خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

سلام
من بعد کلی تحقیق و وسواس تصمیم گرفته بودم سامسونگ سری 6 (32اینچ)بگیرم تا همین 2 الی 3 روز پیش تو این فرم دیدم که یه نفر گفته بود سونی یه 26 اینچ داده که کنتراست تصویرش 1.15000هست و قیمتش هم حدود 600تومان کسی قیمت دقیق این مدل26s400 رو تو بازار نداره؟؟(اخه برام قیمتش هم خیلی مهم هست و تو انتخابم تاثیر مستقیم داره)
راستش من خیلی کیفیت و وضوح رنگ سونی رو قبول دارم میخواستم بپرسم ایا این 26s500 سونی هم مثل بقیه مدلای سونی رنگ بندی زنده و شفاف داره؟؟در کل میخواستم ازتون راهنمایی بگیرم که سونی 26s400رو بگیرم یا سامسونگ32a650؟؟؟ایا کیفیت رنگ این مدل سامسونگ مثل tvهای سونی هست؟؟؟؟
ممنون میشم منو از این 2دلی در بیارین:((:((:((
مدل 26 S سونی از جهاتی با مدل32 A650 سامسونگ مساوی هست
هر دو کنتراستشون 1.15000 هست و خروجی HDMI هم دارند
فقط می مونه کیفیت و موتور خود تلویزیون ها که من شخضا Bravia Engine رو خیلی قبول دارم
ولی این مدلهای A650 هم واقعا عالیه
و مسئله مهمتر اینه که مدل A650 32 اینچ Full HD هست ولی S400 26 اینچ سونی Full HD نیست
به هر حال انتخاب با خودته ضمن اینکه فکر نمیکنم قیمت مدل S400 26 اینچ فقط 600 تومان باشه آخرین باری که قیمت کردم حدود 800 تومان بود !
مدل32 اینچ A650 سامسونگ حدود 1 میلیون و 300 هست (من اینو بهت توصیه میکنم )

سلام
من بعد کلی تحقیق و وسواس تصمیم گرفته بودم سامسونگ سری 6 (32اینچ)بگیرم تا همین 2 الی 3 روز پیش تو این فرم دیدم که یه نفر گفته بود سونی یه 26 اینچ داده که کنتراست تصویرش 1.15000هست و قیمتش هم حدود 600تومان کسی قیمت دقیق این مدل26s400 رو تو بازار نداره؟؟(اخه برام قیمتش هم خیلی مهم هست و تو انتخابم تاثیر مستقیم داره)
راستش من خیلی کیفیت و وضوح رنگ سونی رو قبول دارم میخواستم بپرسم ایا این 26s500 سونی هم مثل بقیه مدلای سونی رنگ بندی زنده و شفاف داره؟؟در کل میخواستم ازتون راهنمایی بگیرم که سونی 26s400رو بگیرم یا سامسونگ32a650؟؟؟ایا کیفیت رنگ این مدل سامسونگ مثل tvهای سونی هست؟؟؟؟
ممنون میشم منو از این 2دلی در بیارین:((:((:((

prince جان ؛ من الان نمیدونم کدوم سونی رو میگی ولی بهتره که همین 32 اینچی رو بگیری. 26 اینچ برای تلویزیون کوچیکه؛ پشیمون میشی. یه بازی ـه دو نفره بخوای بازی کنی اعصابت خورد میشه. یه تصویر 4:3 بخوای نگاه کنی واقعا کوچیک به نظر میرسه؛ سعی کن همون بزرگه رو بخری اگه با پولش مشکلی نداری. ;)

ممنونم که راهنماییم میکنید
من ابتدا بین دو مدل ال جی و سامسونگ البته 26 اینچش مونده بودم کدومو بگیرم و بعد کلی تحقیق دیدم اون کیفیتی که من انتظارشو دارم نداره راستش من فقط از یک مغازه سونی رو قیمت کردم البته S200 بود که کنتراستش خیلی پایین بود 1.1300و همچنین قیمتش هم خیلی زیاد گفت1میلیون 200:eek::eek:
همین دو روز پیش بود که یکی از دوستان تو همین سایت بود گفت سونی s400 رو داده تو بازار که کنتراستش هم 1.15000 هست و قیمتش حدود 600تومان سر همین گفتم شاید اون فروشنده قیمت دروغین داده(به قول معروف منو پیچونده)

