی هم باید اضافه کنید به پولتون
بهره بری سراغ 26 اینچ یا اینکه بودجه رو بالا ببرید
سلام
اقا شرمنده من این سوال رو تو انجمن ایکس باکس که از دوستان پرسیدم کسی جواب نداد گفتم اینجا بپورسم شاید کسی تونست مشکل ما رو حل کنه
همون کاری که تو p30world بهت گفتمو انجام بده. اگه درست نشد ببر پرتش تو صورت نمایندگی!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or