خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

به نظر شما كدوم بهتره.
من خودم دارم از LA22S81 استفاده میکنم به نظر من که واقعا عالی هست مخصوصا اینکه 2 تا پرت componnent داره و HDMi و خیلی راحت میتونی چند تا کنسول و وصل کنی از نظر رزولوشن هم که خیلی ها باهاش مشکل دارن وقتی pc بهش وصل میکنن میتونن از کابل HDMI to DVI برای کامپیوتر استفاده کنن که کامپیوتر هم کیفیت بسیار عالی داشته باشه !

تصویر توی مونیتورهایی که 16:10 هستن و قابلیت تنظیم ندارن upscale میشه ولی یه سری مونیتور ها رو میشه تنظیم کرد که 16:9 نمایش بده و خوب همون نوار سیاه دو طرف تصویر میاد. فکر کنم به خود بازی هم ربط داشته باشه.
ولی کلا مونیتور LG به درد نمیخوره ! مخصوصا یان که hdcp هم نداشته باشه.

دم شما گرم، الان ميخواستم پست بزنم به پدرام همينو بگم كه مونيتور ها 16:10 هستن.
همون سامسونگ رو ميگيرم، فقط يه مطلبيش منو نگران كرد اونم وصل كردن تلويزيون بهشه.

حالا مشكل چيه:
جناب سياوش (Darkf1ield) از اين موضوع ناراحت بودن كه وقتي به عنوان مونيتور كاميپوتر ازش استفاده ميكنن، تصوير تار هستش و دنبال يه درايور بودن كه اين مشكل رو حل كنه كه ظاهرا يافت نشده.

دوم اينكه ديروز تو جمهوري تو يه مغازه رفتيم و با همين samsuung 22 inch كه به كاميپوتر وصل بود يكم ور رفتيم ولي رو هر رزولوشني غير از اوني كه روش بود، گذاشتيم، تصوير نداد! مگه اين موتور upscale و downscale نداره؟ شما كه به عنوان مونيتور كامپيوتر ازش استفاده ميكنين، مشكلي داشتين؟ رو چه رزولوشني خروجي رو ميزارين؟

يه سوال هم دارم، شما بازيهاتون رو روي 720p ميزارين يا 1080i ؟

من ميخوام اين LA22S81 رو بگيرم، فقط مشكل اين بود كه ديدم رزولوشنش 1366x768 هستش، آيا من360 xbox رو بزنم بهش، تصوير Upscale ميشه؟ چون انگار روزلوشن استانداردي نيست.
کلا تمام تلویزیون های HD Ready رزولوششو همینه. استاندارد نیست ولی جا افتاده پس جای نگرانی نیست
من گزینه 1 رو پیشنهاد میکنم بقیش با خودتونه
شما میشه با 500 تومان به من یک HD TV ـه سونی پیشنهاد کنید ؟!!! ( سایزش هم مهم نیست )
26 اینچ های سونی زیر 600 تومن نیست. نمیدونم زیر 26 اینچ داره یا نه. 26S400 هست با کنتراست 1:15000 و ورودی hdmi که فکر کنم حدود 600 باشه
27336

جناب سياوش (Darkf1ield) از اين موضوع ناراحت بودن كه وقتي به عنوان مونيتور كاميپوتر ازش استفاده ميكنن، تصوير تار هستش و دنبال يه درايور بودن كه اين مشكل رو حل كنه كه ظاهرا يافت نشده.
خوب من که بدون هیچ مشکلی کامپیوتر وصل کردم از نظر تار بودن تصویر کوچکترین مشکلی نداشتم ! اما برای یکی از دوستام همین و خرید که تصویر کامپیوتر تار بود که از کابل HDMI to DVI استفاده کردیم مشکلش برطرف شد و الان بدون کوچکترین مشکلی از نظر تار بودت داره استفاده میکنه!
بازی های ps3 هم روی 1080i اجرا میکنه اما با کامپیوتر اصلا بازی نمیکنم تست نکردم !

الان برای من تمام ورودی هاش کاملا پر شده و برای ورودی AV هم از سویچ استفاده میکنم با هیچ کدوم هم هیچ مشکلی ندارم ! به نظر من که بهترین انتخاب هست ! ;)

يه سوال هم دارم، شما بازيهاتون رو روي 720p ميزارين يا 1080i ؟

توی سایز 37 اینچ فرق 1080i با 720p با چشم قابل تشخیص نیست ، دیگه 22 رو خودت قضاوت کن ، حالا خودت بگیر امتحان کن ببین کدوم بهتره !

