خداحافظی با اینترنت حجمی یا سلام به محدودیت های جدید

از اجرای این طرح راضی بودین یا نه ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    381
پیشگامان تعرفه 16 مگش رو عوض کرد:
3 ترابایت در ماه با سرعت 16 مگ:D
تقسیم بر 3 هم میشه 1 ترابایت برای ترافیک بین الملل:D
اونوقت هی بگید ایران بده تو همون آمریکاشم با 20 دلار (قیمت سرویس 16 مگ ایران به دلار) به آدم تفم نمیندازن اونوقت اینجا 1 ترا بهت میدن:D

YES - YES
البته ایشون ایرلند تشریف دارن ! تو همون آمریکا هم تعرفه های شرکت های خصوصی ( که البته همه خصوصین ) به شدت با هم رقابت دارن و سرعت و پینگ و این چیزاشون که صحبتی نکنم بهتره ! وسعت کشورش و ساپورتشون هم که اصلا بگذریم ! کلا به خاطر این تعرفه های جدید در ایران مردم آمریکا از همین فردا صبح میخوان بیان ایران زندگی کنن و مغز ها و مردم عادیشون از اون جا میان این جا ! :)) اه ! همین الان یه تعداد آمریکایی بدبخت تو کوچمون هستن و اسباب کشی کردن و خونه قبلیشون سانفرانسیسکو بود و انقدر گرونی و گرفتاری بود که گفتن بیان ایران و از مزایای اینترنت ایران و دیگر بخش های کشور استفاده بهینه ای کنن ، بنده خدا ها من نمیدوم چرا لباس ایناشون پارست !؟:-/ از بس فکر کنم بدبختن !

Capture123.GIF

• Like
Reactions: ULTIMATE TEAM
پیشگامان تعرفه 16 مگش رو عوض کرد:
3 ترابایت در ماه با سرعت 16 مگ:D
تقسیم بر 3 هم میشه 1 ترابایت برای ترافیک بین الملل:D
اونوقت هی بگید ایران بده تو همون آمریکاشم با 20 دلار (قیمت سرویس 16 مگ ایران به دلار) به آدم تفم نمیندازن اونوقت اینجا 1 ترا بهت میدن:D
اونجا تف نمیدن ولی سرعت خوب میدن محدودیت نمیدن :D
الان با این حجم بریم شهرزاد انلاین نگاه کنیم یا چی:D

• Like
Reactions: Romell
الان فکر کنم وقتشه
که از این وزیره عذرخواهی کنید
همین چند وقت پیش 10 گیگ رو میگرفتی 40 تومن
الان 1 ترا 80 تومن
میتونی حداکثر 650 گیگ دانلود کنی الان 1 ترا 80 تومن
باید توجه کرد که دست اونم بسته هست
زدن سرعت رو محدود کردن و شما داری از این طرح طرفداری هم میکنی دوست عزیز ؟؟!! از این وزیر اطلاعاتی تشکر هم کنیم ؟؟؟!! :o جدا شما داری ایران زندگی میکنی ؟؟ اصلا خبر داری این وزیر اطلاعاتی چه برنامه هایی تو سر داره ؟؟!! این وزیره هم داره میشه مثل یکی دیگه فکر کنم !!! ............. تا 15000000000000 با وزیر قدرتمند و دلسوز مردم ایران !!:))

یعنی من واقعا نمیدونم چی بگم ! من الان بخوام سرعت قبل این تعرفه ها رو داشته باشم باید چندین برابر تعرفه قبلی پول بدم ! :|

حجم گذاشتن که گذاشتن ! وقتی سرعت ها رو زدن محدود کردن دیگه چه فایده ای داره ؟؟!! نمیدونم والا شما شاید نفست از جای گرم بلند میشه و وضعت خوبه ! و خدا بیشترش کنه برات ! و حالش رو ببری .

یعنی اینا چه بلایی به سر مردم ایران آوردن که یه سری دوستان با دیدن این تعرفه ها خوشحال هستن و در آسمان ها سیر میکنن !

