ممنون دوست عزیزچون که من دارم و مطمعنم که HDCP ساپورته و باهاش پلی3 بازی میکنم....
دوست عزیز میشه بگی شما از کجا فهمیدی این مانیتور پورت HDMI داره؟؟؟دوست عزیز وقتی داری از کابل HDMI مستقیم استفاده میکنی دیگه چه ربطی داره HDCP ساپرت هست !!
بله درسته تو سایتش نوشته ولی وقتی اینا تو ایران مونتاژ میشن و تو ایران دستکاری میشن از کجا میشه اطمینان پیدا کرد که HDCP ساپورت هست یا نه؟؟ من قبل از این قصد خرید یه GW 1931+ رو داشتم که با اینکه تو سایتش نوشته بود ساپورت هست اما یکی از دوستان که از این مانیتور خریده بود گفت که این مانیتور HDCP ساپورت نبوده و به هزار بد بختی مانیتورو برده نمایندگی و با گیر زیاد بهشون موفق شده مانیتورو درست کنه
منظور من T190 بود نه Xvision!!!شما منظورتون Xvision هست !! یا T1900 !!
T1900 میتونی به ps3 وصل کنی HDCP ساپرت هم هست 100%
دوستان کسی نمیدونه این سام سرویس چرا اسم مدلهارو تغییر میده؟؟؟ مثلا اسم Samsung T190 رو به Samsung T1900 تغییر داده!!!
مي خواستم بدونم نظرتون در مورد تلويزيون هاي X.vision چيه ؟
ماديران توليد مي كنه .
40 اينچش حدودا 1.300.000 هستش.
دوستان اين مدل كه لينكشو گذاشتم رو تاييد مي كنن؟
ارزش خريد داره
http://www.maadiran.com/Persian/Products/Tv/TVDetails.asp?ID=25
تو رو خدا زودتر راهنمايي كنيد...مي خوام زودتر يه ال سي دي بخرم.
آقا از من میشنویی از این Xvision ها نخر!!! چون من شنیدم چیزای آشغالی هستن !!! کلا نظر من اینه که یه مارک معتبر و خوب بخری مثل Samsung,Sony,Panasonic,و...كسي نبود يه راهنمايي به ما بده.
آقا از من میشنویی از این Xvision ها نخر!!! چون من شنیدم چیزای آشغالی هستن !!! کلا نظر من اینه که یه مارک معتبر و خوب بخری مثل Samsung,Sony,Panasonic,و...
سلامدوست عزيز ، ممنون كه راهنمايي كردي.
اما من كاري با شنيده ها يا گفته ها ندارم.اگه واقعا دليل قانع كننده اي هست بگيد.
مثلا ميگن Xvision قطعاتش براي چينه.خب اينكه دليل نميشه.الان خيلي از محصولات و مارك هاي برتر دنيا هم دارن تو چين توليد مي كنن و يا دلايل ديگه.
اگه كسي واقعا اطلاعات فني و دقيق از Xvision داره بگه و منو راهنمايي كنه.آخه قيمتش و سايزش نسبت به ماركهاي ديگه خيلي وسوسه كننده است.
منتظر راهنمايي بقيه دوستان هستم.
راسیاتش من میخواستم یه X-vision بخرم و حسابی تخفیف کردم . از یکی که نمایندگی اون را داشت (آشنا بود بعید میدونم دروغ بگه)پرسیدم بهم جواب داد تلویزیونهای x-vision همه لوازمش کره ای هستش و توسط مادیران مونتاژ میشه و به خاطر همین گمرکی کمتر میخوره و ارزونتره.دوست عزيز ، ممنون كه راهنمايي كردي.
اما من كاري با شنيده ها يا گفته ها ندارم.اگه واقعا دليل قانع كننده اي هست بگيد.
مثلا ميگن Xvision قطعاتش براي چينه.خب اينكه دليل نميشه.الان خيلي از محصولات و مارك هاي برتر دنيا هم دارن تو چين توليد مي كنن و يا دلايل ديگه.
اگه كسي واقعا اطلاعات فني و دقيق از Xvision داره بگه و منو راهنمايي كنه.آخه قيمتش و سايزش نسبت به ماركهاي ديگه خيلي وسوسه كننده است.
منتظر راهنمايي بقيه دوستان هستم.