26 اینچ های سونی زیر 600 تومن نیست. نمیدونم زیر 26 اینچ داره یا نه. 26S400 هست با کنتراست 1:15000 و ورودی hdmi که فکر کنم حدود 600 باشه
27336

کیفیت سونی عالی هست اما اگر این قیمتش بالا تر از 670 الی700 باشه خریدش عاقلانه نیست
کسی اینجا قیمت دقیق این مدل رو نداره؟؟؟(26s400)

مدل 26 S سونی از جهاتی با مدل32 A650 سامسونگ مساوی هست
هر دو کنتراستشون 1.15000 هست و خروجی HDMI هم دارند
فقط می مونه کیفیت و موتور خود تلویزیون ها که من شخضا Bravia Engine رو خیلی قبول دارم
ولی این مدلهای A650 هم واقعا عالیه
و مسئله مهمتر اینه که مدل A650 32 اینچ Full HD هست ولی S400 26 اینچ سونی Full HD نیست
به هر حال انتخاب با خودته ضمن اینکه فکر نمیکنم قیمت مدل S400 26 اینچ فقط 600 تومان باشه آخرین باری که قیمت کردم حدود 800 تومان بود !
مدل32 اینچ A650 سامسونگ حدود 1 میلیون و 300 هست (من اینو بهت توصیه میکنم )
عزیز جان مطمئنی خروجیه HDMI دارن؟
احیانا ورودی رو اشتباه ننوشتی؟

كسي نبود يه راهنمايي به ما بده. :((

با سلام

دوست عزیز پنل استفاده شده در سری Xvisionبدلیل رقابتی بودن و عرضه کمتر قیمت دارای گرید Cهستش و قطعات و بردهای بکار رفته شد دارای گرید D نتیجه عمر کمتر پنل معمولا ۲۰۰۰۰ ساعت مفید هستش در xvision ۵۰۰۰ ساعت هستش.

پردازندها و منبع تغذیه اوالوترها در Xvision بسیار ضعیف هستن

در کل سری Xvision برای دیدن کانالهای ایران از طریق آنتن هوایی و یا دیدن فیلم با VHS گزینه بسیار مناسبی هست

قیمتش بالای 600 تومنه. سامسونگ یه مدل 26 اینچ دیدم 580 بود. مطمئناً قیمت سونی بیشتر از ایناست

با سلام

مدل های ۲۶اینچ و ۲۲ اینچ ساسونگ پنلشون از سری 37S71 سامسونگ هست که اصلا کیفیت نداره و به قولی سوتی سامسونگ محسوب میشه :cheesygri

سلام
یه سوال داشتم خواهش میکنم جواب بدین...
وقتی که کمتر کسی lcd داشت من یه lcd سامسونگ la32r51b خریدم با کیفیت تصویر 1366*768 ولی روش hd ready ننوشته ولی فکر میکنم 720p یا 1080i باشه در ضمن جا برای کابل hdml هم داره تا چند روز دیگه میخوام یه play3 بگیرم ولی میترسم خوب نشون نده حالا اگه play3 بگیرم میتونم بازیهایشو با کیفیت خوب حداقل نه عالی بازی کنم؟
خواهش میکنم جواب بدین واسم مهمه؟

آخرین ویرایش:
سلام
وقتی که کمتر کسی lcd داشت من یه lcd سامسونگ la32r51b خریدم با کیفیت تصویر 1366*768 ولی روش hd ready ننوشته ولی فکر میکنم 720p یا 1080i باشه در ضمن جا برای کابل hdml هم داره تا چند روز دیگه میخوام یه play3 بگیرم ولی میترسم خوب نشون نده حالا اگه play3 بگیرم میتونم بازیهایشو با کیفیت خوب حداقل نه عالی بازی کنم؟

میتونی با کیفیت خوب بازی کنی نگران نباش .

سلام

دوست عزیز تا همون 1080i بهت رزولوشن میده ولی ار لحاظ کنتراست و رنگ زیاد نباید ازش توقع داشته باشی موفق باشی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or