دوستان این مانیتور سامسون 245t با کنتراست 1000 و ورودی کامپونت و hdmi و s.video بخرم بهتره یا samsung T1900 با سایز 19 اینچ و با کنتراست 20000 و با ورودی DVI بگیرم بهتره؟؟؟؟ پ.ن: 245T فول HD و T1900 HD READY هست! کدومو بگیرم؟؟؟؟؟
لینک و اطلاعات این تلویزیونهایی که میگی رو بگذار تا راهنماییت کنمیکی کمک کنه...... عجله دارم....
شما میتونی یک HD TV بسیار خوب 22 یا 26 اینچ بخری مارکش هم زیاد فرقی نمیکنه ولی من بهت سونی یا سامسونگ رو پیشنهاد میکنمنوشته شده توسط [DOG];504260:با بودجه 500 تومان میشه چیزی که به درد ps3 بخوره خرید ترجیحا tv باشه
سلام
لطفا یه راهنمایی خیلی دقیق کنید. من Samsung 2232bw یا gw میخوام اینجا شهرستان گیر نمیاد کسی میدونه تهران کجا گیر میاد؟ و قیمتش حدودا چقدره؟
سلام
من چون تو بخش 360 جواب نگرفتم، اينجا سوالم رو ميپرسم چون با كنسول كه كاري ندارم و سوالام سر نوع تلويزيون و تصويرشه:
پست من:
سلام عزيزان،
1- من ميخوام اين LA22S81 رو بگيرم، فقط مشكل اين بود كه ديدم رزولوشنش 1366x768 هستش، آيا من360 xbox رو بزنم بهش، تصوير Upscale ميشه؟ چون انگار روزلوشن استانداردي نيست.
2- موقع خريد اين تلويزيون، بايد چه نكاتي رو رعايت كنم، چياش رو بايد تست كنم؟
3- تو جمهوري فروشگاهي ميشناسين كه قيمت خوب بده و مطمئن باشه؟ (اگه ميشه پيام خصوصي بزنين و تو تاپيك نگين كه تبليغ نشه، مرسي)
تشكر.