GameMasterr
کاربر سایت
والا ایرانی جماعت فقط دانلود بلدن نه چیزه دیگه
طرف حازره پول برق بیشتر بده ولی در عوض هارداشو پر کنه
پایرت

طرف حازره پول برق بیشتر بده ولی در عوض هارداشو پر کنه
پایرت
شاید باید سرویس گیمشو بخرین تا باز بشه؟update ها و دانلود بازيهاي ديجيتالي psn برا pars online فيل تر شده
اره تغییر میکنه من 8 مگ با 80 گیگ بین الملل خریدم حالا که بالا بردنش شده 175 گیگ..منکه راضیم پینگشم خوبهدوستان یه سوال داشتم ، من میخوام سرویس 8 مگ با حجم منصفانه 1 ترا سه ماهه بگیرم از شاتل حالا اگر بعدا تغییری تو تعرفه ها بیاد واسه منم لحاظ میکنن یا تا آخر دوره سرویسم تغییر نمیکنه ؟
من نمیتونم سرعت بیشتر از 1 مگابیت بگیرم از آسیا میگه ظرفیت خط شما کمتر از سرعت انتخابی است
چیکار باید بکنم
خط من که فاجعه است و تا دمگابیت رو نمیکشه! مثلن من نت 50مگ هم بگیرم فقط میتونم از 2مگ استفاده کنم، بین سرعت بالاتر و نویزم رابطه هست، شما اگه به شرکت بگید من گیمینگم میگه دانلود بالای 4مگ نبند چون کیفت خط پایین میاددوستان یه سوال
من اگه سرویس 16مگ بگیرم ولی خطم نکشه چه اتفاقی میوفته؟
سرعتم اصلا بالا نمیره یا خطم نویزی میشه و قطعی به وجود میاد؟
ممنون
نمیشه من سرویس حجم بالا بگیرم بعد بگم سرعتمو بیارن پایین؟خط من که فاجعه است و تا دمگابیت رو نمیکشه! مثلن من نت 50مگ هم بگیرم فقط میتونم از 2مگ استفاده کنم، بین سرعت بالاتر و نویزم رابطه هست، شما اگه به شرکت بگید من گیمینگم میگه دانلود بالای 4مگ نبند چون کیفت خط پایین میاد
پینگتون 180 شده میگید بهتر شده؟دوستان
من اینترنت پارس انلاین داشتم و بتلفیلد1 بازی میکردم
الان رفتم فن اوا پینگم به شدت بهتر شده و کیفیت اینترنتم بالا رفته
پینگ:180
پاکت لاست:0
Netw Vtrn:کتر از 4
برای نت گیمینگ شخصن اینترنت فن اوا رو توصیه میکنم!
ما که این سرویس صد دانه یاقوت مخابرات رو داشتیم این چند ماه اخیر (تا دیشب که دانلود شبانه رو برداشتن) شبی 18 گیگ دانلود شبانه رایگان داشتیم که میشد ماهی 500 گیگ حداقل!! 6 گیگ ترافیک سرویس بود که ماهی 8 تومن بابتش میدادم، نهایتش 15 گیگ ترافیکم میخردم برای استفاده روزانه که میشد ماهی 30 (در ضمن اپلودم رایگان بود)
خلاصه اینکه ماهی 30 میدادم و حداقل بالای 500 گیگ در ماه میشد دانلود کرد (ترافیک بین الملل و داخلی و این مسخره بازیام نداشت)، اونوقت الان یه سری ندید بدید اومدن بر طبل شادانه میزنن که دست اقای وزیر درد نکنه وضع اینترنت شده قابل رقابت شده با کره جنوبی!!
بماند که سر همین حجما هم چقدر میشه دزدی کرد که در اینده خواهند کرد، الان روزای اوله معلومه تمام شرکتا کیفیت خوبی میدن، چند ماه دیگه م هستیم
اپراتور ها هر گیگ 10 تک تومنی هم بفروشن بازم براشون سودهپس الان اپراتورها دارن سود میکنن یا ضرر