خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

دوستان این مانیتور سامسون 245t با کنتراست 1000 و ورودی کامپونت و hdmi و s.video بخرم بهتره یا samsung T1900 با سایز 19 اینچ و با کنتراست 20000 و با ورودی DVI بگیرم بهتره؟؟؟؟ پ.ن: 245T فول HD و T1900 HD READY هست! کدومو بگیرم؟؟؟؟؟

دوستان این مانیتور سامسون 245t با کنتراست 1000 و ورودی کامپونت و hdmi و s.video بخرم بهتره یا samsung T1900 با سایز 19 اینچ و با کنتراست 20000 و با ورودی DVI بگیرم بهتره؟؟؟؟ پ.ن: 245T فول HD و T1900 HD READY هست! کدومو بگیرم؟؟؟؟؟

یکی کمک کنه...... عجله دارم....

یکی کمک کنه...... عجله دارم....
لینک و اطلاعات این تلویزیونهایی که میگی رو بگذار تا راهنماییت کنم
نوشته شده توسط [DOG];504260:
با بودجه 500 تومان میشه چیزی که به درد ps3 بخوره خرید ترجیحا tv باشه
شما میتونی یک HD TV بسیار خوب 22 یا 26 اینچ بخری مارکش هم زیاد فرقی نمیکنه ولی من بهت سونی یا سامسونگ رو پیشنهاد میکنم

شما میتونی یک HD TV بسیار خوب 22 یا 26 اینچ بخری مارکش هم زیاد فرقی نمیکنه ولی من بهت سونی یا سامسونگ رو پیشنهاد میکنم

شما میشه با 500 تومان به من یک HD TV ـه سونی پیشنهاد کنید ؟!!! ( سایزش هم مهم نیست )

با بودجه 500 تومان میشه چیزی که به درد ps3 بخوره خرید ترجیحا tv باشه

میتونی یه S81 سامسونگ بخری ، 22 اینچش رو یکی از آشناها خریده دور و بر 400 تومنه . ورودی HDMI هم داره ، به نظر من که انتخاب خوبیه ، در ضمن HD Ready هست. 25 الی 30 یه کابل HDMI بخری بقیشم بزاری جیبت :دی

سلام
لطفا یه راهنمایی خیلی دقیق کنید. من Samsung 2232bw یا gw میخوام اینجا شهرستان گیر نمیاد کسی میدونه تهران کجا گیر میاد؟ و قیمتش حدودا چقدره؟

سلام
لطفا یه راهنمایی خیلی دقیق کنید. من Samsung 2232bw یا gw میخوام اینجا شهرستان گیر نمیاد کسی میدونه تهران کجا گیر میاد؟ و قیمتش حدودا چقدره؟

اینجا هم گیر نمیاد..... (تهران) من امروز ولی عصر بودم اصلا این 2 مدل نبود 1900 و 245t هم نبود... ولی قیمتش 285 تومنه(2232bw &gw)

قا دمتون گرم 1 نفر حوصلش نمیگیره 1 راهنمایی مشتی بکنه کارم واجبه ..............
من 360 دارم میخام واسش مانیتور lLCD بگیرم ...چنتا مدلم دیدم ولی باحاشون حال نکردم ......بین 230 تا 250 هم میتونم مایه بزارم الان یه مدل مد نظرمه SAMSUNG T1900 که جدید ترین مدله و کنتراستش 20000!!!!!!!!!!!!:eek: و ورودی DVI هم داره وضوحشم بالاست ...حالا میخاستم اگه کسی کار این مدلو دیده یا اینکه مدلی رو میشناسه که تو این رنج قیمتی باشه و کارشو با 360 دیده باشه و پسندیده باشه بگه....... واسه دوستم رنگا توش مرده و سردن انگار سیاه سفیده ....نمی خام مثه دوستم برم تو پاچم ...بنده خدا دپ شده.....خلاصه یه توضیح کامل و راهنمایی مشتی بدین ....از تجربیات خودتونم بگید ....خلاصه یه LCD باشه خوراک 360 که باش بازی میکنی حال کنی و رنگا توش زنده و گرمر ...ممنون ....یا علی قیمتم بین 230 تا 250 و شفاف باشن .و 1 سوال اینکه اگه تبدیل HDMI TO DVI واسش بگیرم تو کیفیتش تاثیر داره ؟؟؟