ماجرا شده به مرگ میگیره که به تب راضی بشه دقیقا داستان ما مردم ایرانه !! :|

زدن سرعت رو محدود کردن و شما داری از این طرح طرفداری هم میکنی دوست عزیز ؟؟!! یعنی من واقعا نمیدونم چی بگم ! من الان بخوام سرعت قبل این تعرفه ها رو داشته باشم باید چندین برابر تعرفه قبلی پول بدم ! :|

حجم گذاشتن که گذاشتن ! وقتی سرعت ها رو زدن محدود کردن دیگه چه فایده ای داره ؟؟!! نمیدونم والا شما شاید نفست از جای گرم بلند میشه و وضعت خوبه ! و خدا بیشترش کنه برات ! و حالش رو ببری .
برا منم بد شده قبلا من 200 تومن میدادم سالی 2-3 ترا دانلود میکردم یه dslbox میگرفتم 4-10 صبح رایگان 120 گیگ روزانه،یه مودم و فلش هم میداد.
اما طرحش خوبه،با این که به ضرر منه.به نفع جامعه هست هزینه هاشون کم میشه.
کسی که مجبور بود از خوابش بزنه یا با فشفشه حال میکرد ماهی 150-200 تومن پول اینا رو میداد الان راحت 1 ترا میزنه با سرعت 2 مگ 80 تومن
مگه هر ماه میخواد 1 ترا بزنه
با گذشت زمان سرعتها هم تغییر میکنه
هیچ طرحی در آغاز نتونسته و نخواهد توانست همه رو راضی کنه.
اینقدر عصبانی نباش.
این بنده خدا نیت و حرکتتش خوب بوده،قبول کن.
منم عین خودت ضرر میکنم ولی طرحش به نفع خیلیاست.
دوستان خداییش من گیج شدم نمیدونم از کدوم شرکت سرویس بگیرم خواهشن راهنماییم کنید . پینگ و سرعت کدوم شرکت بهتره ؟
اگه هنوز سرویس داری صبر کن.
بزار به یه ثباتی برسن
ببینی چیکاره هستند

• Like
Reactions: hunter76
یعنی خدا وکیلی اینایی که میگن خوبه به استحلاکش میرزه؟ سیستم روشن باشه به خاطر 1-2 مگ؟ من شب از سر مجبوری با همراه اول دانلود میکنم بین 6-7 میده همش فکر استحلاک سیستم ...... نمیدونم واقعا سیستم مثلا یه روز باید روشن باشه برای دانلود یه بازی با این وضعیت ......

در کل به ضرر من شد من 8 گیگ سر میکردم برا بازی انلاین سرعتم تا جایی که میداد میبستن حالا اکه سرعت واقعی میدن مجبور سرعت بالا بگریم چون تو بازی جواب نمیده سرعت پایین(خود بازی و دیسکورت و وویس چت و .....)در صورتی که یک دهم این حجم هم استفاده نمیکنم

زدن سرعت رو محدود کردن و شما داری از این طرح طرفداری هم میکنی دوست عزیز ؟؟!! از این وزیر اطلاعاتی تشکر هم کنیم ؟؟؟!! :o جدا شما داری ایران زندگی میکنی ؟؟ اصلا خبر داری این وزیر اطلاعاتی چه برنامه هایی تو سر داره ؟؟!! این وزیره هم داره میشه مثل یکی دیگه فکر کنم !!! ............. تا 15000000000000 با وزیر قدرتمند و دلسوز مردم ایران !!:))

یعنی من واقعا نمیدونم چی بگم ! من الان بخوام سرعت قبل این تعرفه ها رو داشته باشم باید چندین برابر تعرفه قبلی پول بدم ! :|

یعنی اینا چه بلایی به سر مردم ایران آوردن که یه سری دوستان با دیدن این تعرفه ها خوشحال هستن و در آسمان ها سیر میکنن !

