خداحافظی با اینترنت حجمی یا سلام به محدودیت های جدید

از اجرای این طرح راضی بودین یا نه ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    381
از پارس اصلا راضی نیستم

توی ساعات شبانه به عمد سرویس رو دچار قطع و وصل میکنه و اگه توی ساعات شبانه بیدار نباشی و بهشون زنگ نزنی براحتی چندین گیگ میپره.

این تجربه که گفتم مال یک شب و دو شب نیست. حداقل طی این 6ماه و خورده ای 50 دفه اتفاق افتاده.

خلاصه اینکه کسی که میخواد بیاد پارس دقت کنه که اینترنت این شرکت فقط در صورتی که بخوای شب ها از خواب خودت بزنی ارزش داره.

آخرین ویرایش:
آقایون دوستان اینترنت دیگه کلا از بین رفت.. نباید میگفتن اینترنت حجمی منقرض شد باید بگن کلا اینترنت تو ایران منقرض شد.. قبلا با ماهی 25 تومن داشتیم عشقو حال میکردیم رسید به ماهی 45 ت حالا هم که اگه بخوام همون سرعت قبل رو بگیرم 16 مگ بر ثانیه باید کمه کم 85 تومن ماهی بدم (پارس آنلاین) متاسفانه بعد 6-7 سال بیشتر حالا باید سرویس رو بدیم جمع آوری کنن بشینیم از نت موبایل استفاده کنیم و قید بازی انلاین هم بزنیم ..

• Like
Reactions: IMANOKA
ما که این سرویس صد دانه یاقوت مخابرات رو داشتیم این چند ماه اخیر (تا دیشب که دانلود شبانه رو برداشتن) شبی 18 گیگ دانلود شبانه رایگان داشتیم که میشد ماهی 500 گیگ حداقل!! 6 گیگ ترافیک سرویس بود که ماهی 8 تومن بابتش میدادم، نهایتش 15 گیگ ترافیکم میخردم برای استفاده روزانه که میشد ماهی 30 (در ضمن اپلودم رایگان بود)

خلاصه اینکه ماهی 30 میدادم و حداقل بالای 500 گیگ در ماه میشد دانلود کرد (ترافیک بین الملل و داخلی و این مسخره بازیام نداشت)، اونوقت الان یه سری ندید بدید اومدن بر طبل شادانه میزنن که دست اقای وزیر درد نکنه وضع اینترنت شده قابل رقابت شده با کره جنوبی!!

بماند که سر همین حجما هم چقدر میشه دزدی کرد که در اینده خواهند کرد، الان روزای اوله معلومه تمام شرکتا کیفیت خوبی میدن، چند ماه دیگه م هستیم

دوستان یه سوال داشتم ، من میخوام سرویس 8 مگ با حجم منصفانه 1 ترا سه ماهه بگیرم از شاتل حالا اگر بعدا تغییری تو تعرفه ها بیاد واسه منم لحاظ میکنن یا تا آخر دوره سرویسم تغییر نمیکنه ؟
اره تغییر میکنه من 8 مگ با 80 گیگ بین الملل خریدم حالا که بالا بردنش شده 175 گیگ..منکه راضیم پینگشم خوبه
فقط یه چیزی که هست V-p-n میزنم پینگ میاد پایین تر نمیدونم چرا :l

• Like
Reactions: A-min
دوستان
من اینترنت پارس انلاین داشتم و بتلفیلد1 بازی میکردم
الان رفتم فن اوا پینگم به شدت بهتر شده و کیفیت اینترنتم بالا رفته
پینگ:108
پاکت لاست:0
Netw Vtrn:کمتر از 4

برای نت گیمینگ شخصن اینترنت فن اوا رو توصیه میکنم!

آخرین ویرایش:
دوستان یه سوال
من اگه سرویس 16مگ بگیرم ولی خطم نکشه چه اتفاقی میوفته؟
سرعتم اصلا بالا نمیره یا خطم نویزی میشه و قطعی به وجود میاد؟

ممنون
خط من که فاجعه است و تا دمگابیت رو نمیکشه! مثلن من نت 50مگ هم بگیرم فقط میتونم از 2مگ استفاده کنم، بین سرعت بالاتر و نویزم رابطه هست، شما اگه به شرکت بگید من گیمینگم میگه دانلود بالای 4مگ نبند چون کیفت خط پایین میاد

• Like
Reactions: Grand Theft
خط من که فاجعه است و تا دمگابیت رو نمیکشه! مثلن من نت 50مگ هم بگیرم فقط میتونم از 2مگ استفاده کنم، بین سرعت بالاتر و نویزم رابطه هست، شما اگه به شرکت بگید من گیمینگم میگه دانلود بالای 4مگ نبند چون کیفت خط پایین میاد
نمیشه من سرویس حجم بالا بگیرم بعد بگم سرعتمو بیارن پایین؟

دوستان
من اینترنت پارس انلاین داشتم و بتلفیلد1 بازی میکردم
الان رفتم فن اوا پینگم به شدت بهتر شده و کیفیت اینترنتم بالا رفته
پینگ:180
پاکت لاست:0
Netw Vtrn:کتر از 4

برای نت گیمینگ شخصن اینترنت فن اوا رو توصیه میکنم!
پینگتون 180 شده میگید بهتر شده؟

• Like
Reactions: Saeedrz70
ما که این سرویس صد دانه یاقوت مخابرات رو داشتیم این چند ماه اخیر (تا دیشب که دانلود شبانه رو برداشتن) شبی 18 گیگ دانلود شبانه رایگان داشتیم که میشد ماهی 500 گیگ حداقل!! 6 گیگ ترافیک سرویس بود که ماهی 8 تومن بابتش میدادم، نهایتش 15 گیگ ترافیکم میخردم برای استفاده روزانه که میشد ماهی 30 (در ضمن اپلودم رایگان بود)

خلاصه اینکه ماهی 30 میدادم و حداقل بالای 500 گیگ در ماه میشد دانلود کرد (ترافیک بین الملل و داخلی و این مسخره بازیام نداشت)، اونوقت الان یه سری ندید بدید اومدن بر طبل شادانه میزنن که دست اقای وزیر درد نکنه وضع اینترنت شده قابل رقابت شده با کره جنوبی!!

بماند که سر همین حجما هم چقدر میشه دزدی کرد که در اینده خواهند کرد، الان روزای اوله معلومه تمام شرکتا کیفیت خوبی میدن، چند ماه دیگه م هستیم

حالا چون شما شبی میتونستی 18 گیگ دان کنی و سرعتت اوکی بوده دلیل نمیشه که برای همه به اینصورت بوده باشه
تازه همه که نمیتون فقط شب بزارن از نت مصرف کنن
خیلی ها طی روز مصرفشون بالاس و اگرم طرحی مثل شما داشتن هم باز هزینه خرید ترافیکشون بالا میرفت

• Like
Reactions: yasu

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or