سلام
من چون تو بخش 360 جواب نگرفتم، اينجا سوالم رو ميپرسم چون با كنسول كه كاري ندارم و سوالام سر نوع تلويزيون و تصويرشه:

پست من:

سلام عزيزان،
1- من ميخوام اين LA22S81 رو بگيرم، فقط مشكل اين بود كه ديدم رزولوشنش 1366x768 هستش، آيا من360 xbox رو بزنم بهش، تصوير Upscale ميشه؟ چون انگار روزلوشن استانداردي نيست.

2- موقع خريد اين تلويزيون، بايد چه نكاتي رو رعايت كنم، چياش رو بايد تست كنم؟

3- تو جمهوري فروشگاهي ميشناسين كه قيمت خوب بده و مطمئن باشه؟ (اگه ميشه پيام خصوصي بزنين و تو تاپيك نگين كه تبليغ نشه، مرسي)

تشكر.

سلام
من چون تو بخش 360 جواب نگرفتم، اينجا سوالم رو ميپرسم چون با كنسول كه كاري ندارم و سوالام سر نوع تلويزيون و تصويرشه:

پست من:

سلام عزيزان،
1- من ميخوام اين LA22S81 رو بگيرم، فقط مشكل اين بود كه ديدم رزولوشنش 1366x768 هستش، آيا من360 xbox رو بزنم بهش، تصوير Upscale ميشه؟ چون انگار روزلوشن استانداردي نيست.

2- موقع خريد اين تلويزيون، بايد چه نكاتي رو رعايت كنم، چياش رو بايد تست كنم؟

3- تو جمهوري فروشگاهي ميشناسين كه قيمت خوب بده و مطمئن باشه؟ (اگه ميشه پيام خصوصي بزنين و تو تاپيك نگين كه تبليغ نشه، مرسي)

تشكر.

خوب، سوالم رو يه طور ديگه ميپرسم، شايد كسي جواب داد، البته سوالم بيشتر سر 360 هست ولي چون PS3 رو هم ميخوام وصل كنم، اينجا هم علاوه بر اونور، پرسيدم:

سلام
من بين اين 2تلويزيون موندم:
1- LA22S81
رزولوشن 1366x768
has HDMI port
aspect ratio 16:9

LG M228WA-2
1680x1050
has DVI port, no HDMI
aspect ratio 16:10
فك كنم HDCP نداره.

هردو 22اينچ هستن و كامپوننت و كامپوزيت دارن و همينطور قيمت يكساني دارن (حدود 350 هستن)

نكته ديگه اينكه سامسونگه يه تلويزيونه كه قابليت مونيتور داره ولي ال جي يه مونيتوره كه قابليت تلويزون داره.

نكته ديگه اينكه نصبت طول به عرض توي ال جي 16:10 هست، يعني تصوير يا كش مياد يا بايد نوار سياه بالاي تصوير بذاره (اگه اين امكان رو داشته باشه)

خوب،
مشكل اينه كه خروجي 360 بيشتر به صورت 720p هستش و روي اولي كه رزولوشن اولي بهش نزديك تره، تو تئوري گرافيك كامپيوتري بايد تصوير بهتري بده چون upscale كمتري روش رخ ميده.

من اين تلويزون رو براي 360 و PS2 ميخوام و گاها كه يكي از بچه ها بهم PS3 بده، اونو هم بهش وصل كنم.

به نظر شما كدوم بهتره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or