خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

کیا جان شما اطمینان صدرصدی داری که اینا HDCP ساپورتن؟؟ از کجا مطمئنی؟؟
دوست عزیز وقتی داری از کابل HDMI مستقیم استفاده میکنی دیگه چه ربطی داره HDCP ساپرت هست !!
این مساله برای LCD monitor هست که باید از کابل HDMI to DVI استفاده کنی

دوست عزیز وقتی داری از کابل HDMI مستقیم استفاده میکنی دیگه چه ربطی داره HDCP ساپرت هست !!
دوست عزیز میشه بگی شما از کجا فهمیدی این مانیتور پورت HDMI داره؟؟؟
برادر من این مانیتور پورت HDMI نداره;)
خوب تو سایتش نوشته عزیزم:biggrin1:
از کجا باید مطمین باشم:confused:
بله درسته تو سایتش نوشته ولی وقتی اینا تو ایران مونتاژ میشن و تو ایران دستکاری میشن از کجا میشه اطمینان پیدا کرد که HDCP ساپورت هست یا نه؟؟ من قبل از این قصد خرید یه GW 1931+ رو داشتم که با اینکه تو سایتش نوشته بود ساپورت هست اما یکی از دوستان که از این مانیتور خریده بود گفت که این مانیتور HDCP ساپورت نبوده و به هزار بد بختی مانیتورو برده نمایندگی و با گیر زیاد بهشون موفق شده مانیتورو درست کنه
خو ما که شهرستانی هستیم وقتی خریدیم و دیدیم مشکل داره باید پاشیم بیایم تهران تا این مشکلو با نمایندگی برطرف کنیم که همه وقت این کارو ندارن و این باعث میشه کلی هم الاف بشی
از کسانی هم که مانیتورو خریدن میشه برای اطمینان پیدا کردن استفاده کرد که این دوستمون ( Roman Bellic) این مسئله رو تایید کرد

دوست عزیز میشه بگی شما از کجا فهمیدی این مانیتور پورت HDMI داره؟؟؟
برادر من این مانیتور پورت HDMI نداره
شما منظورتون Xvision هست !! یا T1900 !!
T1900 میتونی به ps3 وصل کنی HDCP ساپرت هم هست 100% ;)

شما منظورتون Xvision هست !! یا T1900 !!
T1900 میتونی به ps3 وصل کنی HDCP ساپرت هم هست 100% ;)
منظور من T190 بود نه Xvision!!!
بله میدونم

دوستان کسی نمیدونه این سام سرویس چرا اسم مدلهارو تغییر میده؟؟؟ مثلا اسم Samsung T190 رو به Samsung T1900 تغییر داده!!!

دوستان کسی نمیدونه این سام سرویس چرا اسم مدلهارو تغییر میده؟؟؟ مثلا اسم Samsung T190 رو به Samsung T1900 تغییر داده!!!

فکر میکنم دلیلش ، وجود مدل قاچاقی توی بازار باشه ، مثلا با این کار میخواد جنس قاچاقی از جنس اصلی قابل تشخیص باشه ، یه زمانی برای LCDTV های مدل R81 این کار رو کرده بود و اونا رو به R88 تغییر اسم داده بودن ، ازشون که سوال کردم این جوابو دادن !!!

مي خواستم بدونم نظرتون در مورد تلويزيون هاي X.vision چيه ؟

ماديران توليد مي كنه .

40 اينچش حدودا 1.300.000 هستش.

دوستان اين مدل كه لينكشو گذاشتم رو تاييد مي كنن؟
ارزش خريد داره

http://www.maadiran.com/Persian/Products/Tv/TVDetails.asp?ID=25

تو رو خدا زودتر راهنمايي كنيد...مي خوام زودتر يه ال سي دي بخرم.

كسي نبود يه راهنمايي به ما بده. :((

آقا از من میشنویی از این Xvision ها نخر!!! چون من شنیدم چیزای آشغالی هستن !!! کلا نظر من اینه که یه مارک معتبر و خوب بخری مثل Samsung,Sony,Panasonic,و...