دوم اينكه ديروز تو جمهوري تو يه مغازه رفتيم و با همين samsuung 22 inch كه به كاميپوتر وصل بود يكم ور رفتيم ولي رو هر رزولوشني غير از اوني كه روش بود، گذاشتيم، تصوير نداد! مگه اين موتور upscale و downscale نداره؟ شما كه به عنوان مونيتور كامپيوتر ازش استفاده ميكنين، مشكلي داشتين؟ رو چه رزولوشني خروجي رو ميزارين؟
سلام.

این تلویزیون ها رو وقتی میخوای به کامپیوتر وصل کنی؛ روی چندتا رزولوشن خاص فقط تصویر میدن. بعد چون ممکنه که رزولوشنی که میدی به تلویزیون باهاش سازگار نباشه و به پنل ـش آسیب بزنه؛ معمولا تصویر پخش نمیکنن (No signal ؛ Out of range میدن.)

رزولوشن های سازگار با تلویزیون های HD Ready یا همون 720p معمولا اینا هستن:

1366x768
1360x768
1024x768
1200x720
800x600

البته توی کاتالوگ هر تلویزیونی اینا رو نوشته. واسه Full HD ها رزولوشن های بالاتری هم هست که اونا رو نمیدونم.

کارت های گرافیک جدیدتر ؛ این رزولوشن های native ـه LCD TV ها رو دارن. مثلا 1366*768. بهتر هم هست روی رزولوشن native تلویزیون تنظیم کنی. اما خب روی رزولوشن های دیگه هم تصویر میدن که همونطور که میدونی کشیده میشه تصویر که اصلا جالب نیست...

اگه کارت گرافیکت هم این رزولوشن های 16:9 رو ساپورت نمیکنه ؛ یه برنامه هست که این رزولوشن ها رو به Setting ویندوز اضافه میکنه: PowerStrip.

فقط حواست باشه که رزولوشن و refresh rate خارج از محدوده ای که ساپورت میکنه ندی بهش چون ممکنه پنل بسوزه.

اینم اگه خواستی یه نگاه بنداز:

How to connect your PC to your HDTV

سلام
من چون تو بخش 360 جواب نگرفتم، اينجا سوالم رو ميپرسم چون با كنسول كه كاري ندارم و سوالام سر نوع تلويزيون و تصويرشه:

پست من:

سلام عزيزان،
1- من ميخوام اين LA22S81 رو بگيرم، فقط مشكل اين بود كه ديدم رزولوشنش 1366x768 هستش، آيا من360 xbox رو بزنم بهش، تصوير Upscale ميشه؟ چون انگار روزلوشن استانداردي نيست.

2- موقع خريد اين تلويزيون، بايد چه نكاتي رو رعايت كنم، چياش رو بايد تست كنم؟

3- تو جمهوري فروشگاهي ميشناسين كه قيمت خوب بده و مطمئن باشه؟ (اگه ميشه پيام خصوصي بزنين و تو تاپيك نگين كه تبليغ نشه، مرسي)

تشكر.

1) با X360 که صد در صد کار میگنه. اگه از کامپوننت استفاده کنی و رزولوشن رو به 720p ست کنی که خود تیوی اونو upscale میکنه به 768p و اگرم به 1080i ست کنی که downscale میشه به 768p
اگر هم از VGA استفاده کنی کخ خود یک رزولوشن نزدیک به این عدد داره که فکر کنم 1360*768 هستش که بازم خود تیوی باید یکمی upscale کنه (اگه scale کردن از طریق VGA رو ساپورت کنه)
HDMI هم که 720p و 1080i رو ساپورت میکنه و خود تیوی هم باید upscale/downscale کنه تصویر ورودی رو به رزولوشن native

2) بهتره تیوی که میخرین 1080p باشه و در حد امکان 24p رو هم ساپورت کنه

مي خواستم بدونم نظرتون در مورد تلويزيون هاي X.vision چيه ؟

ماديران توليد مي كنه .

40 اينچش حدودا 1.300.000 هستش.

دوستان اين مدل كه لينكشو گذاشتم رو تاييد مي كنن؟
ارزش خريد داره

http://www.maadiran.com/Persian/Products/Tv/TVDetails.asp?ID=25

تو رو خدا زودتر راهنمايي كنيد...مي خوام زودتر يه ال سي دي بخرم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or