RED HOOD
کاربر سایت
تعرفه های جدید های وب 1100 گیگ سرویس 16Mbps 80 هزار تومان:
http://hiweb.ir/home-services/adsl-pricelist
این یک به چهار هست؟تعرفه های جدید های وب 1100 گیگ سرویس 16Mbps 80 هزار تومان:
واقعا نمیدونم قضیه چیه
چطوری یه عده هنوز ناراضین؟!!! بابا به خدا تصور دیدن این حجم از تحول روتو یکی دو ماه نداشتیم، واقعا گل کاشتن.
کم کم میریم به سمت رقابت با کشورای خارجی
درسته سرعت همچنان داغونه، ولی حجما عالین...ناشکری نکنید![]()
نمیدونم حقیقتش برای خودمم عجیب بود که چرا اسپید تست انقد کم نشون داده!اسپید تست که یه چی دیگه نشون میده چجوریه؟
والله این مشکل زیر ساخت الان چند سال که همینجوری و امروز و فردا میشه همش و در مورد کافو هم الان چندسالی که همین جوری تا جای که من یادم میاد و تو سایت های خبری خوندم قرار بوده از سال 95 قضیه کافو رو حل کنن و در آخر به نظر من هنوز زود واسه خریدن سرویس چون هنوز میشه با تحریم و نخریدن تعرفه ای بهتری بیاد همین تعرفه های که تا الان اومده همش بخاطر تحریم کردن و نخریدن و شکایت کردن به اپراتورهای سرویس دهنده هاس بازم میگم هنوز هم جا داره که بهتره بشه چه از لحاظ سرعت و چه از لحاظ حجم تنها مشکل اصلی همین isp ها هستش که باید بردارن اگه هم بر نمی دارن سایت های که isp شون داخلی جز داخلی یاشه در مجموع گلچین نباشهبرای سرعت که مشکل از زیرساخت ها داغون مملکته و نمیشه توقع داشت یک شبه درست بشه.چند سالی زمان میبره تا بخوان درستش کن(البته اگر به فکرش باشن و کلا بخوان درست کنن)
برای انحصاری کافو هم که گفتن برداشته شده و فکر کنم یه چند ماهی طول بکشه تا شرکت های دیگه هم بخوان ارائه بدن رو کافو
ولی الان بنظرم مهمترین چیز رقابته که تا حالا با توجه به این رقابت شدیدی که برای ترافیک پیش اومده واقعا نتایج خوبی داشته برای مصرف کننده
انشالا بعد از این ترافیک یه رقابت شدیدی هم برای ارائه نت با کیفیت تر و پر سرعت تر ایجاد بشه بلکه یکم وضعیت پینگ و سرعت بهتر بشه(هرچند الانم نسبت به چند سال پیش خیلی خیلی بهتر شده)
من که نگفتم وضعیت نت اینجا از آمریکا بهتره که!YES - YES
البته ایشون ایرلند تشریف دارن ! تو همون آمریکا هم تعرفه های شرکت های خصوصی ( که البته همه خصوصین ) به شدت با هم رقابت دارن و سرعت و پینگ و این چیزاشون که صحبتی نکنم بهتره ! وسعت کشورش و ساپورتشون هم که اصلا بگذریم ! کلا به خاطر این تعرفه های جدید در ایران مردم آمریکا از همین فردا صبح میخوان بیان ایران زندگی کنن و مغز ها و مردم عادیشون از اون جا میان این جا !اه ! همین الان یه تعداد آمریکایی بدبخت تو کوچمون هستن و اسباب کشی کردن و خونه قبلیشون سانفرانسیسکو بود و انقدر گرونی و گرفتاری بود که گفتن بیان ایران و از مزایای اینترنت ایران و دیگر بخش های کشور استفاده بهینه ای کنن ، بنده خدا ها من نمیدوم چرا لباس ایناشون پارست !؟
از بس فکر کنم بدبختن !
View attachment 82716
تفکیک نشده که! ببین قبلا تو هر چقدر مصرف میکردی فرق نمیکرد داخلی یا خارجی همون ازت کم میشدسرعت رو که نپوکوندن... دارن چیزی که می خری رو بهت میدن... بدون هیچ کم فروشی... توی خارجم اونطور که می دونم به بیت دارن می فروشن.... شما اگه هشت مگ می گیری سرعت دانلودتت یک مگابایت نباشه یعنی سرت کلاه رفته...
اولا بگم کل ماهیت اینترنت ایران کم فروشی هست با این سرعت ها...ولی شما اون سرعتی که خریدی رو داری استفاده می کنی. مشکلش چیه؟
ـــــــــــ
منم با قسمت دوم حرفت موافقم... تا ده سال دیگه یک کشور میشیم عین کره شمالی... وگرنه اینا اگه دلشون برای مردم می سوخت الان مثلا با هشتاد تومن سیصد و پنجاه گیگ به ادم میدن... همین رو عنوان می کردن... و این تفکیک رو به خوردمون نمی دادن... پس در نتیجه یه فکرایی تو سرشونه... (وزیر اگه دلسوزه بیاد این فیبر نوری رو با یک ضرب الاجل تو ایران درست کنهاز وقتی چشم باز کردیم گفتن زیرساخت ها مشکل داره و داریم درست می کنیم... اخر سر نفهمیدیم این مشکل چی بود و چطوری حل شد و چطوری پیشرفت کردیم که منه مشتری چیزی رو حس نمی کنم
)
ولی در کل این رقابت بین شرکت ها در اخر به نفع ما شد... وقتی که این طرح تصویب شد... شاتل هشتاد گیگ هشتاد تومن می داد... مردم اعتراض کردند... کرد صد و شصت گیگ اومد تو صدر... دوباره بقیه شرکت ها حجم بیشتر دادند... و یهو دو برابر کرد الان باز... صد در صد بقیه شرکت ها باز اضافه می کنند...
پیشگامان از فن آوا بیشتر میده فکر کنم، های وب هم همینطور،کسی میتونه بگه وضعیت فن آوا از نظر سرویس دهی و کیفیت و اینجور چیزا چجوریه؟ الان سرویسهای خوبی گذاشته. متاسفانه شاتل و پارس آنلاین سمت ما پر هستن و نمیتونم بگیرم و فن آوا گزینه بعدیم هستش
آره بخصوص 8 مگ پیشگامان خیلی خوبهپیشگامان از فن آوا بیشتر میده فکر کنم، های وب هم همینطور،
برای شما میشه اینطوری:
رتبه اول پیشگامان
دوم های وب![]()
اینا بازی با کلماته... منم می تونم بگم یک گیگ خارجی دو برابر داخلی کم میشه...تفکیک نشده که! ببین قبلا تو هر چقدر مصرف میکردی فرق نمیکرد داخلی یا خارجی همون ازت کم میشد
اما الان اگه از داخلی مصرف کنی نصف اون ازت کم میشه همین! چرا اینقدر حرص جوش میزنید؟![]()