ماجرا شده به مرگ میگیره که به تب راضی بشه دقیقا داستان ما مردم ایرانه !! :|
سرعت رو که نپوکوندن... دارن چیزی که می خری رو بهت میدن... بدون هیچ کم فروشی... توی خارجم اونطور که می دونم به بیت دارن می فروشن.... شما اگه هشت مگ می گیری سرعت دانلودتت یک مگابایت نباشه یعنی سرت کلاه رفته...
اولا بگم کل ماهیت اینترنت ایران کم فروشی هست با این سرعت ها...ولی شما اون سرعتی که خریدی رو داری استفاده می کنی. مشکلش چیه؟
ـــــــــــ
منم با قسمت دوم حرفت موافقم... تا ده سال دیگه یک کشور میشیم عین کره شمالی... وگرنه اینا اگه دلشون برای مردم می سوخت الان مثلا با هشتاد تومن سیصد و پنجاه گیگ به ادم میدن... همین رو عنوان می کردن... و این تفکیک رو به خوردمون نمی دادن... پس در نتیجه یه فکرایی تو سرشونه... (وزیر اگه دلسوزه بیاد این فیبر نوری رو با یک ضرب الاجل تو ایران درست کنه:دی از وقتی چشم باز کردیم گفتن زیرساخت ها مشکل داره و داریم درست می کنیم... اخر سر نفهمیدیم این مشکل چی بود و چطوری حل شد و چطوری پیشرفت کردیم که منه مشتری چیزی رو حس نمی کنم:دی)
ولی در کل این رقابت بین شرکت ها در اخر به نفع ما شد... وقتی که این طرح تصویب شد... شاتل هشتاد گیگ هشتاد تومن می داد... مردم اعتراض کردند... کرد صد و شصت گیگ اومد تو صدر... دوباره بقیه شرکت ها حجم بیشتر دادند... و یهو دو برابر کرد الان باز... صد در صد بقیه شرکت ها باز اضافه می کنند...

• Like
Reactions: rahyarpaul
من نمیفهمم چرا دوستان انقدر سر ترافیک داخلی و بین الملل شاکی شدن والا مخابرات استان ما که قبل این طرحا هم ترافیک داخلی رو نیم بها میداد ایرانسل و همراه اول هم همینطور
واضحه که ترافیک داخلی هزینش برای isp ها کمتر در میاد و به خاطر همین ارزون تر میدن چه ربطی به کره شمالی داره آخه!
فقط بازی با کلمات شده ینی قبلن ترافیکو بین الملل اعلام میکردن میگفتن داخلی نیم بهاست الان ترافیکو داخلی اعلام میکنن میگن نصفش میتونه بین الملل باشه :D فرقی داره مگه؟

• Like
Reactions: rahyarpaul
این راه و روشی که چک میکردید خط تلفن تا چه سرعتی جوابگو هست دقیقا چجوریا بود؟
به ما هم یاد بدید ببینیم چه حرکتی باید رفت:دی
بعد چیزی که نشون داده میشه به واخد همون سرعتیست که میفروشن، یا سرعت دانلوده؟ اصلا توضیحاتی بدین از این ظلمات در بیام:-"

• طرح ویژه شب یلدا ۹۶
  • طرح ویژه شب یلدا
  • ۲ مگ حجمی شش ماهه
  • ۳۰۰ گیگ حجم اولیه
    (اینترنت بین الملل)
  • ۳ ماه اشتراک رایگان فیلم نت
  • ۱۵۰هزار تومان
  • طرح ویژه شب یلدا ۹۶
  • طرح ویژه شب یلدا
  • ۴ مگ غیر حجمی یک ماهه
  • ۱۵۰گیگ حجم اولیه + ۱۵۰ گیگ هدیه (اینترنت بین الملل)
  • ۳۹ هزار تومان
  • طرح ویژه شب یلدا ۹۶
  • طرح ویژه شب یلدا
  • ۸ مگ غیر حجمی یک ماهه
  • ۲۰۰گیگ حجم اولیه + ۲۰۰ گیگ هدیه (اینترنت بین الملل)
  • ۴۹ هزار تومان
  • طرح ویژه شب یلدا ۹۶
  • طرح ویژه شب یلدا
  • ۱۶ مگ غیر حجمی یک ماهه
  • ۳۰۰گیگ حجم اولیه + ۳۰۰ گیگ هدیه (اینترنت بین الملل)
  • ۷۹ هزار تومان
اینها ماله رهام داتکه برا شب یلدا جشنوارش

به ما هم یاد بدید ببینیم چه حرکتی باید رفت:D
بعد چیزی که نشون داده میشه به واخد همون سرعتیست که میفروشن، یا سرعت دانلوده؟ اصلا توضیحاتی بدین از این ظلمات در بیام:-"
برو تو تنظیمات مودم (192.168.1.1 برای اکثر مودم ها)
بگرد تو قسمت statistics یسری اطلاعات راجع به snr و attainable rate و اینا زده.اسکرین بگیر بزار اینجا دوستان راهنماییت میکنن

