ربطی به برنده نداره... شرکت رو بسته کبریت در نظر بگیر... ده تا بسته داری... اینارومی زاری روی هم... و هی اون اخری رو می زاری روی اولی... و این روند ادامه داره... همین شاتل... اول هشتاد گیگ داد... ملت اعتراض کردن کرد ۱۶۰ گیگ اومد تو صدر گفتن چه پیشرفتی... بعد افتاد عقب دوباره کرد سیصد و پنجاه گیگ... و این روند هی ادامه داره...آسیاتک خیلی زرنگه، صبر کرده بقیه تعرفه بدن ، بعد یه تعرفه بده که نه سیخ بسوزه نه کباب ( چون خیلی از مشترکینش گفتن تخلیه می کنن ، با این تعرفه های جدید باقی شرکت ها اگر تعرفه های آسیاتک تغییری نکنه خودم هم تخلیه می کنم) جالبه توی وب سایتشون که نظر می دم نظرم رو ثبت نمی کنن، تا حالا چند بار نظر دادم و ثبتش نکردن، توی اینستاگرامشون هم هی می گن صبر کنید و فلان. ولی با این تعرفه ای که پیشگامان داد رسما بقیه رو به چالش کشید. امیدوارم که بقیه شرکت ها هم تجدید نظر کنن توی تعرفه هاشون. که حداقل بشه با دید مثبت تری نسبت به این طرح اینترنت نگاه کرد. ولی یه مشکل بزرگی که هنوز پا برجاست اینه که سرویس های سرعت پایین محدود به حجم پایین هستن و سرویس های سرعت بالا به حجم بالا،
این دوستمون yasu از روزی که این طرح اومده کلاً راضی بوده. 10 تا پست داده اینجا از زمانی که 50 گیگ میدادن و نه شبانهای بود و نه هیچی،راضی بوده و میگفته غر نزنین. اگه همه مثل این بودن که الان باید همون طرحهای اولیه رو میخریدیم.بخدا ! یه عده هستن به همچی بدبین و شکاکن ! ه مثه اون که تو گالیور بود میگن ما بدبخت میشیم![]()
مساله اینجاست که این شرکت و یک شرکت دیگه بعد از اولین اعلام تعرفه شون، دیگه تغییری در میزان حجم ندادن، ولی باقی شرکت ها حداقل یک بار بازبینی کردن تعرفه هاشون رو، درهر صورت این به زعم شما جریان شناور رو امیدوارم که در آخر ما یعنی من و شمای مصرف کننده هم سود ببریم ازش. چون خود شرکت ها که در هر صورت سود می کنن.ربطی به برنده نداره... شرکت رو بسته کبریت در نظر بگیر... ده تا بسته داری... اینارومی زاری روی هم... و هی اون اخری رو می زاری روی اولی... و این روند ادامه داره... همین شاتل... اول هشتاد گیگ داد... ملت اعتراض کردن کرد ۱۶۰ گیگ اومد تو صدر گفتن چه پیشرفتی... بعد افتاد عقب دوباره کرد سیصد و پنجاه گیگ... و این روند هی ادامه داره...اسیا تک هم میاد که بره صدر و دوبار یکی دیگه میاد صدر و ...
![]()
من اگه میدونستم کلمه عذرخواهی اینقدر غیرقابل هضمه ،اصلا نمیگفتمش.عذرخواهی از وزیر چه صیغهایه؟
اگه اون فحشا رو نخورده بودن امروز اوضاع ترافیک همون 20 گیگ 50 هزار تومن روز اول اجرای این طرح بود.
حتی روزی که سرعت و کیفیت هم بهتر بشه بازم عذرخواهی در کار نیست. تشکر هم در کار نیست.
به دانش آموزی که مشقش رو مینویسه جایزه نمیدن، به وزیر که وظیفهش رو انجام میده هم مدال نمیدن.
اینکه قبلیا در انجام وظیفه کوتاهی میکردن، این وزیر رو انسان برگزیدهای نمیکنه.
بله اینترنت ایران از روزی که من 50 تومن دادم مودم دایل آپ و 5 هزار تومن واسه کارت ده ساعته خیلی پیشرفت کرده ولی قرار نیست تو سال 2017 با شرایط شعب ابی طالب زندگی کنیم و از آقایون تشکر کنیم که دارن وظیفهشون انجام میدن.
قرار نیست که هر ماه 1 ترا بگیریبرای سرعت ۱۶ مگ چون یا مردم پول ندارن بخرن یا خطشون نمیکشه ۱۰۰۰ گیگ حجم دادن، سرعت ۲ مگ که اکثر مردم همینو میخرن دارن ۳۰-۴۰ گیگ حجم میدن، پس الکی خوشحال نشین
حالا چه اسراری هست که همش رو دانلود بکنیبرای سرعت ۱۶ مگ چون یا مردم پول ندارن بخرن یا خطشون نمیکشه ۱۰۰۰ گیگ حجم دادن، سرعت ۲ مگ که اکثر مردم همینو میخرن دارن ۳۰-۴۰ گیگ حجم میدن، پس الکی خوشحال نشین