اینها ک ضرر نمیکنن!!! اونا 1 ترا هم بهمون بدن 18000 بازم کلیییی سود کردن!با این طعرفه ها یجای کار میلنگه یا از کیفیت کم میشه یا از حجم که از حجم کم نشده قطعا داره از کیفیت کم میشه هیچ کدام از اپراتور ها دوست ندارن ضرر کنند و قطعا نمی خواهند ضرر کنند
عذرخواهی از وزیر چه صیغهایه؟الان فکر کنم وقتشه
که از این وزیره عذرخواهی کنید
همین چند وقت پیش 10 گیگ رو میگرفتی 40 تومن
الان 1 ترا 80 تومن
سیستم شما چیه؟یعنی خدا وکیلی اینایی که میگن خوبه به استحلاکش میرزه؟ سیستم روشن باشه به خاطر 1-2 مگ؟ من شب از سر مجبوری با همراه اول دانلود میکنم بین 6-7 میده همش فکر استحلاک سیستم ...... نمیدونم واقعا سیستم مثلا یه روز باید روشن باشه برای دانلود یه بازی با این وضعیت ......
در کل به ضرر من شد من 8 گیگ سر میکردم برا بازی انلاین سرعتم تا جایی که میداد میبستن حالا اکه سرعت واقعی میدن مجبور سرعت بالا بگریم چون تو بازی جواب نمیده سرعت پایین(خود بازی و دیسکورت و وویس چت و .....)در صورتی که یک دهم این حجم هم استفاده نمیکنم
فاز شما چیبه؟با این طعرفه ها یجای کار میلنگه یا از کیفیت کم میشه یا از حجم که از حجم کم نشده قطعا داره از کیفیت کم میشه هیچ کدام از اپراتور ها دوست ندارن ضرر کنند و قطعا نمی خواهند ضرر کنند
اخه من که این حرفو نمیزنم تو چند صفحه قبلم دوستان میگفتنفاز شما چیبه؟
تا حجم کمه میاید اه و ناله میکنید میگید اینم شد مملکت و فلان.... بعد که سر رقابت حجم درست میدن. میگد ای بابا حتما حجم خوری و اینا هست مگر نه بعیده اینا این حجمو بدن. باو 1 ترا بایت نت دادن. با 80 تومن. یعنی مفت. مفت مفت.