واقعا نمیدونم قضیه چیه
چطوری یه عده هنوز ناراضین؟!!! بابا به خدا تصور دیدن این حجم از تحول رو‌تو یکی دو ماه نداشتیم، واقعا گل کاشتن.
کم کم میریم به سمت رقابت با کشورای خارجی :D
درسته سرعت همچنان داغونه، ولی حجما عالین...ناشکری نکنید :D

واقعا نمیدونم قضیه چیه
چطوری یه عده هنوز ناراضین؟!!! بابا به خدا تصور دیدن این حجم از تحول رو‌تو یکی دو ماه نداشتیم، واقعا گل کاشتن.
کم کم میریم به سمت رقابت با کشورای خارجی :D
درسته سرعت همچنان داغونه، ولی حجما عالین...ناشکری نکنید :D
درسته عزیز حرفت درست والان دوتا مشکل همچنان پا برجاست اولیش اینکه اصلا به شما یک ماه 1ترا با سرعت پایین به نظرت میشه تموم کرد حتی اگه سیستم صبح تا شب روشن باشه دوم اینکه از همه مهمتر اونم اینکه قرار بود مشکل کسای که مثل من خطشون فیبر رو درست کنن و انحصار رو بردارن(اگه انحصار رو بردارن مخابرات کاسه گدای باید بگیره دستش و اون وقت اون میاد منت ماها رو میکشه واسه اینترنت:)))و یک یک نکته مگه همین وزیر بووووق نبود که گفت هر سایتی ispش داخلی هست جزء ترافیک داخلی محسوب میشه پس چرا گلچین کردن به چندتا سایت مزخرف و اشغال هنوز واسم مبهم8->:-?

• Like
Reactions: dooni and TeTration
به ما هم یاد بدید ببینیم چه حرکتی باید رفت:D

بستگی به مودم داره، تو بعضی از مودم ‌ها downstream و up stream رو با Max Rate نشون داه تو برخی هم باید دنبال Attainable Rate بگردی.برو قسمت Status مودمت و دیوایس اینفو رو پیدا کن. اگر مودمت asus هست SYSTEM LOG برو

برای فهیمدن هم جلوی اون دوتا هر عددی نوشته بود، بر فرض اپ استریم بود 10445 باید تقسیم بر 1024 کنی تا میزان سرعتت باه مگابیت پیدا بشه.

downstream=میزان سرعت دانلود بر ثانیه.
up stream = میزان سرعت اپلود هست

• Like
Reactions: darkzside
درسته عزیز حرفت درست والان دوتا مشکل همچنان پا برجاست اولیش اینکه اصلا به شما یک ماه 1ترا با سرعت پایین به نظرت میشه تموم کرد حتی اگه سیستم صبح تا شب روشن باشه دوم اینکه از همه مهمتر اونم اینکه قرار بود مشکل کسای که مثل من خطشون فیبر رو درست کنن و انحصار رو بردارن(اگه انحصار رو بردارن مخابرات کاسه گدای باید بگیره دستش و اون وقت اون میاد منت ماها رو میکشه واسه اینترنت:)))و یک یک نکته مگه همین وزیر بووووق نبود که گفت هر سایتی ispش داخلی هست جزء ترافیک داخلی محسوب میشه پس چرا گلچین کردن به چندتا سایت مزخرف و اشغال هنوز واسم مبهم8->:-?
برای سرعت که مشکل از زیرساخت ها داغون مملکته و نمیشه توقع داشت یک شبه درست بشه.چند سالی زمان میبره تا بخوان درستش کن(البته اگر به فکرش باشن و کلا بخوان درست کنن)
برای انحصاری کافو هم که گفتن برداشته شده و فکر کنم یه چند ماهی طول بکشه تا شرکت های دیگه هم بخوان ارائه بدن رو کافو
ولی الان بنظرم مهمترین چیز رقابته که تا حالا با توجه به این رقابت شدیدی که برای ترافیک پیش اومده واقعا نتایج خوبی داشته برای مصرف کننده
انشالا بعد از این ترافیک یه رقابت شدیدی هم برای ارائه نت با کیفیت تر و پر سرعت تر ایجاد بشه بلکه یکم وضعیت پینگ و سرعت بهتر بشه(هرچند الانم نسبت به چند سال پیش خیلی خیلی بهتر شده)

• Like
Reactions: dooni

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or