خداحافظی با اینترنت حجمی یا سلام به محدودیت های جدید

از اجرای این طرح راضی بودین یا نه ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    381
فاز شما چیبه؟
تا حجم کمه میاید اه و ناله میکنید میگید اینم شد مملکت و فلان.... بعد که سر رقابت حجم درست میدن. میگد ای بابا حتما حجم خوری و اینا هست مگر نه بعیده اینا این حجمو بدن. باو 1 ترا بایت نت دادن. با 80 تومن. یعنی مفت. مفت مفت.
بخدا ! یه عده هستن به همچی بدبین و شکاکن ! ه مثه اون که تو گالیور بود میگن ما بدبخت میشیم=))

• Like
Reactions: mhgh40 and MO021
آسیاتک خیلی زرنگه، صبر کرده بقیه تعرفه بدن ، بعد یه تعرفه بده که نه سیخ بسوزه نه کباب ( چون خیلی از مشترکینش گفتن تخلیه می کنن ، با این تعرفه های جدید باقی شرکت ها اگر تعرفه های آسیاتک تغییری نکنه خودم هم تخلیه می کنم) جالبه توی وب سایتشون که نظر می دم نظرم رو ثبت نمی کنن، تا حالا چند بار نظر دادم و ثبتش نکردن، توی اینستاگرامشون هم هی می گن صبر کنید و فلان. ولی با این تعرفه ای که پیشگامان داد رسما بقیه رو به چالش کشید. امیدوارم که بقیه شرکت ها هم تجدید نظر کنن توی تعرفه هاشون. که حداقل بشه با دید مثبت تری نسبت به این طرح اینترنت نگاه کرد. ولی یه مشکل بزرگی که هنوز پا برجاست اینه که سرویس های سرعت پایین محدود به حجم پایین هستن و سرویس های سرعت بالا به حجم بالا،

• Like
Reactions: hunter76
آسیاتک خیلی زرنگه، صبر کرده بقیه تعرفه بدن ، بعد یه تعرفه بده که نه سیخ بسوزه نه کباب ( چون خیلی از مشترکینش گفتن تخلیه می کنن ، با این تعرفه های جدید باقی شرکت ها اگر تعرفه های آسیاتک تغییری نکنه خودم هم تخلیه می کنم) جالبه توی وب سایتشون که نظر می دم نظرم رو ثبت نمی کنن، تا حالا چند بار نظر دادم و ثبتش نکردن، توی اینستاگرامشون هم هی می گن صبر کنید و فلان. ولی با این تعرفه ای که پیشگامان داد رسما بقیه رو به چالش کشید. امیدوارم که بقیه شرکت ها هم تجدید نظر کنن توی تعرفه هاشون. که حداقل بشه با دید مثبت تری نسبت به این طرح اینترنت نگاه کرد. ولی یه مشکل بزرگی که هنوز پا برجاست اینه که سرویس های سرعت پایین محدود به حجم پایین هستن و سرویس های سرعت بالا به حجم بالا،
ربطی به برنده نداره... شرکت رو بسته کبریت در نظر بگیر... ده تا بسته داری... اینارومی زاری روی هم... و هی اون اخری رو می زاری روی اولی... و این روند ادامه داره... همین شاتل... اول هشتاد گیگ داد... ملت اعتراض کردن کرد ۱۶۰ گیگ اومد تو صدر گفتن چه پیشرفتی... بعد افتاد عقب دوباره کرد سیصد و پنجاه گیگ... و این روند هی ادامه داره...:دی اسیا تک هم میاد که بره صدر و دوبار یکی دیگه میاد صدر و ...:دی

بخدا ! یه عده هستن به همچی بدبین و شکاکن ! ه مثه اون که تو گالیور بود میگن ما بدبخت میشیم=))
این دوستمون yasu از روزی که این طرح اومده کلاً راضی بوده. 10 تا پست داده اینجا از زمانی که 50 گیگ میدادن و نه شبانه‌ای بود و نه هیچی،راضی بوده و می‌گفته غر نزنین. اگه همه مثل این بودن که الان باید همون طرحهای اولیه رو می‌خریدیم.
بعد شما خودت یه آدمی هستی که اینترنت 2 مگ خریدی بودی و داشتن بهت اینترنت کمتر از 1 مگ می‌دادن و خیلی خوشحال بودی. حالا برو تا صبح شکلک دربیار.
امثال شماها هستن که خیلی سفت و سخت جلوی هر بهتر شدنی وایسادن.