دوست عزيز ، ممنون كه راهنمايي كردي.
اما من كاري با شنيده ها يا گفته ها ندارم.اگه واقعا دليل قانع كننده اي هست بگيد.
مثلا ميگن Xvision قطعاتش براي چينه.خب اينكه دليل نميشه.الان خيلي از محصولات و مارك هاي برتر دنيا هم دارن تو چين توليد مي كنن و يا دلايل ديگه.

اگه كسي واقعا اطلاعات فني و دقيق از Xvision داره بگه و منو راهنمايي كنه.آخه قيمتش و سايزش نسبت به ماركهاي ديگه خيلي وسوسه كننده است.

منتظر راهنمايي بقيه دوستان هستم.

عمر LCD های Xvision کمتره.... از نظر کیفیت هم چینی داریم تا چینی... PS3 چینی داریم که تا 17 ساعت روشن بوده.....
اینجور که من شنیدم طبق 1 آزمایش عمر LCD سامسونگ 50.000 ساعت اعلام شده (مونتاژ کره) و عمر LCD های sony هم همین مقداره.... مونتاژ چین.

مثلا ميگن Xvision قطعاتش براي چينه.خب اينكه دليل نميشه.الان خيلي از محصولات و مارك هاي برتر دنيا هم دارن تو چين توليد مي كنن و يا دلايل ديگه.

اگه كسي واقعا اطلاعات فني و دقيق از Xvision داره بگه و منو راهنمايي كنه.آخه قيمتش و سايزش نسبت به ماركهاي ديگه خيلي وسوسه كننده است.

سلام
این HDTV های XVision علاوه بر قیمت پایینشون , کیفیتش (اعم از کنتراست و رزولوشن و تکنولوژی های مربوط به بهبود رنگ و شفافیت وووو...) در مقایسه با HD TV های روز دنیا خیلی خوب نیست و حتی ممکنه موقعی که خریدیش به شدت پشیمون بشی
من بهت پیشنهاد میکنم از سری 6 HDTV های سامسونگ یکی انتخاب کنی
هم قیمتش بسیار مناسبه و کیفیت و کنتراستی که این تلویزیون های سری 6 دارند حتی بهتر از Sony Bravia ها هست و به نظر من در حال حاضر بهترین HDTV های دنیاست

راسیاتش من میخواستم یه X-vision بخرم و حسابی تخفیف کردم . از یکی که نمایندگی اون را داشت (آشنا بود بعید میدونم دروغ بگه)پرسیدم بهم جواب داد تلویزیونهای x-vision همه لوازمش کره ای هستش و توسط مادیران مونتاژ میشه و به خاطر همین گمرکی کمتر میخوره و ارزونتره.
2 سال هم گارانتی مادیران دراه
کفت 46 اینچ سری انیکس را بگیر
کنتراستش 6000:1 هستش
زمان پاسخگویی:8ms
ورودی s-video،Component،HDMI
ولی بازم ....

سلام
من بعد کلی تحقیق و وسواس تصمیم گرفته بودم سامسونگ سری 6 (32اینچ)بگیرم تا همین 2 الی 3 روز پیش تو این فرم دیدم که یه نفر گفته بود سونی یه 26 اینچ داده که کنتراست تصویرش 1.15000هست و قیمتش هم حدود 600تومان کسی قیمت دقیق این مدل26s400 رو تو بازار نداره؟؟(اخه برام قیمتش هم خیلی مهم هست و تو انتخابم تاثیر مستقیم داره)
راستش من خیلی کیفیت و وضوح رنگ سونی رو قبول دارم میخواستم بپرسم ایا این 26s500 سونی هم مثل بقیه مدلای سونی رنگ بندی زنده و شفاف داره؟؟در کل میخواستم ازتون راهنمایی بگیرم که سونی 26s400رو بگیرم یا سامسونگ32a650؟؟؟ایا کیفیت رنگ این مدل سامسونگ مثل tvهای سونی هست؟؟؟؟
ممنون میشم منو از این 2دلی در بیارین:((:((:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or