خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

دوستان سلام !

من میخوام به امید خدا یه SAMSUNG A650 سایز 32 بگیرم .
نظرتون چیه ؟ ایا مدل بهتری سراغ دارید که تو بازار باشه یا به زودی قرار باشه بیاد ؟

راسی قیمتش تقریبیش تو بازار چنده الان ؟

با تشکر .

دوستان سلام !

من میخوام به امید خدا یه SAMSUNG A650 سایز 32 بگیرم .
نظرتون چیه ؟ ایا مدل بهتری سراغ دارید که تو بازار باشه یا به زودی قرار باشه بیاد ؟

راسی قیمتش تقریبیش تو بازار چنده الان ؟

با تشکر .

همینو بخر من همین 2 هفته پیش خریدم
اون موقع قیمتش 1.249 تومان بود اما الان متاستفانه دوباره گرون شده(همه مدل های سامسونگ4در صد گرون شدن)
الان قیمت دقیقش 1.289تومان شد ((جایزه هم داره یک دی وی دی پلیر مدل 1080 که پورتHDMIداره و کیفیت 1080pرو بهت میده(FULLHD)
بخری پشیمون نمیشی;)

اخرشه بخر
1300000
حدودا

همینو بخر من همین 2 هفته پیش خریدم
اون موقع قیمتش 1.249 تومان بود اما الان متاستفانه دوباره گرون شده(همه مدل های سامسونگ4در صد گرون شدن)
الان قیمت دقیقش 1.289تومان شد ((جایزه هم داره یک دی وی دی پلیر مدل 1080 که پورتHDMIداره و کیفیت 1080pرو بهت میده(FULLHD)
بخری پشیمون نمیشی;)

مرسی از کمک های دوستان ....... .

سلام
بچه ها بین اینا کدومش برای بازی بهتر است
تی 1900
2053----2253
تی 220 اچ دی(نمیدونم وارد بازار شده یا نه قیمتش رو نمیدونید)
la22s81b
خیلی ممنون

ammar iraqi gamer

سلام عزیزان من تلوزیون 22 سامسونگ دارم hd tv بازی بتلفیلد گرفتم ولی تصویر خیلی بد بود تصویر بشکل یه کمی برفکی یاحالت یه ذره دون دون ریز یا نقطه ریزی داشت بازی رو بردم خونه رفیقم که همون تلوزیون22 سامسونگ رو داشت گفتم شاید مشکل کابلم باشه اما بازهم همون مشکلو داشت!!من بازیهای mgs4 وسول کالیبر بازی کردم بدون مشکل وتصویری صاف داشتن اما چرا بتلفیلد؟؟ بعدش من الان بازیbrother in armes گرفتم بازهم تصویر بدی داشت یا همون کمی بحالت بتلفیلد نزدیک بود این در حالت 1080i_720p هم مشکل داشت لطفا کمکم کنید :confused::confused:

سلام عزیزان من تلوزیون 22 سامسونگ دارم hd tv بازی بتلفیلد گرفتم ولی تصویر خیلی بد بود تصویر بشکل یه کمی برفکی یاحالت یه ذره دون دون ریز یا نقطه ریزی داشت بازی رو بردم خونه رفیقم که همون تلوزیون22 سامسونگ رو داشت گفتم شاید مشکل کابلم باشه اما بازهم همون مشکلو داشت!!من بازیهای mgs4 وسول کالیبر بازی کردم بدون مشکل وتصویری صاف داشتن اما چرا بتلفیلد؟؟ بعدش من الان بازیbrother in armes گرفتم بازهم تصویر بدی داشت یا همون کمی بحالت بتلفیلد نزدیک بود این در حالت 1080i_720p هم مشکل داشت لطفا کمکم کنید
بازی Battle همینطور هست !!
من هم دارم با 22 بازی میکنم همینطور هست ! کلا سبک بازی اینطوری هست ! ;)
بازی Siren هم دقیقا همینطور هست !

ammar iraqi gamer

سلام من بازی brother in arms رو باهمین تلوزیون 22سامسونگhdtv _باکیفیت sd وباکابل av گذاشتم تصویر بهتر شد دلیلش چیه ؟ مگه بازیه کیفیت hd_720p_1080i نداره؟؟؟ کمی عجیب نیست؟؟:confused::confused: من game play این بازی که از سایتها دانلود کردم کیفیت hd خيلی واضح وباکیفیت بود چرا تو تلوزیون این جوری کیفیت بد نیشون میده؟؟ اصلا وجود این نقطه های ریز چیه ؟؟ هم 1080i و720p کیفیت بد نیشون میده البته بازی بتلفیلد تصویر خیلی خیلی بدی داشت:confused: یعنی تقصیر بازی یاتلوزیون؟

سلام من بازی brother in arms رو باهمین تلوزیون 22سامسونگhdtv _باکیفیت sd وباکابل av گذاشتم تصویر بهتر شد دلیلش چیه ؟ مگه بازیه کیفیت hd_720p_1080i نداره؟؟؟ کمی عجیب نیست؟؟:confused::confused: من game play این بازی که از سایتها دانلود کردم کیفیت hd خيلی واضح وباکیفیت بود چرا تو تلوزیون این جوری کیفیت بد نیشون میده؟؟ اصلا وجود این نقطه های ریز چیه ؟؟ هم 1080i و720p کیفیت بد نیشون میده البته بازی بتلفیلد تصویر خیلی خیلی بدی داشت:confused: یعنی تقصیر بازی یاتلوزیون؟
شما کابل HDMI خریدید؟اگه نخریدید باید بخرید:biggrin1:

سلام من بازی brother in arms رو باهمین تلوزیون 22سامسونگhdtv _باکیفیت sd وباکابل av گذاشتم تصویر بهتر شد دلیلش چیه ؟ مگه بازیه کیفیت hd_720p_1080i نداره؟؟؟ کمی عجیب نیست؟؟ من game play این بازی که از سایتها دانلود کردم کیفیت hd خيلی واضح وباکیفیت بود چرا تو تلوزیون این جوری کیفیت بد نیشون میده؟؟ اصلا وجود این نقطه های ریز چیه ؟؟ هم 1080i و720p کیفیت بد نیشون میده البته بازی بتلفیلد تصویر خیلی خیلی بدی داشت یعنی تقصیر بازی یاتلوزیون؟
اگر شما به TV sd وصل میکنی این دونه ها دیده نمیشه بخاطر این هست که همین دونه ها افکت های بازی هست و تلوزیون SD قابلیت نمایش این هارو نداره !!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or