خداحافظی با اینترنت حجمی یا سلام به محدودیت های جدید

از اجرای این طرح راضی بودین یا نه ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    381
جالبه ظهر سرعتم بالا بود ولی از ساعت 6 به بعد سرعتم 700 بالاتر نمیره خیلی کم شاید بشه 800 اینا،اکثرا هم 500 عه و بعضی وقت ها میره 300 :دی
اگر سرعتشون انقد بالا پایین نمیشد خیلی خوب بود

دوستان
اصلا برای تغییر isp عجله نکنید
اگه این 1000 گیگ بین الملل پیشگامان صحت داشته باشه عملا فصل جدیدی تو اینترنت ایران شروع میشه !
البته چطور برای 8 مگ همون 150 گیگ میدن برای 16 مگ یهو میشه 1000 گیگ ؟

با این طعرفه ها یجای کار میلنگه یا از کیفیت کم میشه یا از حجم که از حجم کم نشده قطعا داره از کیفیت کم میشه هیچ کدام از اپراتور ها دوست ندارن ضرر کنند و قطعا نمی خواهند ضرر کنند

با این طعرفه ها یجای کار میلنگه یا از کیفیت کم میشه یا از حجم که از حجم کم نشده قطعا داره از کیفیت کم میشه هیچ کدام از اپراتور ها دوست ندارن ضرر کنند و قطعا نمی خواهند ضرر کنند
اینها ک ضرر نمیکنن!!! اونا 1 ترا هم بهمون بدن 18000 بازم کلیییی سود کردن!:D
من ازین تعرفه های جدید خریدم هیج چاش نمی لنگه:D

الان فکر کنم وقتشه
که از این وزیره عذرخواهی کنید
همین چند وقت پیش 10 گیگ رو میگرفتی 40 تومن
الان 1 ترا 80 تومن
عذرخواهی از وزیر چه صیغه‌ایه؟
اگه اون فحشا رو نخورده بودن امروز اوضاع ترافیک همون 20 گیگ 50 هزار تومن روز اول اجرای این طرح بود.
حتی روزی که سرعت و کیفیت هم بهتر بشه بازم عذرخواهی در کار نیست. تشکر هم در کار نیست.
به دانش آموزی که مشقش رو می‌نویسه جایزه نمی‌دن، به وزیر که وظیفه‌ش رو انجام میده هم مدال نمیدن.
اینکه قبلیا در انجام وظیفه کوتاهی می‌کردن، این وزیر رو انسان برگزیده‎ای نمیکنه.
بله اینترنت ایران از روزی که من 50 تومن دادم مودم دایل آپ و 5 هزار تومن واسه کارت ده ساعته خیلی پیشرفت کرده ولی قرار نیست تو سال 2017 با شرایط شعب ابی طالب زندگی کنیم و از آقایون تشکر کنیم که دارن وظیفه‌شون انجام میدن.

یه رفیقی دارم تو اسپانیا...میگه من ده سال پیش ADSL استفاده میکردم الان optical fiberداریم :\
حالا ما سر دزدی یه عده ی قبل و افراد جدید میزنیم تو سر همدیگه !
عقب موندگی فراتر از این حرفاست داخلی و بین المللی بهانه است

• Like
Reactions: Paradise Lost
6noh__balakhan70.jpg

یعنی خدا وکیلی اینایی که میگن خوبه به استحلاکش میرزه؟ سیستم روشن باشه به خاطر 1-2 مگ؟ من شب از سر مجبوری با همراه اول دانلود میکنم بین 6-7 میده همش فکر استحلاک سیستم ...... نمیدونم واقعا سیستم مثلا یه روز باید روشن باشه برای دانلود یه بازی با این وضعیت ......

در کل به ضرر من شد من 8 گیگ سر میکردم برا بازی انلاین سرعتم تا جایی که میداد میبستن حالا اکه سرعت واقعی میدن مجبور سرعت بالا بگریم چون تو بازی جواب نمیده سرعت پایین(خود بازی و دیسکورت و وویس چت و .....)در صورتی که یک دهم این حجم هم استفاده نمیکنم
سیستم شما چیه؟
استهلاک دیه چیه بابا.
من یه بار نزدیک 5-6 روز PC رو خامش نکردم. اونم چندین بار. 5 ساله داره کار میکنه. اخم نگفته

• Like
Reactions: mhgh40
فاز شما چیبه؟
تا حجم کمه میاید اه و ناله میکنید میگید اینم شد مملکت و فلان.... بعد که سر رقابت حجم درست میدن. میگد ای بابا حتما حجم خوری و اینا هست مگر نه بعیده اینا این حجمو بدن. باو 1 ترا بایت نت دادن. با 80 تومن. یعنی مفت. مفت مفت.

فاز شما چیبه؟
تا حجم کمه میاید اه و ناله میکنید میگید اینم شد مملکت و فلان.... بعد که سر رقابت حجم درست میدن. میگد ای بابا حتما حجم خوری و اینا هست مگر نه بعیده اینا این حجمو بدن. باو 1 ترا بایت نت دادن. با 80 تومن. یعنی مفت. مفت مفت.
اخه من که این حرفو نمیزنم تو چند صفحه قبلم دوستان میگفتن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or