behnam_pvd
کاربر سایت
تو تلویزیون که اگر هم اینجوری باشه تو برفک گم میشه نمیتونم با اطمینان بگم اخه انالوگ هم هستدوست عزیز prince3_love عکسها رو دیدم یه جور غیر طبیعی شده بود
شما تنظیمات LCD ـت رو کامل بلدی؟ ببین چیزی رو زیادی بالا نبردی مثلا وضوح یا چیزهای دیگه رو
من فکر کنم مشکل از اون صفحه LCD باشه از همون اول همین جوری بود ؟ موقع تلویزیون نگاه کردن هم همینجوریه ؟
من همه تنضیمات TV رو دست زدم اصلا انگار نه انگارفکر میکنم یه جا تو تنظیمات مشکل داشته باشه
البته gta 4 کلا سایه ها رو زمین همینطوریه
اگر میتونستم از نزدیک ببینم میتونستم کمک کنم
ولی از منوی تنظیم tv همه چی رو بازم چک کن
اره با HDMI وصل کردمنباید این طوری باشه
راستی دستگارو با HDMI وصل کردی ؟
اتفاقا" منم دقیقا" همین مشکل رو داشتم ولی وقتی از قسمت Console Setting کیفیت رو روی 1080p گذاشتم درست شد
(X360)
راستی روی کابل 360 یه دکمه هست . باید بذاریش رو HDTV
این شماره فروسنده هیتس.... خودم از این آقا خریدم.... اسمش هم دلیری هست.من مانیتور t1900 سامسونگ از کجا میتونم تهیه کنم
لطفا شماره و آدرس فروشگاهم بدید
prince3_love :
شما این مشکلتو با جایی که ازش خریدی یا نمایندگی سام درمیون گزاشتی ؟
من روزی که میخاستم LCD-TV بخرم X360 رو با خودم بردم به فروشگاه دوستم که نمایندگی سامسونگ داره و از 22" تا 70" چه lcd و plasma و هم hd و Fhd امتحان کردم تصویر رو همشون خیلی خوب بود . حالا بسته به مدل روی بعضیا خیلی بهتر بود ولی هیچکدومش ناراحت کننده نبود .
شما هم در نهایت باید TV رو بدی به نمایندگی چون مشکل از کنسولت نیست ...
gl
اونجا که فقط tv لامپی بود و اصلا lcd توش نبود اتفاقا TV منو با اونا(تلویزیون لامپی) مقایسه میکردن و میگفتن TVشما نسبت به اینها عالی هست و توقع بیجایی دارمprince3_love جان من پیشنهاد می کنم بیای تهران.
توی اون نمایندگی شهر خودتون باید روی یک TV مثل TV خودت برات تست می کردن که ظاهرا نکردن.
حالا بیای تهران بهتره.
اما قبلش یک تماس به نمایندگی اصلی سامسونگ تو تهران بگیر هم مسئلت رو بگو هم بگو که تو نمایندگی شهرت اینجوری باهات برخورد کردن.
ببین چی میگن اول.
GOOD LUCK
شما که میگی با dvd هم اینطوریه پس لازم نیست ،چون تو هر نمایندگی چیزی دارن که تصویر fhd بده ... پس لازم نیست 360 رو با خودت ببری .اره ولی رسیدگی نکردن باید شنبه ببرم تهران نمایندگی مرکزی((بنظرتون xbox360رو هم باخودم ببرم))یا خودشون میدونن و نیازی نیست؟؟
دیروز تماس گرفتم گفتن که باید زنگ بزنی به نمایندگی محله خودتون و وقتی موضوع رو گفتم بعد اونا شماره نمایندگی کرج رو دادن و اون جا هم زنگ زدم گفتن ما خودمون زنگ میزنیم نمایندگی محلتون تا اون بیاد رسیدگی!!منم گفتم اونا رسیدگی نمیکنن بعد گفتن که ما بهش توضیح میدیم که حتما این دفعه رسیدگی بشه --قرار بود دیروز بیاد ببینه که تا الان هم کسی نیومده فکر کنم سر کارم گزاشته--))
یکم دو دل شده بودم چون سایز 32 هست این کیفیت عادی هست حالا که شما میگین نباید اینجوری باشه باید فردا با یک لحن جدی تر باهاشون صحبت کنم
باز ممنون از راهنمایی دوستان
سلام
بلاخره بعد از زنگ زدن های فراوان من از تهران اومدن تا به مشکل من رسیدگی کنن و بعد کلی ور رفتن باهاش تونستن درستش کنن البته نه کاملا و گفتن این مقدار کم طبیعی هست و من گفتم که تو 26 امتهان کردم و اینطور نبوده اونها توضیح دادن که کنتراست اون 26 پایین تر از این هست و تو این TV تصویر شفاف تر هست اگر اون 26 شفافیت اینو داشت حتما تصویرش همینطوری میشد و برای این که این مقدار کم رو نبینی باید فاصلتو از tv بیشتر کنی(که درست هم گفتن)
خلاصه بعد کلی دردسر تونستم جواب بگیرم و حسابی هم از نمایندگی شهر قدس هم بد گفتم که برخورد خوبی نداشتن که اونا گفتن که رسیدگی میشه
بازم از دوستانی که راهنماییم کردن و باعث شدن کوتاه نیام و تا اخرش برم ممنونم((دستتون درد نکنه)
وظیفمون بوده
فهمیدی چی کارش کردن؟
اصلا گفتن ایرادش چی بوده؟
بازش کردن؟ یا از تنظیماتت بود؟
منظور این حرفشونو نمیفهممسلام
بلاخره بعد از زنگ زدن های فراوان من از تهران اومدن تا به مشکل من رسیدگی کنن و بعد کلی ور رفتن باهاش تونستن درستش کنن البته نه کاملا و گفتن این مقدار کم طبیعی هست و من گفتم که تو 26 امتهان کردم و اینطور نبوده اونها توضیح دادن که کنتراست اون 26 پایین تر از این هست و تو این TV تصویر شفاف تر هست اگر اون 26 شفافیت اینو داشت حتما تصویرش همینطوری میشد و برای این که این مقدار کم رو نبینی باید فاصلتو از tv بیشتر کنی(که درست هم گفتن)