ربطی به برنده نداره... شرکت رو بسته کبریت در نظر بگیر... ده تا بسته داری... اینارومی زاری روی هم... و هی اون اخری رو می زاری روی اولی... و این روند ادامه داره... همین شاتل... اول هشتاد گیگ داد... ملت اعتراض کردن کرد ۱۶۰ گیگ اومد تو صدر گفتن چه پیشرفتی... بعد افتاد عقب دوباره کرد سیصد و پنجاه گیگ... و این روند هی ادامه داره...:دی اسیا تک هم میاد که بره صدر و دوبار یکی دیگه میاد صدر و ...:دی
مساله اینجاست که این شرکت و یک شرکت دیگه بعد از اولین اعلام تعرفه شون، دیگه تغییری در میزان حجم ندادن، ولی باقی شرکت ها حداقل یک بار بازبینی کردن تعرفه هاشون رو، درهر صورت این به زعم شما جریان شناور رو امیدوارم که در آخر ما یعنی من و شمای مصرف کننده هم سود ببریم ازش. چون خود شرکت ها که در هر صورت سود می کنن.

Sent from my Phone using Tapatalk

برای سرعت ۱۶ مگ چون یا مردم پول ندارن بخرن یا خطشون نمیکشه ۱۰۰۰ گیگ حجم دادن، سرعت ۲ مگ که اکثر مردم همینو میخرن دارن ۳۰-۴۰ گیگ حجم میدن، پس الکی خوشحال نشین

• Like
Reactions: amirv2
عذرخواهی از وزیر چه صیغه‌ایه؟
اگه اون فحشا رو نخورده بودن امروز اوضاع ترافیک همون 20 گیگ 50 هزار تومن روز اول اجرای این طرح بود.
حتی روزی که سرعت و کیفیت هم بهتر بشه بازم عذرخواهی در کار نیست. تشکر هم در کار نیست.
به دانش آموزی که مشقش رو می‌نویسه جایزه نمی‌دن، به وزیر که وظیفه‌ش رو انجام میده هم مدال نمیدن.
اینکه قبلیا در انجام وظیفه کوتاهی می‌کردن، این وزیر رو انسان برگزیده‎ای نمیکنه.
بله اینترنت ایران از روزی که من 50 تومن دادم مودم دایل آپ و 5 هزار تومن واسه کارت ده ساعته خیلی پیشرفت کرده ولی قرار نیست تو سال 2017 با شرایط شعب ابی طالب زندگی کنیم و از آقایون تشکر کنیم که دارن وظیفه‌شون انجام میدن.
من اگه میدونستم کلمه عذرخواهی اینقدر غیرقابل هضمه ،اصلا نمیگفتمش.
اگه اینو گفتم برا همین آغاز طرح تو ابتدای همین ماه بود که تمام و کمال از خجالتش در اومدن
این طرز فکر غلطه،اگه رونالدو و مسی گل میزنن وظیفشونه ،چرا اینقدر تشکر ازشون میکنند.
اگه تو یه مملکت همه کار اشتباه میکنند و یه نفر کار درست رو میکنه که وظیفشه،باید ازش تشکر کرد
تا بقیه بفهمن که کار درست چیه و چجوریه.
_________
چون بحث فاقد ارزش هست و نظر شخصی هست ،ادامه نمیدم
برای سرعت ۱۶ مگ چون یا مردم پول ندارن بخرن یا خطشون نمیکشه ۱۰۰۰ گیگ حجم دادن، سرعت ۲ مگ که اکثر مردم همینو میخرن دارن ۳۰-۴۰ گیگ حجم میدن، پس الکی خوشحال نشین
قرار نیست که هر ماه 1 ترا بگیری
یه ماههای خاص مثل سپتامبر و نوامبر که هجوم بازی هست،میگیریش
تو بقیه ماهها حجم پایین.
اگه خطت 8 مگابیت هم بکشه تو 11 روز و 12 ساعت میتونی دانلودش کنی اگه تا 16 بکشه که میشه 5 روز و 18 ساعت دانلود کنی

دوستان یه سوال داشتم ، من میخوام سرویس 8 مگ با حجم منصفانه 1 ترا سه ماهه بگیرم از شاتل حالا اگر بعدا تغییری تو تعرفه ها بیاد واسه منم لحاظ میکنن یا تا آخر دوره سرویسم تغییر نمیکنه ؟

حالا چه اسراری هست که همش رو دانلود بکنی
یعنی چون 1 ترا حجم میده باید بشینی همش رو دانلود کنی؟
تازه کسی که در ماه 30 یا 40 گیگ مصرف داره خوب چرا 90 تومن بده و بیاد این طرحش رو بگیره.بره حجم های کمتر رو بگیره دیگه

• Like
Reactions: yasu

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or